Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Λαμία, Καβάλα, Αθήνα


Την Πέμπτη το απόγευμα 19-02-2015 , στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής Λαμίας, Γκλέτσο Απόστολο και τον Ευρωβουλευτή Επιτήδειο Γεώργιο. Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Γκλέτσος Απόστολος ο οποίος αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα της Χρυσής Αυγής Φθιώτιδας, προχώρησε σε ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων που έφερε την Χρυσή Αυγή στην 3η θέση στην Φθιώτιδα με ποσοστό 6,25%  (7.624 ψήφους). 

Συνέχισε λέγοντας πως αντλούμε δύναμη από την δράση και τις δυναμικές ενέργειες των Ευρωβουλευτών μας και πως είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Ευρώπη όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται πιο έντονη.


'Έπειτα τον λόγο πήρε ο Αντιστράτηγος και Ευρωβουλευτής Επιτήδειος Γεώργιος, ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του για την παρουσία τους στην ομιλία αλλά και για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στις εκλογές στηρίζοντάς τον με την ψήφο τους. Μίλησε για την αντιμετώπιση των Ελλήνων συναγωνιστών στην Ευρώπη από τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές. Τέλος ανέφερε ότι η δίκη του άδικα προφυλακισμένου αρχηγού μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων συναγωνιστών θα είναι μια από τις σημαντικότερες δίκες στην πολιτική Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.



Η Τ.Ο. Καβάλας πραγματοποίησε ακόμη μια επιτυχημένη αιμοδοσία με σκοπό να «δώσουμε ζωή και ελπίδα» σε όσους Έλληνες έχουν ανάγκη. Οι πρόσφατες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανέδειξαν την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας. Οι δράσεις της Χρυσής Αυγής δεν τελειώνουν μαζί με τις εκλογές, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να πράττει το καθήκον της απέναντι στον Ελληνικό Λαό και να προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο έμπρακτη αλληλεγγύη στον Ελληνικό Λαό, γιατί η αλληλεγγύη δεν πρέπει να μένει μόνο στα λόγια, αλλά να αποδεικνύεται καθημερινά με τις πράξεις μας.




Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή κάνει πράξη τα λόγια του Αρχηγού για Αγώνα «μέσα και έξω από τη βουλή». Μέχρι την ημέρα που η Ελλάδα θα έχει ως προτεραιότητα τις υποχρεώσεις της έναντι των παιδιών της και όχι των τοκογλύφων δανειστών της.


Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Παλαιολογόπουλου με θέμα "Πολιτική και πολιτικοί". Ο συναγωνιστής Παλαιολογόπουλος αναφέρθηκε στους πολιτικούς εκείνους που με άρμα την πολιτική έχουν πλουτίσει παράνομα εις βάρος του Ελληνικού λαού. Μίζες, σκάνδαλα είναι σε καθημερινή βάση στην πολιτική ζωή της Χώρας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.


Πολλά σκάνδαλα τόνισε ο συναγωνιστής Παλαιολογόπουλος δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και όταν ορισμένα βγουν στην δημοσιότητα  πολλοί πολιτικοί παράγοντες κάνουν το πάν  για να τα αποκρύψουν και να μην έχουν ποινικές ευθύνες οι εμπλεκόμενοι.


Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα προβολή για τα 101 χρόνια από την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Η Βόρειος Ήπειρος που παρόλο απελευθερώθηκε τρεις φορές  από τον Ελληνικό Στρατό, ενσωματώθηκε στο Αλβανικό Κράτος σύμφωνα με τις επιλογές των Μεγάλων Δυνάμεων . Οι διώξεις, οι φυλακίσεις, οι εκτοπίσεις και η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν σε καθημερινή βάση στην ζωή των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Ιδιαίτερα την εποχή του Κομμουνιστικού καθεστώτος  Χότζα οι διώξεις έγιναν ακόμη ποιο σκληρές, μιας και που απαγορεύτηκε και η Θρησκευτική λατρεία. Παρόλο τις διώξεις Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου στάθηκαν όρθιοι και κράτησαν την πίστη τους και την εθνική τους συνείδηση σε πείσμα όσων ήθελαν να αφανίσουν τον Ελληνισμό στην περιοχή.