Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Αγαπητέ Αναγνώστη


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 σε καλούμε να στηρίξεις τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα.
Σε καλούμε να επιλέξεις Χρυσή Αυγή, την μοναδική πατριωτική φωνή που ακούγεται και θα ακουστεί και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας ο οποίος μπορεί να ορθώσει το ανάστημά σου μαζί με το δικό του, απέναντι στις δυνάμεις του πολυπολιτισμού, της ισοπέδωσης, της εξάλειψης του Έθνους και της Ιστορίας μας.
Είναι το μοναδικό εθνικιστικό κίνημα που μπορεί και πρέπει να φέρει την ανατροπή του καθεστώτος εκφοβισμού στο οποίο ζουν οι πατριώτες από την Μεταπολίτευση και μετά. Είναι το πολιτικό κόμμα του οποίου την φωνή σου ζητούμε να δυναμώσεις για άλλη μια φορά, ώστε η φωνή σου και η φωνή μας να ακουστεί σε αυτές τις εκλογές δυνατά, απέναντι στους ολετήρες του Έθνους.
Σε καλούμε να πεις ΝΑΙ στην Ελλάδα, να πεις ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή.
Μπορείς να βάλεις σταυρό ή όχι, και αν ναι, να επιλέξεις ανάμεσα σε Έλληνες οι οποίοι αγαπούν την Πατρίδα μας. Κάθε μια και κάθε ένας έχει τον δικό του τρόπο να προβάλλει και να προωθήσει τα δίκαια του Έθνους και της Πατρίδας μας, στην οποία αξίζει καλύτερη πορεία από την καταστροφικό κατήφορο τον οποίον της επέβαλλαν, ανίκανοι, φαύλοι και προδότες.
Σε καλούμε να δώσεις δύναμη στον μοναδικό Πατριωτικό πολιτικό σχηματισμό ο οποίος έχει αποδείξει πως όταν όλα τα άλλα κόμματα συμφωνούν στην Συμφωνία των Πρεσπών και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, στα Μνημόνια και στις αντιπαραγωγικές πολιτικές, στον Εξισλαμισμό της Ελλάδος, στην πλημμυρίδα των αλλοδαπών αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, στην κατασκευή τεμένους στην Αθήνα, στην ατιμωρησία της ασέβειας στα Θεία, στην παρακμή και στην σήψη της Ελληνικής Κοινωνίας, λέει «ως εδώ!».
Σε καλούμε να σταθείς μαζί μας στους αγώνες που έρχονται για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τον Τρόπο Ζωής και τον Πολιτισμό μας.
Σε καλούμε, τέλος, να μας στηρίξεις επειδή εμείς δεν θα σε περιφρονήσουμε, και δεν θα αψηφήσουμε την θέλησή σου. Σε καλούμε να δώσεις μαζί μας τον αγώνα, για να κρατήσουμε την Ελλάδα Ελληνική.

ΕΙΡΗΝΗ Γ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Διευθύντρια Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ
Αρχαιολόγος
Υπ. Βουλευτής Β’ Αθηνών
Δυτικός Τομέας