Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Νίκος Κούζηλος: Η δύση πιέζει για την υποταγή Ελλάδος και Ρωσίας

Νίκος Κούζηλος: Η δύση πιέζει για την υποταγή Ελλάδος και Ρωσίας

Το μοναδικό αντίπαλο δέος της δύσης είναι η Ρώσικη ομοσπονδία, σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ σε περιφερειακό επίπεδο είναι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που έρχεται.

Οι δυτικοί δεν φοβούνται μια αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα, φοβούνται την γεωπολιτική στροφή της Ελλάδας προς την Ρωσία, που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να πράξει. Η δύση μετά την ήττα της, σε όλα τα επίπεδα στην Ουκρανία αποφάσισαν να χτυπήσουν με τον γνωστό ύπουλο τρόπο, δηλαδή «τα κοράκια» των «αγορών». Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή. Πρώτα το διεθνές εμπάργκο - κυρώσεις σε όλα τα είδη, δεύτερα ο σύμμαχος της ΟΠΕΚ με την πτώση της τιμής του πετρελαίου.


Ο γενικός γραμματέας του ΟΠΕΚ Α. ΜΠΑΝΤΡΙ δήλωσε: «δεν υπάρχει στόχος για την τιμή του πετρελαίου - δεν θα παρέμβουμε στην αγορά» ενώ το Μ.Α.Ε ξεκαθάρισαν ότι δεν θα αλλάξουν θέση ακόμη και αν η τιμή του πετρελαίου βυθιστεί στα 40 δολλάρια το βαρέλι, δεν θα μειωθεί η παραγωγή.

Ποιες χώρες πλήττονται από αυτή την πρακτική; Ρωσία-Ιράν- Βενεζουέλα-Νιγηρία, δηλαδή χώρες αντίπαλοι των ΗΠΑ. Ο ψυχρός πόλεμος αναβιώνει, οι ΗΠΑ εκδικούνται για την απώλεια της Κριμαίας. Το εμπάργκο, η πτώση της ισοτιμίας του ρωσικού νομίσματος με το δολάριο και το ευρώ και η πτώση της τιμής του πετρελαίου συνθέτουν την τέλεια «τεχνητή» οικονομική κρίση. Τα «κοράκια» συνεχίζουν προκαλώντας προβλήματα ρευστότητας, απειλώντας ουσιαστικά τα μεσαία στρώματα της Ρωσικής κοινωνίας, έχουν στόχο να αναγκάσουν τον Πούτιν να αλλάξει πολιτική.

Η προ μηνός ισοτιμία του ρωσικού νομίσματος με το δολάριο ήταν 76 προς 1 και αντιστοίχως με το ευρώ 86 προς 1, επηρεάζοντας και τις Ελληνικές εισαγωγές. Η Ρωσία έκανε αυτό που έπρεπε, αύξησε τα επιτόκια, κράτησε την αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου, έριξε χρήμα στην αγορά αλλά τα «κοράκια» συνεχίζουν να χτυπούν. Επόμενη κίνηση της Ρωσίας, μείωση εισαγωγών και «αυτάρκεια». Αυτή είναι η λύση όπως δήλωσε η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, κάτι που λέει η Χρυσή Αυγή από το 2012!

Η γεωπολιτική δαγκάνα της δύσης για τον παγκόσμιο έλεγχο συνεχίζεται. Η αποδυνάμωση Ελλάδος και Ρωσίας είναι προϋπόθεση για να ευοδώσει το σχέδιο τους. Η Ρωσία ελέγχει την «Ευρασία» και η Ελλάδα «τους δρόμους του εμπορίου». Στόχος της δύσης, να ενταχθούν σε ένα νέο «παγκοσμιοποιημένο» κόσμο ως υπόδικα κράτη χωρίς εθνική ταυτότητα!      
 
Κούζηλος Νίκος
Βουλευτής Α' Πειραιώς
Πολιτικός κρατούμενος