Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΝΕΩΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ

Γράφει ο Γιώργος Πιτσάκης 
Πανηγυρίζουν οι έμμισθοι πράκτορες «δημοσιογράφοι» για τα αποτελέσματα των εκλογών. Κύρια – αν όχι αποκλειστική – αιτία είναι το γεγονός ότι η Χ.Α. δεν εισήλθε στη Βουλή. 
Χαίρονται ότι τελείωσαν με το «ναζισμό». Ξεμπέρδεψαν με το «φασισμό». Κάποιοι μάλιστα γράφουν «επόμενη στάση : Κορυδαλλός». Ελπίζοντας ότι η Χ.Α. έσβησε από τον πολιτικό χάρτη. Ότι έχοντας απωλέσει τον κοινοβουλευτικό μανδύα στερούμαστε ασυλίας (ας μας πουν πότε την είχαμε) και κρατικής επιχορήγησης (την οποία μας στέρησαν παράνομα σχεδόν από την αρχή). Ντελίριο ενθουσιασμού τους καταλαμβάνει με την υποψία και μόνο ότι υπάρχουν εσωκομματικές έριδες και αποχωρήσεις. 
Στην προσπάθειά τους να βάλουν ταφόπλακα στη Χ.Α. δε διστάζουν να ισχυρισθούν ότι μια παρέα κλικαδόρων δίπλα στον αρχιδολοπλόκο και ηγέτη του «ναζιστικού μορφώματος», που δεν είναι άλλος από τον Αρχηγό μας, εκμεταλλεύτηκαν την απόγνωση και την οργή του λαού, επένδυσαν στο μίσος και θέλησαν να καπελώσουν θέσεις ώστε κάποιοι χαζοί να τρέχουν για χάρη λίγων εκλεκτών.
Εμείς οι αγνοί πατριώτες έχουμε μόνο να τους πούμε το εξής: Ας μην ηχήσουν ακόμη οι σάλπιγγες της νίκης. Ας μη μεθύσουν με το κρασί της χαράς. Ας μην οργανώσουν γλέντια και χορούς. Ας μην αρχίσουν να υπερηφανεύονται για το επίτευγμά τους. Ας μη ψέλνουν διθυράμβους, ούτε να στήσουν ανδριάντες στο άγαλμα της «δημοκρατίας» τους. Οι ηγέτες τους ας μη βιαστούν να παρελάσουν δαφνοστεφανωμένοι.
Γιατί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν έμμισθους λειτουργούς. Δεν έχουν να αντιμετωπίσουν άβουλα όντα. Δεν κυνηγάνε ανήθικους πολιτικούς γυρολόγους και επαγγελματίες πολιτευτές. Δεν αντιμετωπίζουν ανθρωπάκια που μόνο να προσκυνάνε ξέρουν.
Έχουν να αντιμετωπίσουν μια ισχυρή ομάδα εθνικιστών που πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον και την τιμή της Πατρίδος. Μια ομάδα που έχει ιδανικά και αξίες. Που έχει πίστη στον Αρχηγό της και μοιράζονται όλοι ένα κοινό όραμα. Που χάρη στην πίστη αυτή είναι ενωμένη και αντιμετωπίζει πάσης φύσεως αντιξοότητες και που είναι έτοιμη να υπηρετήσει με κάθε τρόπο τον υπέρτατο σκοπό. Που δεν την τρομάζει ο εκάστοτε προδότης ο οποίος για προσωπικές επιδιώξεις θα ενσωματωθεί στο Κίνημα και που αν δεν πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις αυτές, θα φύγει κατηγορώντας τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του. Που δεν την τρομάζουν οι απειλές, οι δολοφονίες, οι διώξεις. 
Αυτή η ομάδα εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια παράγκα που ρήμαξε. Αντίθετα είναι ένας Φοίνικας. Και ως γνωστόν ο Φοίνικας εκ της κόνεώς του αναγεννάται. Και αυτό είναι μια υπόσχεση που σκοπεύουμε όλοι εμείς οι γνήσιοι εθνικιστές να τηρήσουμε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα εισέλθουμε ξανά στο Κ-υ-νοβούλιο, και θα πρωταγωνιστήσουμε στον πολιτικό στίβο.