Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ!



Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση Σύριζα αλλά και προς το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του λαθρονομοσχεδίου.
Ο συναγωνιστής Λαγός επισήμανε ότι η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι μετάλλιο για να παραχωρείται απλόχερα και με αστείες προϋποθέσεις από τους ψευτοδημοκράτες. Αντιθέτως, επισήμανε, πως η ιθαγένεια αποδίδεται μονάχα από τον Θεό και τη Φύση και όχι από πολιτικές ηγεσίες που παριστάνουν τις ανθρωπιστικά και δημοκρατικά ευαίσθητες.
Σε μια χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του, ο συναγωνιστής Λαγός απηύθυνε το ερώτημα: «Θεωρείτε πως αυτό το έκτρωμα που φέρατε προς ψήφιση εκφράζει την ελληνική κοινωνία; Ρωτήσατε ακόμα και τους λαθρομετανάστες για το τι τους ικανοποιεί, αλλά δεν ρωτήσατε τους Έλληνες! Αν είστε τόσο δημοκράτες, διενεργείστε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός»!
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε με δηκτικό ύφος την υποκρισία του «δημοκρατικού» τόξου και δη της Αριστεράς: «εσείς δεν πιστεύετε στην έννοια της Πατρίδος και έρχεστε εδώ να μιλήσετε για την εθνική συνείδηση των λαθρομεταναστών»;
«Η ελληνική κοινωνία είναι η πιο ομοιογενής, εθνικά και θρησκευτικά, στην Ευρώπη. Εσείς επιχειρείτε να την διαλύσετε, υπακούοντας στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης την οποία υπηρετείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Λαγός, για να καταλήξει με το εξής:
«Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το λαθρονομοσχέδιο και όταν ο Ελληνικός Λαός της δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και την καταστήσει κυβέρνηση, θα καταργήσει αυτό το αντεθνικό έκτρωμα»!