Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Σέρρες, Καλαμάτα, Φλώρινα, Αθήνα - Συνέντευξη Στρατηγού Γ. Επιτήδειου

Η Τ.Ο. Πιερίας της Χρυσής Αυγής κατέθεσε στεφάνι, τιμώντας τη Μνήμη των 43 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς το 1943 στο Μνημείο Πεσόντων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος συναγωνιστών και φίλων του Κινήματός μας. 


T.O. Σερρών: Το Σάββατο, 21-2-2015, στην καθιερωμένη λιτή τελετή για τα 102 χρόνια απελευθέρωσης της Νιγρίτας Σερρών, ο Λαϊκός-Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή τίμησε με την παρουσία του τους δοξασμένους ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κατόπιν επίσημης πρόσκλησης ο συναγωνιστής Θεόδωρος Τζαμπάζης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.




Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία μας όπου πραγματοποιήθηκε η προβολή βίντεο με τις δράσεις της Τ.Ο. Καλαμάτας του έτους 2014 και στην συνέχεια η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο από όλες τις δράσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις της Τ.Ο. Καλαμάτας του έτους 2014. Αδημοσίευτες φωτογραφίες και βίντεο με στιγμιότυπα από το 2014.


Στην συνέχεια ο γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος σε μία σύντομη ομιλία ευχήθηκε στα μέλη και τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ένα 2015 αγωνιστικό με υγεία και πάνω από όλα την δικαίωση του αρχηγού μας αλλά και όλων των παράνομα έγκλειστων συναγωνιστών.


Παρών στην εκδήλωση και ο συναγωνιστής Λυκούργος Αλευράς, μέλος της Κεντρικής επιτροπής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ευχήθηκε και αυτός για το 2015 τονίζοντας ότι όπως το 2014 έτσι και στην νέα χρονιά η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει κόντρα στους ύπουλους καιρούς τον νόμιμο και τίμιο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.


Ο Πυρήνας Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Cafe La Plaza την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, παρουσία πολλών υποστηρικτών του Κινήματος μας. Παρόντες ήταν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτιος, ο βουλευτής Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμης, οι υποψήφιοι βουλευτές Φλώρινας, Νομικός Κων/νος, Ρώμας Ευάγγελος και Γιαννακίδου Ελένη και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής από την Φλώρινα, την Καστοριά και την Κοζάνη. Η Χρυσή Αυγή στη Φλώρινα, πέτυχε να εκλεγεί στην 3η θέση στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.


Στις ομιλίες τους οι βουλευτές και τα στελέχη μας, αναφέρθηκαν στο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, όπου η Χρυσή Αυγή πέτυχε έναν ακόμη πολιτικό άθλο, ενάντια σε όλους και σε όλα και αναδείχθηκε ως η τρίτη πολιτική δύναμη στο Κοινοβούλιο με την ψήφο περίπου 400.000 Ελλήνων πολιτών. Έγιναν αναφορές και στην άθλια σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Κινήματος μας και προφυλακίστηκαν άδικα ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Βουλευτές και στελέχη μας, ενώ η επικείμενη Δίκη, όποτε κι αν γίνει, θα είναι η ταφόπετρα όλων όσων έστησαν αυτή την θλιβερή δίωξη εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Η Αλήθεια θα θριαμβεύσει και το Κίνημα μας θα βγει ακόμη πιο δυνατό από αυτή την περιπέτεια.

Τέλος, έγιναν συζητήσεις και διάλογος για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις ενέργειες της κυβέρνησης Σύριζα-Αν.Ελ. και κοινή διαπίστωση ήταν ότι οι προβλέψεις της Χρυσής Αυγής για αναδίπλωση και κυβιστήσεις εκ μέρους της κυβέρνησης Τσίπρα έναντι των τοκογλύφων, βγήκαν 100% αληθινές.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα  της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: Την πολιτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής  και του Μετώπου Νεολαίας στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών. Ο Αγώνας του Κινήματος μας δεν είναι προεκλογικός, αλλά συνεχής για την Πατρίδα και τον Λαό. Από το πρωί  του Σαββάτου εκατοντάδες Χρυσαυγιτών και Χρυσαυγιτισσών βρέθηκαν στα διόδια Ελευσίνας και στα διόδια Αφιδνών, προκειμένου να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για τα πολιτικά τεκταινόμενα. Η αποδοχή από τον Ελληνικό Λαό είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και αποδεικνύει ότι ο Λαός αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους το σύστημα πολεμάει την Χρυσή Αυγή.


Προσκεκλημένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ένα Κεντρικής Ελλάδας ήταν ο ευρωβουλευτής τους Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος. Ο Στρατηγός μίλησε μεταξύ άλλων για τις διώξεις, το κοινοβουλευτικό έργο που γίνεται στις Βρυξέλλες και για τις προτεραιότητες που έθεσε το Κίνημα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έθιξε το θέμα ότι προτεραιότητα μας είναι τα εθνικά θέματα με προμετωπίδα το Μακεδονικό και το γεγονός ότι απέναντι στον ανθελληνισμό των γραφειοκρατών της Ε.Ε. θα βρίσκεται η Χρυσή Αυγή.