Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις αλήθειες Γλέζου: «Μανώλη, μην ξυπνάς τον Λαό από τα ψέματά μας!»

Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις αλήθειες Γλέζου: «Μανώλη, μην ξυπνάς τον Λαό από τα ψέματά μας!»

Ο Μανώλης Γλέζος χθες είπε μεγάλες αλήθειες, αποκαλύπτοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι των αναβαπτισθέντων νεοπασόκων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φιλοδοξούν να κοροϊδέψουν τον Λαό ότι δήθεν «βγήκαμε από τα μνημόνια», απλώς και μόνο επειδή θα λένε την τρόικα – «θεσμούς» και το μνημόνιο – «συμφωνία».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Γλέζος είναι μία εμβληματική μορφή της αριστεράς, η οποία δεσπόζει και ξεχωρίζει από τον πασοκικό βόθρο που λέγεται Σύριζα. Αν ήταν ο οποιοσδήποτε άλλος που έκανε την συγκεκριμένη δήλωση οι συριζαίοι θα τον διαπόμπευαν και θα τον διέγραφαν με συνοπτικές διαδικασίες, όμως η περίπτωση «Γλέζος» είναι εντελώς διαφορετική, λόγω μεγέθους.

Έτσι προσπάθησαν δια των συνεχών και επαναλαμβανόμενων δηλώσεων από διάφορους φελλούς να αντισταθμίσουν τις δηλώσεις Γλέζου. Πρώτος μίλησε ο Ζουγανέλης, ο οποίος κάλεσε τον Γλέζο να αφήσει το Λαό στο παραμύθι του. Δεύτερος μίλησε ο Χάρρυ Κλυν, ο οποίος περιορίστηκε σε μία γενικόλογη και άνευ λόγου διαφωνία με τον Γλέζο.

Και αφότου μίλησαν όλοι οι «πνευματικοί» άνθρωποι, είπε να βγει να μιλήσει και... ο Σακελλαρίδης, ο οποίος χαρακτήρισε «άστοχη» την δήλωση Γλέζου, ακολούθως επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά του, παραδεχόμενος δηλαδή ότι η κυβέρνηση δεν έχει προβεί στην οποιαδήποτε – έστω και μικρή – ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν αρχίζει και εμφανίζει άλλη μία ομοιότητα με το παλαιό ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο λέει συνεχή ψέματα, επιθυμώντας να κοροϊδέψει τον Λαό, αλλά μέμφεται και τον οποιονδήποτε τολμάει να πει την αλήθεια. Το ψέμα, όμως, έχει κοντά ποδάρια, «σύντροφοι», όπως λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας.