Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ επεκτείνεται και στο σύστημα παροχής υγείας

Το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ επεκτείνεται και στο σύστημα παροχής υγείας

Ο όρος «στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα» αποδίδεται στον αμερικανό πρόεδρο Dwight Eisenhower. Στις 17 Ιανουαρίου 1961 στην αποχαιρετιστήρια από το προεδρικό αξίωμα ομιλία του και απευθυνόμενος προς τον αμερικανικό λαό είχε προειδοποιήσει για την αυξανόμενη απειλή από το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα της χώρας του, λέγοντας ότι η ισχυροποίηση αυτού του συμπλέγματος θέτει σε κίνδυνο την ευημερία του λαού. Ο Eisenhower, απόστρατος στρατηγός πέντε αστέρων, έκρουσε τότε εμφατικά τον κώδωνα του κινδύνου για την καταστρεπτική επιρροή που ασκούσε το σιωνιστικό αυτό σύμπλεγμα στην δημοκρατική διακυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μετά από μισό αιώνα περίπου το ίδιο σύμπλεγμα, αφού δρομολόγησε πολέμους και στρατιωτικές επεμβάσεις σε όλες τις ηπείρους και αφού έχει αποκομίσει δυσθεώρητα υπερκέρδη από τις πωλήσεις οπλικών συστημάτων για πολέμους που εντάσσονται στα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία, σχεδιάζει να επεκταθεί και να ασχοληθεί και με τον κλάδο υγείας των ΗΠΑ.

Έτσι μετά την ενασχόληση με τους αμυντικούς κλάδους της στρατιωτικής βιομηχανίας, της πληροφορικής-πληροφορίας, της επιτήρησης, της αναγνώρισης, της διαχείρισης ενέργειας και της πυρηνικής ενέργειας, τώρα το σιωνιστικό σύμπλεγμα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υγειονομική περίθαλψη. Οι «εργολάβοι» δηλαδή του πολέμου τώρα πλέον θα γίνουν και εργολάβοι της υγείας

Βέβαια πρέπει να παραδεχθούμε ότι η τεχνολογία και οι καινοτομίες των προϊόντων της αμυντικής βιομηχανίας μπορεί να ωφελήσουν τον κλάδο της υγείας, π.χ. μπορούν να προσφέρουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε ιατρικά μηχανήματα ή π.χ. τα εξειδικευμένα συστήματα πληροφοριών πυραυλικών συστημάτων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από ασφαλιστικές εταιρίες για την παρακολούθηση και ανάλυση δεδομένων ασθενών. Αμυντικές εταιρίες ισχυρίζονται, όπως π.χ. η Lockheed Martin, ότι η αναλυτική και πρωτοποριακή τεχνολογία που αναπτύχθηκε για την ανίχνευση πυραύλων μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό θανατηφόρων παθήσεων αίματος πολύ νωρίτερα απ’ ότι δύναται η σημερινή τεχνολογία της ιατρικής.

Κατά μια έννοια είναι συγκινητικό ότι οι κατασκευαστές των πλέον θανατηφόρων οπλικών συστημάτων ενδιαφέρονται για την υγεία του αμερικανικού πληθυσμού και κατ’ επέκταση του παγκόσμιου. Σίγουρα οι πολίτες του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Λιβύης, της Συρίας θα τους ευγνωμονούν γι αυτό. Κατά μια άλλη έννοια το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα αφού ήδη προσφέρει αμυντικά προϊόντα για την ασφάλεια των ΗΠΑ, τώρα θα φροντίζει και για την υγεία και ευεξία του αμερικανικού πληθυσμού. Τουτέστιν αναλαμβάνει πέραν της στρατιωτικής-αμυντικής ασφάλειας και την ασφάλεια της υγείας των πολιτών.

Ο κινητήριος μοχλός πίσω από όλα αυτά είναι η σιωνιστική δίψα για υπερκέρδη τα οποία προέρχονται από το αίμα εκατομμυρίων νεκρών σε όλο τον πλανήτη. Οι εταιρίες μεγαθήρια του συμπλέγματος έχουν διαβλέψει τεράστια κέρδη από τις υπηρεσίες υγείας και την βιομηχανία της ιατρικής υποστήριξης στο πλαίσιο και της καλπάζουσας ιδιωτικοποίησης του ιατροφαρμακευτικού και ασφαλιστικού τομέα.

Είναι βέβαιο ότι η προπαγάνδα των ΜΜΕ θα πείσει, τουλάχιστον κάποιους αφελείς, ότι για να έχει ο κλάδος υγείας τέλεια ιατρικά μηχανήματα που θα φροντίζουν για την άψογη και ιδανική περίθαλψη των ασθενών θα πρέπει να γίνονται διαρκείς πόλεμοι ώστε να εξελίσσεται η τεχνολογία της αμυντικής βιομηχανίας του συμπλέγματος και μαζί με αυτή η τεχνολογία της βιομηχανίας της ιατρικής επιστήμης, που επίσης θα ανήκει στο σιωνιστικό σύμπλεγμα.

Παραφράζοντας τον Όργουελ θα μπορούσαν οι Σιωνιστές αντί του Πόλεμος= Ειρήνη να αναφωνήσουν Πόλεμος= Υγεία. Αν δεν τους σταματήσουμε αυτοί οι ψυχασθενείς είναι ικανοί για τα πάντα.

Γ. Λιναρδής