Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Πανικός σήμερα στην επιτροπή όπου συζητείται το νομοσχέδιο της απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς νόμιμους και μη!
Κατά την διάρκεια της ομιλίας της Κατριβάνου, του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε υστερικά να επιτίθεται λεκτικά με συκοφαντικά επίθετα στο νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο τρίτο κόμμα του τόπου, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αφού έβγαλε όλο της το μένος, την χολή και έκανε ψυχοθεραπεία του σταλινικού μίσους που την διακατέχει εναντίον του Ελληνικού Έθνους, ξαφνικά πετάγομαι και ζήτησα από τον πρόεδρο της επιτροπής (άλλο κομμούνι κι αυτός) να μας προστατεύσει και να μη αφήνει όπως χαρακτηριστικά είπα “σταλινικά μορφώματα” να μας προσδιορίζουν και στην δημοκρατία (τρόπος του λέγειν) να μας επιτρέπουν να αυτοπροσδιοριζόμαστε! Είπα, λοιπόν, ότι είμαστε κόμμα Εθνικιστικό και Ελληνικό! Επίσης ανέφερα ότι έχουμε αποστείλει σχετική επιστολή στους προέδρους της Βουλής (την κατέθεσα κι όλας γιατί ισχυρίστηκε… άγνοια ο πρόεδρος), όταν οι βολευτές του “συνταγματικού τόξου” παρεκτρέπονται και μας καθυβρίζουν να τους επαναφέρουν στην τάξη και να μη γράφονται στα πρακτικά οι συκοφαντίες, ύβρεις και χαρακτηρισμοί οι οποίοι δεν συνάδουν με το… δημοκρατικό ήθος!
Εκεί ήταν που μάνιασε η “βουλεύτρια” (έτσι θέλουν να τις αποκαλούν, οποία κακοποίηση της γλώσσας!) του ΣΥΡΙΖΑ κι άρχισε εκτός από το να κατηγορεί, να υιοθετεί και τα ψευδή στοιχεία της Νέας Δημοκρατίας και εναρμονίστηκε πλήρως με τον νεοδημοκράτη επίορκο Ντογιάκο!
Στον χορό της επιθέσεως εναντίον ενός δημοκρατικά εκλεγμένου κομμάτος μπήκε και ο Κατσιώτης του ΚΚΕ!Αυτό πάει να πει θράσος! Μιλάνε όλοι μιλάει και το ΚΚΕ! Για να μας φέρει το καταστατικό του να δούμε τι ακριβώς λέει, γιατί το δικό μας το καταθέσαμε εκτός από τον Άρειο Πάγο (ξέρετε στην θεούσα, η οποία αμβισβήτησε και την υπογραφή της!), και στην επιτροπή, το αληθινό, όχι το μουσαντένιο… που χρησιμοποιούν οι εχθροί μας, οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά είναι και οι εχθροί του Ελληνισμού και οι οποίοι δεν έχουν με τι άλλα επιχειρήματα να μας αντιμετωπίσουν και τίποτε άλλο να επικαλεστούν εκτός του ότι είμαστε… “ναζί”!
Χρησιμοποιούν το θυμικό για να αποχαυνώνουν τους νεοέλληνες και να τους κρατούν υπνωτισμένους ούτως ώστε να περνούν με άνεση όλα τα εθνοκτόνα σχέδιά τους. Βεβαίως, ξέχασε και αυτή και η κυρά Τασία να μας πουν πόσα θα τους αποφέρει αυτός ο… “ανθρωπισμός” τους! Ο Ιούδας πρόδωσε τον Ιησού για τριάκοντα αργύρια, αυτοί όλοι που εξυπηρετούν ξένα συμφέροναι με το αζημίωτο, βεβαίως-βεβαίως για να μας πουν πόσα παίρνουν για την προδοσία του Ελληνικού λαού; Το ποσό να είστε βέβαιοι είναι αστρονομικό… “Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη”!
Όταν εγώ αναφέρθηκα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ σαν “μόρφωμα” δεν το έκανα με σκοπό να υβρίσω, αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλές συνιστώσες εκεί μέσα και δεν έκανα τίποτε παρά πάνω από το να τονίσω την Αλήθεια! Ας μας πουν πόσες συνιστώσες υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στην Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ! Και επιτέλους εάν δεν θέλουν χαρακτηρισμούς, μπορούν να αρχίσουν από τους εαυτούς να τους καταργούν!
Ο φασισμός και απολυταρχισμός σε όλο του το μεγαλείο, κάτι το οποίο επεσήμανε και ένας νεοδημοκράτης βουλευτής, ο οποίος έδειξε δυσφορία στην αήθη επίθεση της Κατριβάνου στο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ελένη Ζαρούλια
Πολιτικός κρατούμενος
Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015
Υ.Γ.: Μερικά από τα επιτεύγματα του ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα:
1. ιθαγένεια σε λάθρο
2. επαναπρόσληψη δημοσιοκοπρίτων, ερτ-κηφήνων
3. άνοιγμα συνόρων και εξαπλασιασμό λάθρο μέσα στο 2015
4. εβδομαδιαίο κάψιμο των πάντων από την βομβιστική του πτέρυγα των αναρχοάπλυτων και μη επέμβαση της αστυνομίας (τους δικούς μας θα βαρέσουμε;)
5. ελεύθερο σύμφωνο συμβίωσης των κίναιδων
6. μέσα σε αυτό το διάστημα, ακόμα κι ο πιο καλοκάγαθος Ευρωπαίος έμαθε να σιχαίνεται την Ελλάδα!
7. Έξαρση εγκληματικότητας των Ρομά .
8. Σύντομα τρίτο μνημόνιο και ποιος ξέρεις ίσως το όνειρο των απανταχού μπολσεβίκων κι ανθελλήνων, ενσωσμάτωση της Ελλάδας στους αφρικανικούς θεσμούς

Κοινωνικός Εθνικισμός