Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κομοτηνή, Συνέντευξη Στρατηγού Γ. Επιτήδειου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Ηλία Λέντζου με θέμα: Σύριζα ο στυλοβάτης της οικονομικής κρίσης. Ο συναγωνιστής Λέντζος με  ακράδαντα στοιχεία απέδειξε ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ θα ακολουθήσει πίστα την μνημονιακή πολιτική, της προηγούμενης συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου.


Είναι αφελείς τόνισε στην ομιλία του ο συναγωνιστής Λέντζος όσοι πιστεύουν ότι ο Σύριζα θα ακολουθήσει πολιτική σύγκρουσης με αυτήν των Βρυξελλών, αφού εδώ και 24 σχεδόν χρόνια ο Σύριζα ακολουθεί και στηρίζει την αντιλαϊκή και αντεθνική  πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης εις βάρος της πατρίδος μας και του λαού μας.


Τ.Ο. Κομοτηνής: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, η συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου, στα γραφεία της Τοπικής μας, με σκοπό να παρακολουθήσουν την ομιλία από τον Γραμματέα μας, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, με θέμα τον Ιωάννη Μεταξά. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στις ξεκάθαρα εθνικιστικές απόψεις του μεγάλου ηγέτη, τονίζοντας ότι, ενώ ήταν αρχηγός ενός σχετικά μικρού κόμματος, ανέλαβε τις τύχες της χώρας ύστερα από την πλήρη αποτυχία συνεννόησης των πολιτικών κομμάτων για το σχηματισμό κυβέρνησης. Ο Ιωάννης Μεταξάς αν και χαρακτηρίστηκε από τους ταγούς της αριστεράς ως δικτάτορας, για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας που ανέλαβε το τεράστιο βάρος της προετοιμασίας της χώρας μας για την λαίλαπα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.


Πίστευε ακράδαντα ότι "η νεολαία είναι το μέλλον του Έθνους, είναι εκείνη εις την οποία προπαντός θα δώσουμε την ψυχή μας όλη και όλα μας τα μέσα για να σώσουμε το μέλλον του Έθνους". Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν αδιαμφισβήτητα ένας λαοφιλής πατριώτης ηγέτης που μέσα σε αντίξοες συνθήκες κινήθηκε πολιτικά με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, σε αντίθεση με τους σύγχρονους πολιτικάντηδες που απεργάζονται ένα μέλλον δυσοίωνο για τα συμφέροντα της Πατρίδας μας. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και να στηρίξουμε τον Αρχηγό μας στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος κατά την επίσκεψη του στην Καβάλα έκανε δηλώσεις στο κανάλι CENTER σχετικά με την παρουσία του στον νομό Καβάλας.






Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Επιτήδειος κατά την επίσκεψη του στην πόλη της Καβάλας έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο ΝΕΑΠΟΛΙΣ.