Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Μεσσήνη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις  ομιλίες των συναγωνιστών και  βουλευτών Αρτέμη Ματθαιόπουλου και του Φώτη Γραικού.




Ο συναγωνιστής και βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό που διαδραματίστηκε στο κοινοβούλιο με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την διεξαγωγή ψηφοφορίας περί άρση της ασυλίας του βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος τόνισε ότι είναι απαράδεκτο ένας κατώτερος εισαγγελικός λειτουργός  να μην επιτρέπει σε εκλεγμένους βουλευτές να παρευρεθούν στο κοινοβούλιο.



Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Φώτης Γραικός. Ο συναγωνιστής Γραικός αναφέρθηκε στον έναν μήνα διακυβέρνησης της Χώρας από τον Σύριζα. Ο συναγωνιστής Γραικός επισήμανε ότι ο Σύριζα μέχρι στιγμής δεν έχει τηρήσει τίποτα από τις προεκλογικές του υποσχέσεις και τόνισε ότι ο Σύριζα στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων όχι μόνο δεν διαπραγματεύθηκε σκληρά, αλλά υποτάχθηκε πλήρως στις εντολές της Τρόικας και της Μέρκελ.



Ακολουθούν οι ομιλίες:

Αρτέμης Ματθαιόπουλος - βουλευτής Σερρών






Φώτης Γραικός - βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης 






Ομιλία στην Μεσσήνη για τον Μίκη Μάντακα από τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Γιάννη Ζαφειρόπουλο.