Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Δράμα

Την Πέμπτη 19/02 ο βουλευτής Β’ Αθηνών και μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, έκανε μία ακόμη ομιλία στα υπερπλήρη γραφεία της T.O. Νοτίων Προαστίων. Τα βασικά σημεία της ομιλίας του περιστράφηκαν γύρω από την μετεκλογική επικαιρότητα και ιδιαίτερα την διαφαινόμενη παράταση του μνημονίου, που μόλις υπογράφηκε από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Ο Ηλίας Παναγιώταρος επεσήμανε τις αναντιστοιχίες μεταξύ λόγων και έργων της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, κάτι που η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει κατά την προεκλογική περίοδο και επαληθεύτηκε για ακόμη μια φορά.  


Συναγωνιστές της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων παρουσία του Δημ. Συμβούλου Παλαιού Φαλήρου Τρύφωνα Μπουγά, επισκέφτηκε την περιοχή Παλαιού Φαλήρου και έκανε διανομή έντυπου υλικού σε καταστήματα εστίασης. Η υποδοχή ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική καθώς ο κόσμος τους υποδέχτηκε με χαρά και αισιοδοξία, βλέποντας την κυβέρνηση της Αριστεράς να καλωσορίζει το νέο μνημόνιο και την εξωτερική πολιτική της διαφαινόμενης κωλοτούμπας.



Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στην τακτική ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Νίκου Αζαριάδη, για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στην ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου. Ο Γραμματέας της Τ. Ο. Δράμας, συναγωνιστής Νίκος Αζαριάδης, αναφέρθηκε στην δήλωση Σόϊμπλε: «Η μοναδική διαπραγμάτευση που θέλει η κυβέρνηση, είναι το πώς θα ονομάζεται η Τρόικα και όχι το αν θα υπάρχει ή όχι», τονίζοντας ότι η διαπραγμάτευση είναι απάτη και πως η δομή της Τρόικα, (Κομισιόν - Δ.Ν.Τ - Ε.Κ.Τ.) είναι ίδια και δεν αλλάζει, γιατί οι τοκογλύφοι συμφώνησαν εξαρχής στην διατήρηση της ουσίας και στην αλλαγή της ονομασίας. Επίσης, ανέφερε ότι τα χρέη και τα δάνεια των κομμάτων υπερβαίνουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μετά από ελέγχους του ΣΔΟΕ η Χρυσή Αυγή δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ και πως οι Τσιπροκαμμένοι κοροϊδεύουν τον λαό, ενώ η μόνη δύναμη που δεν κάνει βήμα πίσω είναι η Χρυσή Αυγή.


Τελειώνοντας, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του υπουργού Πανούση που με ένα πρόγραμμα 100 ημερών θα αδειάσει τα κέντρα λαθρομεταναστών, με πρώτο αυτό της Αμυγδαλέζας, όπως και ότι σχεδιάζει να λειτουργήσει τρία νέα "Κέντρα Φιλοξενίας μεταναστών", την στιγμή που οι «καταγεγραμμένοι» παράνομοι μετανάστες σε ηλικίες 18 έως 45 ετών είναι περισσότεροι από τους αντίστοιχους Έλληνες. Επίσης, τόνισε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής που είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεράσιμος Σούφης αναφερόμενος στην δήλωση του ποταμίσιου συνταγματολόγου Σταύρου Τσακυράκη: "θα έπρεπε να ντρεπόμαστε αν εκλεγόταν ή όχι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής γιατί αυτό την καθιστά καθοριστικό παράγοντα των εξελίξεων''.


Ο συναγωνιστής ανέφερε ότι ντροπή είναι όλοι αυτοί που ξεπουλάνε κάθε μέρα την πατρίδα μας. Ντροπή αποτελούν οι καθηγητάδες, όπως ο Τσακυράκης, να μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά μας. Ανέφερε επίσης, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μόνη απέναντι στα κόμματα και στους υπερασπιστές του αίσχους του μνημονίου, σ' αυτούς που δεν έχουν την δύναμη σαν Έλληνες να βγάλουν τη χώρα από τον όλεθρο και την καταστροφή, παρά μόνο προσδοκούν τη βοήθεια από τα ξένα κέντρα, από ανθρώπους που καπηλεύονται τον όρο Δημοκρατία για να γονατίσουν το έθνος μας και να κλείσουν παράνομα τους συναγωνιστές μας στη φυλακή. Η Χρυσή Αυγή όμως δεν λυγίζει, γίνεται πιο δυνατή. Τέλος, όλοι οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο σε στάση προσοχής.