Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Σπάρτη, Πύργος, Μέγαρα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Σπάρτη, Πύργος, Μέγαρα

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η Τ.Ο. Αχαρνών κατά την επίσκεψη της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Η συναγωνίστρια ξεκινώντας την ομιλία της, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή της βλέποντας άλλη μια Τοπική Οργάνωση, άλλο ένα κάστρο του Εθνικισμού γεμάτο με κόσμο, σε πείσμα όλων αυτών που διαδίδουν ότι διαλυόμαστε. Κάνουν λάθος, γιατί όχι μόνο δεν διαλυόμαστε, αλλά μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και περισσότεροι, όλο και δυνατότεροι.


Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, στηλίτευσε την στάση της κυβέρνησης Σαμαρά, που εξαπατά με τη μεγαλύτερη ευκολία τον Ελληνικό Λαό, πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, και ενώ χανόμαστε αυτοί μιλούν για… ανάπτυξη. Είναι στο χέρι μας, τόνισε, να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας ώστε να καταλάβουν ότι η μόνη ελπίδα για να σωθεί ετούτος ο Τόπος είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι το ίδιο και το αυτό, - άλλωστε ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν κιόλας - στο δρόμο που χάραξε ο Σαμαράς ακολουθούν όλοι από πίσω και ας λένε το αντίθετο για τα μάτια του κόσμου. Οι Τούρκοι αλωνίζουν στα χωρικά μας ύδατα και αυτοί το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι να διώκουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παντοιοτρόπως.


Όσον αφορά τις συνεχείς διώξεις εναντίον του Κινήματός μας, βλέπουμε ότι οι σκευωρίες καταρρέουν μία προς μία, ώσπου στο τέλος να αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι παράνομα έγκλειστοι Συναγωνιστές μας. Όλα τα λαμόγια με τις απατεωνιές τους και τις off shore κυκλοφορούν ελεύθεροι, την ίδια ώρα που αθώοι άνθρωποι διώκονται για τις Ιδέες τους. Πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτή η κατάσταση, τόνισε η συναγωνίστρια. Πρέπει όλοι μας να ορθώσουμε το ανάστημά μας, και να αποδείξουμε ότι έχουμε την καρδιά, την ψυχή και τη θέληση να στείλουμε επιτέλους από κει που ήρθαν όλους αυτούς που μας κυβερνούν και μας περνάνε για ηλίθιους. Μέχρι την τελική Νίκη!

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου κλιμάκιο της Τ.Ο. Σπάρτης πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά  και τα παρακείμενα καταστήματα της πόλης μας. Η υποδοχή τον εμπόρων αλλά και του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή ζητώντας να μάθουν την κατάσταση τον άδικα φυλακισμένων συναγωνιστών μας και του Αρχηγού αλλά και ποτέ με το καλό θα βγουν.




Μας γνωστοποίησαν τα προβλήματα που έχουν τόσο οι παραγωγοί όσο και οι καταναλωτές  που βλέπουν ότι πλέον δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα. Εμείς από την πλευρά μας τους δηλώσαμε ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε Έλληνα  με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε και δεν θα παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο  από τον τίμιο και δίκαιο αγώνα που κάνουμε και με την υποστήριξη την οποία  μας κατέθεσαν όλοι οι πολίτες της Σπάρτης που συναντήσαμε.




Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου, πραγματοποιήθηκε ακόμα μία ομιλία με κεντρικό θέμα «ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ». Ο Συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου ανέπτυξε τα βαθύτερα αίτια της τουρκικής προκλητικότητας καθώς και τους στόχους της Τουρκίας για «συνδιαχείρηση» των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών στο Αιγαίο και παρουσίασε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και το κοινό Αμυντικό Δόγμα με την Κύπρο μας.


Έπειτα ακολούθησε ενημέρωση για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Η ομιλία επικεντρώθηκε σε πρόσφατες αποφάσεις της Δικαιοσύνης σε σχέση και με την παράνομη πολιτική δίωξη εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως τόνισε ο Συναγωνιστής, οφείλουμε να κρατήσουμε την Σημαία μας ψηλά, απέναντι σε ένα εχθρικό καθεστώς που θέλει τον αφανισμό του Εθνικιστικού Κινήματος. 

Επίσης έγινε αναφορά στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων και την εμπλοκή Καρατζαφέρη καθώς επίσης και στο ναυάγιο της κυβέρνησης Σαμαρά με τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε όπως πάντα με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Με μεγάλη αποδοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από την Τοπική Οργάνωση Μεγάρων στα Μέγαρα. Μοιράστηκαν δεκάδες εφημερίδες του Κινήματος και ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για μια Εθνική οικονομία, που θα αναστηλώσει την ραχοκοκαλιά του κοινωνικού ιστού τους Έλληνες εργάτες.