Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αχαρνές, Κέρκυρα, Αθήνα

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία μας. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην μεγάλη Νίκη του Κινήματος μας στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου όπου και αναδειχθήκαμε σε Τρίτη πολιτική της χώρας, τονίζοντας πως αυτό το γεγονός έχει τεράστια σημασία καθότι ο Αγώνας ήταν άνισος καθώς αντιμετωπίζαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε την αμείλικτη πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, με τον Αρχηγό μας και πολλούς Συναγωνιστές μας να βρίσκονται άδικα και παράνομα έγκλειστοι στις φυλακές  χωρίς ούτε ένα εις βάρος τους στοιχείο, παρά μόνο επειδή διατράνωσαν την ΠΙΣΤΗ τους στην Πατρίδα.


Ανέφερε επίσης πως όλοι όσοι δίνουμε τον Αγώνα για την Αιωνία Ελλάς, πρέπει να αισθανόμαστε χαρά και υπερηφάνεια διότι συνεχίζουμε απτόητοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό γι αυτό που η μοίρα μας έχει ορίσει. Να απελευθερώσουμε τον τόπο από κάθε λογής εχθρούς, ξένους και εγχώριους, που ως σκοπό έχουν , αρχικά την μείωση και στην συνέχεια την πλήρη εξαφάνιση  του υπερήφανου και υπέροχου Έθνους μας.


Ο Ευρωβουλευτής και Συναγωνιστής Γεώργιος Επιτήδειος κατά την διάρκεια της ομιλίας του όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε εκτενώς και εμπεριστατωμένα, στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα διανθίζοντάς την με πολλές ιστορικές αναφορές, αλλά και καυτηρίασε την παντελή απουσία , όχι μόνο της σημερινής κυβερνήσεως, αλλά και όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών, από την  πολιτική τους ατζέντα το ακανθώδες ζήτημα των Εθνικών μας θεμάτων.


Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων, με τον Συναγωνιστή να απαντά σε πολλές ερωτήσεις, ενώ η λήξης της εκδηλώσεως της Τ.Ο. Πειραιώς, δόθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να απαγγέλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


Τ.Ο. Αχαρνών: Ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Μισιάκας σε μια τόσο εκπληκτική όσο και εμπεριστατωμένη ιδεολογική ομιλία που δεν άφησε κανένα ερώτημα αναπάντητο, με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Για την Πατρίδα και τον Λαό» τόνισε ότι ο τίτλος της ομιλίας είναι εντελώς προσχηματικός. Γιατί σημασία δεν έχουν οι τίτλοι αλλά το περιεχόμενο. Όπως επίσης σημασία δεν έχουν τα σύμβολα αλλά τι κρύβεται πίσω από τα σύμβολα. Το θέμα είναι, όταν φοράμε την μπλούζα της Χρυσής Αυγής, να ταυτιζόμαστε με αυτό που συμβολίζει και οι όποιες κουβέντες βγαίνουν από το στόμα μας να είναι γνήσιες, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν την Αλήθεια και την αληθινή αποστολή του Κινήματος και να αφήσουν μια παρακαταθήκη προς τους νεώτερους.


Η Ζωή μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα πολιτικό κόμμα σαν όλα τα άλλα. Είναι μεν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα όπως όλα, αλλά εις ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας, τον τρόπο σκέψης, τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα, οι θέσεις και οι απόψεις μας απέχουν έτη φωτός από τους υπολοίπους. Έλληνες στην καταγωγή είμαστε όλοι. 

Το να είσαι όμως συνειδητοποιημένος Έλληνας, δεν είναι θέμα καταγωγής, γιατί κι αυτοί που μας προδίδουν όπως ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και όλοι οι υπόλοιποι, είναι Έλληνες στην καταγωγή. Και ο Εφιάλτης, ο Νενέκος, ο Πήλιος Γούσης, ο «Εθνάρχης» Καραμανλής, ήταν Έλληνες στην καταγωγή. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να προδώσουν την Πατρίδα τους με τον χειρότερο τρόπο.


Αυτό που θα «κερδίσουμε» κατά την ενασχόλησή μας με την Χρυσή Αυγή είναι μια ψυχική ικανοποίηση ότι πράττουμε το καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία αυτού του Τόπου, απέναντι στην Πατρίδα και απέναντι στις μελλοντικές γενιές οι οποίες θέλουν να έχουν μια πολύ καλύτερη κοινωνία και μια Πατρίδα ελεύθερη. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν αρκεί να λέει κάποιος ότι είναι Εθνικιστής, ή να αγαπάει την πατρίδα του, πρέπει να ενστερνίζεται κι έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Η Χρυσή Αυγή αυτήν την στιγμή αποτελεί το επίκεντρο σε όλη την υφήλιο για τους συνειδητοποιημένους λευκούς εθνικιστές. Είναι ένα πρότυπο ιδεολογικής και πολιτικής συμπεριφοράς. Ο καθένας από εμάς καλείται να υπερβεί τον εαυτό του και να γίνει ένα παράδειγμα, ένα πρότυπο, που θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Το χρωστάμε στον έγκλειστο Αρχηγό και τους συναγωνιστές μας, αλλά κυρίως το χρωστάμε στα νεκρά αδέρφια μας, τον Γιώργο και τον Μάνο, αλλά και στον Αλέξανδρο Γέροντα που είδε τον χάρο με τα μάτια του και γλίτωσε.

Έχουμε όλοι μας μία ιερή αποστολή, η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με την απελευθέρωση της Ελλάδος, αλλά και την διατήρηση αυτής της απελευθέρωσης.  Η Χρυσή Αυγή είναι τρόπος ζωής. Δεν αρκεί να λέμε ότι είμαστε Χρυσαυγίτες, πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά με τις πράξεις μας και να προσπαθούμε καθημερινά να αποκτήσουμε τον τίτλο τιμής του Χρυσαυγίτη.  Για τον καθένα από εμάς κάθε ημέρα ξημερώνει μια νέα αυγή. Ας φροντίσουμε όλοι μας αυτή η αυγή να είναι χρυσή για την Ελλάδα και για όλο τον κόσμο.

Κέρκυρα: Κυρίαρχο θέμα ήταν φυσικά η κωλοτούμπα της νέας κυβέρνησης, η οποία το μόνο που έκανε ήταν να σκίσει τις δικές της προεκλογικές εξαγγελίες, αποδεχόμενη την συνέχιση των μνημονίων και τον ταπεινωτικό έλεγχο της τρόικα με άλλα ονόματα βέβαια. Απέδειξε, λοιπόν, η νέα κυβέρνηση του Σύριζα την πλήρη αδυναμία της να αντισταθεί στις απαράδεκτες απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων και στην ουσία κορόιδεψε κι αυτή τον Ελληνικό λαό προκειμένου να βρεθεί στην εξουσία.


Αν η νέα κυβέρνηση θέλει όντως να χτυπήσει την πλουτοκρατία και τα Μ.Μ.Ε. που την στηρίζουν, ας έχει το θάρρος να δει τις πολιτικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής. Ξέρουμε όμως πως δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ. Το συμπέρασμα από την συζήτηση που ακολούθησε με τους παριστάμενους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος είναι πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική φωνή αντίστασης στην οικονομική κατοχή της χώρας. Αυτός άλλωστε ο φόβος των διεθνών τοκογλύφων για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών οδήγησε στην παράνομη πολιτική δίωξη του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας. Ως είθισται η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αθήνας: Ομιλία Συναγωνιστή Λέντζου Ηλία