Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: ΥΠΕΥΘΥΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά κατά την ομιλία του στην Bουλή αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αρχικά είπε πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για καίρια και σημαντικά ζητήματα της πατρίδας μας, καταγγέλλοντας παράλληλα την κυβέρνηση για υποκρισία, αφού ζητάει την ψήφο του Ελληνικού λαού επειδή βρέθηκε σε δύσκολη θέση, ώστε να φύγουν οι ευθύνες από πάνω της.Στηλίτευσε την στάση της κυβέρνησης που δεν κάνει δημοψήφισμα για την απόδοση ιθαγένειας στου λαθρομετανάστες, το οποίο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες. Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στην συνέχιση του Μνημονίου, λέμε όχι στο «νταηλίκι» των Ευρωπαίων εις βάρος μας και δεν το δεχόμαστε, είμαστε υπερήφανοι Έλληνες και πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό.
Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό τις συνέπειες της καταψήφισης ή υπερψήφισης του δημοψηφίσματος. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει τι θα συμβεί την επόμενη μέρα για να ψηφίσει ελεύθερα. Η Ελλάδα θα έπρεπε σαν κράτος «παίζοντας» με τους Ευρωπαίους να κερδίζει χρόνο ώστε όταν χρειαστεί κάποια στιγμή να έρθει σε ρήξη, να μπορεί η χώρα να έχει τουλάχιστον μια επαρκή πρωτογενή παραγωγή για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε ως έθνος.
Η κυβέρνηση όμως δεν έχει κάνει τίποτα από όλα αυτά, φέρνει δημοψήφισμα την τελευταία στιγμή και παρακαλάει τους δανειστές για παράταση του τρέχοντος προγράμματος. Το δημοψήφισμα έπρεπε να γίνει νωρίτερα για να πάμε ομαλά στην διαδικασία χωρίς την τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού προκειμένου η απόφασή του να μην παρθεί με το πιστόλι στον κρόταφο.
Αυτές τις μέρες όμως κανείς δεν μιλάει για το πώς ήρθαμε σε αυτή την κατάσταση. Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα, βρίσκονται ακόμα μέσα στο κοινοβούλιο, είναι οι μεγαλοβουλευτές και μεγαλουπουργοί όπου σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους κατέκλεψαν την Ελλάδα.
Είναι πραγματικό θράσος να ομιλούν η Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ αυτά τα κοράκια, αυτοί οι βρικόλακες που επί 40 χρόνια έπιναν το αίμα του Ελληνικού Λαού, να βγαίνουν σήμερα και να ζητάνε τα ρέστα. Είναι πραγματικά ντροπή τους γιατί εξαιτίας τους ισοπεδώθηκε η Ελλάδα και οι Έλληνες αυτοκτονούν. Είναι ντροπή τους γιατί οι ηλικιωμένοι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε. «Στο Σύριζα αποδειχθήκατε πολύ λίγοι γιατί δεν τους έχετε φέρει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και ούτε σκοπεύετε να το κάνετε», είπε χαρακτηριστικά.