Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ημαθία, Ν. Μηχανιώνα, Καλαμάτα


Τ.Ο. Δράμας: Ενημερωτική δράση στην πόλη και στις καφετέριες της Δράμας. Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Δράμας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πόλη, μοιράζοντας εκατοντάδες εφημερίδες του Κινήματος μας, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό.



Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική και δεν έλειψε ο διάλογος με τους κατοίκους της πόλης, αναφορικά με θέματα τοπικού και πανελλαδικού επιπέδου. Όπως σε κάθε ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Δράμας, οι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν εγκάρδια και με ιδιαίτερη χαρά. Αυτό αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η λασπολογία εναντίον μας δεν κλόνισε την γνώμη που έχει ο Ελληνικός λαός για την Χρυσή Αυγή.



Με πίστη στον παράνομα προφυλακισμένο Αρχηγό μας και στον δίκαιο Αγώνα μας, συνεχίζουμε, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες των συναγωνιστών μας. Οι Χρυσαυγίτες αποτελούμε  παράδειγμα για τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν κατανοήσει πλέον πως ό ,τι κι αν γίνει θα έχει την Χρυσή Αυγή στο πλευρό του, μέχρι την τελική Νίκη.



Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές δράσεις, παρουσία του επικεφαλής της Τ. Ο. Δράμας, συναγωνιστή Δημήτρη Παπαδόπουλου, κλιμάκιο συναγωνιστών, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση την Κυριακή 23-11-2014 στα χωριά Κύργια, Άγιο Αθανάσιο και Δοξάτο.



Μοίρασαν για άλλη μια φορά εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο υλικό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και ενημέρωσαν τον κόσμο για τις θέσεις και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής. Επίσης, συνομίλησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής, οι οποίοι όπως σε κάθε δράση μας υποδέχθηκαν εγκάρδια τους συναγωνιστές, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν τον δίκαιο Αγώνα της Χρυσής Αυγής.



Ενημερωτική συνάντηση κλιμακίου Ν.Ε. Ημαθίας με παραγωγούς. Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Λουτρό Ημαθίας ενημερωτική συνάντηση κλιμακίου της Ν.Ε. Ημαθίας με τοπικούς παραγωγούς καθώς και κατοίκους της περιοχής. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας, Συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλειος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης καθώς και στελέχη της Ν.Ε. Ημαθίας.


Ο Συναγωνιστής Τσιούλης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις συνεχείς ενημερωτικές δράσεις και συναντήσεις που διεξάγει η Ν.Ε. Ημαθίας σε όλον τον νομό, με σκοπό να επικοινωνήσει με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, αφενός γιατί τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν αποκλείσει την Χρυσή Αυγή από οποιαδήποτε αντικειμενική προβολή και αφετέρου γιατί έτσι η Χρυσή Αυγή έχει την δυνατότητα να δείχνει έμπρακτα πως είναι στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού ανά πάσα στιγμή, και όχι μόνο σε προεκλογική περίοδο, όπως συνήθιζαν και συνηθίζουν τα μνημονιακά αποκόμματα.


Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης, έκανε μια λεπτομερή αναφορά στο χρονικό των διώξεων ενάντια στο Κίνημά μας καθώς και στο κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούν μάταια να καλλιεργήσουν τα ΜΜΕ σε συνεργασία με το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα κατόπιν εντολών της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις στημένες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των πρόθυμων «δημοσκόπων» που κόβουν κάθε εβδομάδα από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και τα προσθέτουν στην καταρρέουσα ΝουΔούλα, μπας και τσιμπήσει κανένας αφελής και τους πιστέψει.

Στο κύριο μέρος της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής τόνισε πως για την Χρυσή Αυγή ο Έλληνας Αγρότης αποτελεί την ραχοκοκαλιά του Έθνους, εξασφαλίζοντας την σίτιση και επιβίωση του Ελληνικού Λαού, υπό την αναγκαία προϋπόθεση βέβαια να στηρίζεται εμπράκτως από την Πολιτεία. Στη συνέχεια ανέπτυξε διεξοδικά τις προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, ως μοναδική λύση για την διέξοδο από την κρίση.


Πάνω στις προτάσεις αυτές ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους παραγωγούς, πολλοί εκ των οποίων άκουγαν για πρώτη φορά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και επιβεβαίωσαν την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα.   Πολλοί έσπευσαν με το πέρας των ομιλιών να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι για τις επερχόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, και να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα της Χρυσής Αυγής για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον τοκογλυφικό ζυγό.   

Με το πέρας της ενημερωτικής συνάντησης, οι Συναγωνιστές προέβησαν σε διανομή εφημερίδων του Κινήματος καθώς και ενημερωτικών φυλλαδίων σχετικά με τις θέσεις του Κινήματός μας. Κάθε μέρα το Εθνικιστικό Κίνημα δυναμώνει και γιγαντώνεται, σε πείσμα όλων όσων απεργάζονται το αντίθετο. Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν και συνεχίζουν ακάθεκτοι τον αγώνα, μέχρι τη Νίκη!

