Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δυναμικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Πειραιά - Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Δυναμικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Πειραιά - Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Το Σάββατο κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία πολιτική - ενημερωτική δράση στο κέντρο του λιμανιού.


Μεγάλες ποσότητες ενημερωτικού υλικού (εφημερίδες, φυλλάδια), παραδόθηκαν κατά χιλιάδες σε χέρια κατοίκων του Πειραιά, οι οποίοι σε κάθε ενημερωτική μας δράση, φροντίζουν να μας δείξουν την δίψα τους για να γνωρίσουν τις θέσεις και τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.



Απ' ότι φαίνεται, δεν χρειαζόμαστε τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, διότι πολύ απλά, είμαστε κυρίαρχοι στον δρόμο! Στην καρδιά και στην ψυχή της Ελληνικής πραγματικότητας!



Αναμφισβήτητα, ο πόλεμος του συστήματος δεν μας έχει λυγίσει και όλοι γνωρίζουμε πως η ημέρα της πραγματικής δικαιοσύνης πλησιάζει.

ΑΘΗΝΑ


Μια ακόμη πολιτική εξόρμηση της Τ.Ο. Αθηνών στέφθηκε με επιτυχία Στελέχη, μέλη και φίλοι τη Τ.Ο. Αθηνών το πρωί του Σαββάτου περιόδευσαν στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας όπου μοίρασαν στούς κατοίκους ενημερωτικό υλικό του Κινήματος.


Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει την απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία, όπου θα αποδειχθεί και στις Εθνικές εκλογές όποτε  αυτές και αν γίνουν διαψεύδοντας για μια ακόμη φορά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις του ένοχου πολιτικού κατεστημένου.