Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Η “ΜΑΥΡΗ” ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ “ΕΚΛΕΙΣΕ”...

Λίγες ημέρες μόλις μετά τις εκλογές, η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μιλώντας πάλι για “δύση” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Άστοχος παραλληλισμός γιατί την “δύση” ακολουθεί πάντα η ανατολή και για να γίνω σαφέστερος μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Επί της ουσίας υπάρχουν κάποιες αναφορές στο άρθρο αυτό που αξίζουν σχολιασμού όπως το παρακάτω:  ΤΑ ΝΕΑ, ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:“Πώς έδυσε η Χρυσή Αυγή των νεοναζί”: “Αν ήταν λίγοι εκείνοι που πριν από μερικά χρόνια περίμεναν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ακόμα λιγότεροι ήταν όσοι ανέμεναν προχθές την έξοδό της και από τη Βουλή και από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.”
Γράφει, λοιπόν, ο Γ. Μαλούχος, ότι ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν το 2012 την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ακόμη ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ αυτοί που πίστευαν ότι δεν θα μπει στη Βουλή! Πράγματι έτσι είναι! Όλοι οι δημοσκόποι πίστευαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μπει στη Βουλή και αυτό πίστευαν οι δημοσιογράφοι σε όλα τα ΜΜΕ. Κάποιοι όμως (οι “λιγότεροι”) γνώριζαν ότι δεν θα μπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή, γιατί πολύ απλά το σχεδίασαν και το μαγείρεψαν! Γράφει στην συνέχεια του άρθρου του ο Γ. Μαλούχος: 
“Από τη δεκαετία του '90 η οργάνωση έχει αποποιηθεί, πάντως όχι πειστικά, τη συσχέτισή της με τη ναζιστική ιδεολογία και εμφανίζει εαυτήν ως μία αμιγώς γνήσια πατριωτική παράταξη … Η Χρυσή Αυγή στήριξε την πολιτεία της στην απελπισία, την εξαπάτηση και κυρίως στην τρομοκράτηση του ελληνικού λαού. Την Κυριακή, αυτή η μαύρη σελίδα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας έκλεισε, παρά τα όσα υποστηρίζουν σήμερα τα στελέχη της.”
Το εάν “τέλειωσε” η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα το δείξει ο χρόνος και όχι ο οποιοσδήποτε Γ. Μαλούχος. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι πικρά και αυτό θα δώσει και πάλι δύναμη στο Εθνικιστικό Κίνημα.