Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πειραιάς, Εύβοια

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας Μαριλένας Κατσινοπούλου με θέμα "Η Χρυσή Αυγή στο Ευρωκοινοβούλιο". Με αφορμή τις συμπλήρωσης των 38 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου.


Η συναγωνίστρια Κατσινοπούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ομιλίες των Ευρωβουλευτών  της Χρυσής Αυγής για το ψευδοκράτος, και για τον Αττίλα του 1974. Πρώτη φορά επισήμανε η συναγωνίστρια Κατσινοπούλου το Κυπριακό ζήτημα τέθηκε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Χρυσή Αυγή συνεπείς στις προεκλογικές της εξαγγελίες αγωνίζεται και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα Εθνικά θέματα και το Εθνικό συμφέρον. 




Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Η Πίστη της Χρυσής Αυγής. Την Παρασκευή 14/11/2014 στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Γεώργιου Μισιάκα, με θέμα "Η Πίστη της Χρυσής Αυγής". Ο Συναγωνιστής, ανεβαίνοντας στο βήμα δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο όσο αφορά τον μύθο του πολυτεχνείου και την αστική δημοκρατία. Τόνισε πως η Χρυσή αυγή είναι ο μόνος πραγματικός αντισυστημικός φορέας στην πολιτική ζωή του τόπου, και αυτό φαίνεται καθημερινά μέσα από τον Αγώνα της και τις διώξεις που υφίσταται.


Έπειτα ανέλυσε τι ακριβώς θα μπορούσε να σημαίνει η λέξη "ΠΙΣΤΗ" σύμφωνα με τα γράμματα που την σχηματίζουν, τονίζοντας πως η ίδια η Πίστη είναι πιο δυνατή κι απ 'τη φωτιά. Π: Για την Πατρίδα. Ι: Όπως η Ιστορία.  Σ: Όπως η Συντροφικότητα/Συναγωνιστικότητα. Τ: Για την Τιμή. Η: Για τον Ήλιο. Αφού ανέλυσε την κάθε έννοια ξεχωριστά, στη συνέχεια ο Συναγωνιστής μέσα από τον αυθορμητισμό που τον διακατέχει, θέλησε μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους, πως πιστεύει ότι το μεγαλύτερο δώρο που μας έχει χαριστεί από την ζωή μέχρι τώρα, είναι ότι έχουμε γνωρίσει την Χρυσή Αυγή και είμαστε όλοι συνοδοιπόροι σε αυτόν τον υπέροχο και συνάμα δύσκολο δρόμο του Εθνικισμού, της Αρετής και του Αγώνα. 


Έπειτα υπογράμμισε πως το ποιος είναι πραγματικά Χρυσαυγίτης φαίνεται τώρα στα δύσκολα. Το ζήτημα είναι η Συντροφικότητα και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Συναγωνιστών. Οφείλουμε όλοι να περιθωριοποιήσουμε στο ελάχιστο τις σκοτεινές πτυχές των εαυτών μας και να συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον Αγώνα μας μέχρι την τελική Νίκη. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Ελληνικό Κίνημα με ιδεολογικό πρόγραμμα και για αυτό πλέον αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς. Ακολούθησε εκτεταμένος πολιτικός και ιδεολογικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ως είθισται, άπαντες σε στάση προσοχής, απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


Τ.Ο. Ευβοίας: Ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά του Βασιλικού Ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά στο Βασιλικό πραγματοποιήθηκε από συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας. Διανεμήθηκαν εφημερίδες του Κινήματος και ενημερωτικά φυλλάδια για τις πολιτικές διώξεις των Εθνικιστών από το σαμαροβενιζελικό καθεστώς. Η ανταπόκριση από τους συμπατριώτες μας ήταν ιδιαίτερα ένθερμη, με πολλές ευχές, συγχαρητήρια και δύναμη για τον αγώνα μας.






Οι Έλληνες, αποκαρδιωμένοι από τις εξοντωτικές πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων, αναθαρρούν βλέποντας τους Χρυσαυγίτες να συνεχίζουν απτόητοι από διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Είμαστε το παράδειγμα του Έλληνα που δεν λυγίζει, δεν γονατίζει, ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΟΤΕ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!










ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ομιλία με θέμα "Τα καθήκοντα του Χρυσαυγίτη". Στα γραφεία της Τ.Ο Ευβοίας, στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Ιωάννη Τζάθα, με θέμα «Τα Καθήκοντα του Χρυσαυγίτη». Έλληνες και Ελληνίδες, συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος που παρευρέθηκαν, ενημερώθηκαν για τον αγώνα των Χρυσαυγιτών και τον σκοπό του. Τον χαρακτήρα και το ήθος, τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τον Χρυσαυγίτη στην καθημερινότητά του. Ο συναγωνιστής διευκρίνισε τι πραγματικά εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή και το τι σημαίνει να είσαι Χρυσαυγίτης. 


Επισημάνθηκε πως οι Χρυσαυγίτες νοιώθουν ευθύνη έναντι των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων και χρέος έναντι των προηγούμενων, έχουν πίστη, πειθαρχία και αφοσίωση στον ιερό αγώνα για την σωτηρία του Έθνους μας και τη λευτεριά της Πατρίδα μας. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, τις διώξεις, τη λασπολογία και την τρομοκρατία από το αμαρτωλό καθεστώς, ο Χρυσαυγίτης αποδεικνύει πως με δύναμη, πίστη και όραμα, μακριά από κάθε προσωπική του φιλοδοξία, δε λυγίζει και συνεχίζει τον αγώνα τον καλό. Δηλώνει ΠΑΡΩΝ σε κάθε κάλεσμα του Κινήματος και είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το τραχύ μονοπάτι της Αρετής και της Δόξας. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!