Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: «ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ»



Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας από βήματος Βουλής για το νομοσχέδιο που αφορά στην τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, κατακεραύνωσε τους εκπροσώπους του υποτιθέμενου «συνταγματικού τόξου» και τους «ανθρωπιστές» της Αριστεράς δηλώνοντας, για άλλη μια φορά, ότι "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι".
Πρόκειται για ένα εθνοκτόνο νομοσχέδιο, που το στηρίζουν στο τυχαίο γεγονός του Δικαίου του Τόπου και όχι στο Δίκαιο του Αίματος, το οποίο ήταν ο στυλοβάτης και ο προστάτης του Έθνους μας ανά τους αιώνες. Θέλουν να αποδώσουν την Ελληνική Ιθαγένεια σε μετανάστες, που δεν έχουν γνήσιους δεσμούς με την Ελλάδα και δεν έχουν ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία, αφού είναι αλλογενείς και αλλόθρησκοι.
Συνεπώς, προτεραιότητα όλων των κομμάτων -πλην της Χρυσής Αυγής- είναι τα δικαιώματα των αλλοδαπών και όχι των Ελλήνων πολιτών, είναι το ρίζωμα των λαθρομεταναστών και η εκρίζωση-αλλοίωση του Έθνους και της Φυλής μας.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατήγγειλε ότι όλοι αυτοί, που διακαώς «μάχονται» για την ελληνοποίηση των αλλοδαπών, είναι οι φανατικότεροι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, και επιχειρούν να εξαλείψουν αξίες όπως το Έθνος, η Οικογένεια, η Ορθοδοξία, η Πατρίδα, η Τιμή, για τις οποίες δόθηκαν αγώνες από τους ένδοξους προγόνους μας, που θυσιάστηκαν, προασπίζοντάς τες.