Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση κλιμακίου του ΕΛΑΜ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή των Ελλήνων

Συνάντηση κλιμακίου του ΕΛΑΜ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή των Ελλήνων

Κλιμάκιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελληνική Βουλή όπου και πραγματοποίησε επαφές με βουλευτές από τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή.

Στο πλαίσιο των επαφών συζητήθηκε η τρέχουσα επικαιρότητα στην Κύπρο, όσο αφορά το οικονομικό πρόβλημα και τα σκάνδαλα, αλλά επίσης όσα αφορούν και το Κυπριακό Πρόβλημα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, που εισέβαλε προκλητικά στην ΑΟΖ μας παραβιάζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.

Εκ μέρους των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή εκφράστηκε η πλήρης στήριξη στην νοτιότερη εσχατιά του Ελληνισμού την Κύπρου και διαβεβαιώθηκε, δια της επισήμου οδού, ότι αν για τους ριψάσπιδες πολιτικάντηδες «Η Κύπρος κείται μακράν» για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Κύπρος είναι Ελλάδα!

Οι ενημερωτικές επαφές συνεχίζονται αμείωτες για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Κύπρο, μακριά από τους ωχαδερφισμούς και τις μειοδοτικές των πολιτικάντηδων μας του σαθρού πολιτικού μας συστήματος. Επιτέλους άρχισαν να ακούγονται για πρώτη φόρα αλήθειες για το Κυπριακό και τα πραγματικά δικαιώματα του λαού μας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί αμείωτος, γιατί εμείς έχουμε προμετωπίδα την πατρίδα μας και τον λαό μας και όχι το χρήμα και τους πακτωλούς τραπεζικούς μας λογαριασμούς.