Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Εύβοια


Την Παρασκευή, 13-02-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος, Περικλή Μουλιανάκη, με τίτλο: Χρυσή Αυγή - Η μόνη Εθνική λύση. 

Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του στα πλαίσια της πολιτικής μας επικαιρότητας, αναφέροντας τις πρώτες ενέργειες της νέας κυβέρνησης, σε όλα τα επίπεδα, εφόσον είχε καταγράψει με μεγάλη ακρίβεια κάθε νέο βήμα. Σε αυτό το μέρος, δεν θα μπορούσε παρά να τονίσει πως η στάση της νέας κυβέρνησης είναι 100% υποκριτική, και πως τα ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει να προσανατολίζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους "στα νερά" της.

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής ανέφερε πως οι προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, είναι αυτό που λέμε στην γλώσσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών "αντιγραφή & επικόλληση", σε σχέση με τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής. Αυτό όμως δεν παύει να ισχύει μονάχα σε επικοινωνιακό επίπεδο, καθώς η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που έχει την πολιτική βούληση να εφαρμόσει στην πράξη ένα νέο πρόγραμμα Εθνικής οικονομίας. Τέλος, ο Συναγωνιστής έκλεισε αναφέροντας για ακόμη μία φόρα τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, και έπειτα μίλησε για τον εκλογικό μας θρίαμβο, κάνοντας σαφές όμως, πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν είναι Αγώνας για ψήφους, μα Αγώνας αρετής. Ως Είθισται, άλλη μια συνάντηση μας, έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.


Καφετέριες και καφενεία στα Ψαχνά, όπου βρίσκονται και τα ΤΕΙ Χαλκίδας, επισκέφθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ευβοίας, διανέμοντας εφημερίδες και φυλλάδια του Κινήματος και ενημερώνοντας τους πολίτες για τα πολιτικά θέματα που τους κρύβουν τα συστημικά ΜΜΕ:


Τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης σχετικά με το μνημόνιο και τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, της μοναδικής πραγματικής ελπίδας για Εθνική Αντίσταση. Ο αγώνας ενημέρωσης του Λαού μας για την Αλήθεια συνεχίζεται αμείωτα. Μέχρι τη Δικαίωση, τη Νέμεση και τη Νίκη!