Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ανατολική Αττική, Βόρεια Προάστια



Κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος τα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας στην ομιλία του Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγού Γεωργίου Επιτήδειου. Τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία του ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος αναφέρθηκε στο επικοινωνιακό τσίρκο το οποίο παίζεται εις βάρος του Ελληνικού λαού με πρωταγωνιστή Βαρουφάκη. Κατόπιν έκανε μια σύντομη απαρίθμηση των κυβιστήσεων της νέας κυβέρνησης του βουνού με αποκορύφωμα το ξεπούλημα των Εθνικών μας θεμάτων, και συγκεκριμένα την επανένωση της Κύπρου υπό τη μορφή μιας δικοινοτικής ομοσπονδίας και την αναγνώριση των Σκοπίων με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία.

Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Ευρωβουλευτής κ. Επιτήδειος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ανέφερε πως οι Χρυσαυγίτες είμαστε κάτι το διαφορετικό. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τον Αγώνα που κάνουμε με κομμένη την κρατική χρηματοδότηση, με την μισή κοινοβουλευτική ομάδα και τον Αρχηγό μας στην φυλακή, καθώς και με μια συνεχή πολιτική δίωξη και φίμωση του δημόσιου λόγου μας. Γι' αυτόν τον λόγο, η 25η Ιανουαρίου 2015, αποτέλεσε ημερομηνία ορόσημο, όπου μετά απ' όλα αυτά, το Κίνημά μας κατοχυρώθηκε ως η τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα. Η πίστη των συναγωνιστών απέδειξε σε φίλους και εχθρούς ότι "η ομάδα έχει πάγκο", "γι΄αυτό μας ζηλεύουν και μας φοβούνται, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η νέα συγκυβέρνηση ανέφερε ακολούθως συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως και η προηγούμενη στην Χρυσή Αυγή, γεγονός που αποδεικνύει ότι η αλλαγή της κυβέρνησης δεν έφερε αλλαγή πολιτικής. Επίσης, η προσπάθεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας να εξαπατήσει τους Έλληνες πατριώτες με μία δήθεν κατάθεση στεφάνου προς τιμήν των ηρώων των Ιμίων, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την γκριζονοποίηση της περιοχής και πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων, ένα ακόμη ξεκάθαρο δείγμα ότι η κυβέρνηση άλλαξε, αλλά όχι και η προδοτική πολιτική. Σχολιάστηκε επίσης η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Δημοσίας Τάξης Γιάννη Πανούση, ο οποίος αντιγράφοντας τον προκάτοχό του ανέφερε πως θα διαλύσει τους "θύλακες" της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία. 

Μετά την ομιλία ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η εκδήλωση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.


Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, ο Συναγωνιστής  Γ. Παπαγεωργίου καλωσόρισε τον Βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο και τον νέο Βουλευτή Φώτη Γραικό.


Λαμβάνοντας τον λόγο ο Συναγωνιστής Φ. Γραικός τόνισε ότι είναι περήφανος που είναι από τα εφηβικά του χρόνια στην Χρυσή Αυγή. Αναφερόμενος στην επικαιρότητα, είπε για τον Α. Τσίπρα, ότι τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν σαν τον νέο εθνάρχη, όμως ο εξαθλιωμένος ελληνικός λαός περιμένει πολλά πράγματα από τις πολλές υποσχέσεις που του δόθηκαν. Ο Τσίπρας βασίζεται στην παλιά σχολή Πασόκ, που άλλα πράγματα λέμε εντός Ελλάδος και άλλα έξω. Έτσι από το σχίσιμο των μνημονίων, αποδέχεται το 70%. Από την άλλη η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και τον πόλεμο, καταφέρνει να μένει όρθια.


Αν ο Σύριζα φέρει στην Βουλή για ψήφιση νομοσχέδια που θα είναι προς όφελος του Ελληνικού λαού, τότε άσχετα με τις χαώδεις ιδεολογικές διαφορές, θα τα ψηφίσουμε. Ο Σύριζα έχει αντιγράψει το κοινωνικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και οι Ανέλ έχουν αντιγράψει το εθνικό πρόγραμμα.  Κλείνοντας είπε ότι ο λαός θα τους καταλάβει και η Χρυσή Αυγή θα δυναμώσει και θα εκτιναχθούν τα ποσοστά της και ευχήθηκε σύντομα και να κυβερνήσει.

Στην συνέχεια μίλησε ο Συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος και αφού εξήρε τους αγώνες του Φ. Γραικού που τον γνωρίζει από παλιά που πρωτοπήγε στην Χρυσή Αυγή, ευχαρίστησε όλους τους Συναγωνιστές για τον Αγώνα που έδωσαν στις τελευταίες εκλογές, παρά την παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία.  Ο Αγώνας είναι δύσκολος και χρειάζεται να γίνει η δίκη το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αποκαλυφθούν τα ψέματα, οι ψευδομάρτυρες και να λάμψει επιτέλους η αλήθεια.  Κλείνοντας ευχήθηκε να ανοίξουν γρήγορα οι πόρτες του Κορυδαλλού και να ελευθερωθούν όλοι οι Συναγωνιστές.


Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στον Ωρωπό. Παρά τις προσπάθειες του ξεπουλημένου συστήματος και των συστημικών ΜΜΕ να μας φιμώσουν, εμείς μοιράσαμε φυλλάδια, εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς πεζούς και στα αυτοκίνητα. Ο κόσμος για μια ακόμα φορά έδειξε την συμπαράσταση του στον Αγώνα που διεξάγουμε.


Βροντερό αγωνιστικό παρόν από πλήθος κόσμου παρά το τσουχτερό κρύο στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 18/2/2015. Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με προσοχή τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο σχετικά με τα θέματα κοινωνικής προσφοράς της Τοπικής, ειδικότερα με την εθελοντική αιμοδοσία.


Η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση με μια εκπληκτική Ιστορική ανάλυση σχετικά με την επέτειο για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, παρουσίασε με λεπτομέρειες το χρονικό του δράματος των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας, τα δεινά που έχουν υποστεί μέχρι και σήμερα από τις Αλβανικές κυβερνήσεις αλλά και την μειοδοτική ενδοτικότητα των «Ελληνικών Κυβερνήσεων από την εποχή του Ελ. Βενιζέλου μέχρι τις σημερινές Κυβερνήσεις με τις άκρως Προδοτικές θέσεις τους.


Σημαντική παρέμβαση από τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Κώστα  Αλεξανδράκη που μέσα σε λίγα λεπτά αποδήμησε με επιχειρήματα πλήρως την εικόνα του «επαναστάτη» Μίστερ Τσίπρα που εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό και θα μας πάει σε σε νέο Μνημόνιο με άλλο όνομα καθώς επίσης σχολίασε την τραγελαφική πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου για πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Μετά τον ύμνο της Χρυσής Αυγής, με μια φωνή όλοι οι συναγωνιστές ως πάγια θέση του κινήματος βροντοφώναξαν ότι την Βόρειο Ήπειρο δεν την ξεχνάμε και πάντα θα αγωνιζόμαστε για την Προδομένη-Λησμονημένη πατρίδα μας και τα αδέρφια μας που ζουν εκεί.