Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ



Ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ανέπτυξε στην Ολομέλεια προς τον αρμόδιο υπουργό Γ. Σταθάκη επίκαιρη ερώτηση για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και την προκλητική εύνοια των μεγαλοκεφαλαιούχων.
O εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε την παράνομη πρακτική των κυβερνήσεων να χαρίζει τα προγράμματα ανάπτυξης του ΕΣΠΑ στους μεγαλοεπιχειρηματίες και στα μεγάλα συμφέροντα, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται και η πρωτογενής παραγωγή έχει εγκαταλειφθεί.
Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την κατάλυση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος με το να απαγορεύεται στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέρχονται στην Βουλή σε κρίσιμα νομοσχέδια και να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Στην υπόθεση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα εμπλέκονται τα γνωστά επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται την χώρα. Τέλος, αναφέρθηκε στην ΑΟΖ και την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων, αλλά και την πρωτογενή παραγωγή για τα οποία δεν γίνεται απολύτως καμμία ενέργεια.
Κατέληξε τονίζοντας ότι τα γελάκια με την αρχιτοκογλύφο Μέρκελ δεν είναι διαπραγμάτευση, αλλά εμπαιγμός του ελληνικού λαού που πίστεψε τις προεκλογικές δεσμεύσεις για καταγγελία του Μνημονίου.
Ο υπουργός του Σύριζα Σταθάκης απέφυγε να απαντήσει σε οποιοδήποτε κρίσιμο ερώτημα της Χρυσής Αυγής και κατ΄ ουσία η επίκαιρη έμεινε αναπάντητη.