Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κ. Μπαρμπαρούσης: “Τροπολογία για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι τράπεζες” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση απόφασης για την εφαρμογή της αρχής της αμοιβαίας αναγνώρισης σε ποινικές αποφάσεις.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι πρόκειται για άλλη μια συζήτηση στην Βουλή των 292 βουλευτών και της ψεύτικης Δημοκρατίας. Οι βουλευτές της κυβέρνησης, επί της ουσίας, κάνουν αγγαρεία και περιμένουν τις εκλογές, καθώς σχεδόν κανένας δεν έχει παραστεί για την συζήτηση του νομοσχεδίου.

Το νομοσχέδιο φέρνει άλλη μια τροπολογία για το πώς οι τράπεζες θα καταφέρουν να πάρουν από τον ελληνικό λαό ότι του έχει απομείνει. Οι τράπεζες παλαιότερα έδιναν αλόγιστα δάνεια δεξιά και αριστερά και τώρα οι Έλληνες δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν. Ο Έλληνας εξαπατήθηκε και μπήκε σε ένα τρόπο ζωής ψεύτικου πλουτισμού που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Η μνημονιακή Χούντα είναι υπεύθυνη για την σημερινή οικονομική κατάσταση της Πατρίδος μας και για τις χιλιάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων. Παρά ταύτα, η συγκυβέρνηση συνεχίζει να φέρνει τροπολογίες για το πώς θα αυξήσουν τα κέρδη τους οι τράπεζες. Η τροπολογία δεν προβλέπει την ουσιαστική διευκόλυνση των οφειλετών.