Ενημερωτική δράση στους Νέους Επιβάτες Δήμου Θερμαϊκού. Το Σάββατο 22-11-2014 κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας διένειμε  ενημερωτικό υλικό στα εμπορικά καταστήματα των Νέων Επιβατών. Ο κόσμος που τόσο πολύ έχει πληγεί από τους τοκογλύφους και τα πιόνια τους, δέχτηκε με θέρμη τους Συναγωνιστές, ζητώντας να πληροφορηθεί για τις εξελίξεις στο κίνημα.


Οι Συναγωνιστές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, αγώνα δίκαιο, νόμιμο και ανιδιοτελή, προτρέποντας τους καταστηματάρχες και τον κόσμο να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Κινήματος και να επισκέπτονται τα κατά τόπους γραφεία μας, ώστε να μάθουν την αλήθεια που τους κρύβουν.

Νομοτελειακά η νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος θα έρθει, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι παντού, γειτονιά στη γειτονιά, πόλη στην πόλη και κρατάει άσβεστη τη φλόγα της αντίστασης, ώστε να έρθει πρωτίστως η ψυχική και ηθική Ανάσταση των Ελλήνων για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.

Τ.Ο. Καλαμάτας: Μία ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε στις 22/11 στα γραφεία μας με θέμα '' Ελληνική παραγωγή - Η Ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα'' Σε μία γεμάτη από υποστηρικτές αίθουσα ο συναγωνιστής Δαβίλλας Ιωάννης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος λεπτομερειακά σε πάνω από εκατό ελληνικές αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες κατασκεύαζαν αυτοκίνητα για πολύ γνωστές ξένες εταιρίες αλλά και αργότερα ορισμένες κατασκεύασαν ακόμα και ελληνικά αυτοκίνητα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε αρκετές μάρκες οι οποίες την εποχή εκείνη άνοιγαν τον δρόμο για το εθνικό αυτοκίνητο τονίζοντας ότι από την Ελλάδα ποτέ δεν έλειψαν τα μυαλά όπως ποτέ δεν έλειψαν και οι πολιτικοί οι οποίοι έφραζαν και φράζουν με τις ξενόδουλες πολιτικές τους τόσο την βιομηχανική ανάπτυξη όσο και την δημιουργικότητα των Ελλήνων με αποτέλεσμα τα δικά μας παιδιά να φεύγουν στο εξωτερικό και να εργάζονται για τα συμφέροντα ξένων εταιριών και ξένων κρατών.


Στην συνέχεια το λόγω πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας κα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστής Αλευράς Λυκούργος. Ο συναγωνιστής ξεκινώντας την ομιλία του επισήμανε ότι όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες ξεκίνησαν την δεκαετία του 70 την ύπαρξη τους και έκλεισαν την ''χρυσή'' εποχή του ΠΑΣΟΚ και της ''δημοκρατίας'' της ''αλλαγής'' εξηγώντας ταυτόχρονα πως για χάρη γνωστών ξένων συμφερόντων εφάρμοσαν πολιτικές που έπρεπε να γονατίσουν τις βιομηχανίες με υψηλούς φόρους μέχρι να τις κλείσουν εντελώς, αναλύοντας ταυτόχρονα ότι η πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα δεν συνέφερε τα ξένα συμφέροντα αλλά και τους εντολοδόχους πολιτικάντηδες.


Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Αλευράς αναφέρθηκε σε κάτι πολύ σημαντικό που έχει να κάνει με την βιομηχανική ανάπτυξη στην Ελλάδα εξηγώντας ότι η χώρα μας βρίσκεται παγκόσμιος σε 1η, 2η και 3ή θέση κατάταξης σε κοιτάσματα ορυκτά τονίζοντας ότι τόσο για την αυτοκινητοβιομήχανική ανάπτυξη όσο και για άλλους τομείς της βιομηχανίας, υπήρχαν και υπάρχουν οι σημαντικές πρώτες ύλες για μία πραγματική, ανεξάρτητη, εθνική βιομηχανία. Ο συναγωνιστής συνέχισε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι για όλα τα παραπάνω η Ελλάδα για τους αιώνιους εχθρούς της αποτελούσε και αποτελεί κίνδυνο προς τα συμφέροντα τους (δηλαδή να ελέγχουν τα πάντα τα γνωστά ξένα κέντρα εξουσίας).

Η Χρυσή Αυγή πρώτη μίλησε τόσο για τα γνωστά πλέον κοιτάσματα πετρελαίου όσο και για κοιτάσματα ορυκτά που η πατρίδα μας διαθέτει σε αφθονία. (Για να βρεθούν αργότερα μιμητές οι οποίοι ''ανακάλυψαν τώρα την Αμερική'' αντιγράφοντας τις θέσεις της Χρυσής Αυγής). Το παραμύθι των ξενόδουλων πολιτικάντηδων που θέλει να παρουσιάζει την Ελλάδα μία φτωχή χώρα για να είναι σε άγνοια ο Ελληνικός λαός και να εκμεταλλεύονται οι ξένοι τον ορυκτό μας πλούτο (χαρίζοντας μίζες στις ξενόδουλες κυβερνήσεις) δεν περνάει πλέον. Το κίνημα μας έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό ότι η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα και όπως αποδείχτηκε και με την σημερινή ομιλία για τις αυτοκινητοβιομηχανίες η Ελλάδα είχε εκτός από την τεχνογνωσία και σπουδαίους επιστήμονες. Τέλος ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι ακόμα ένας από τους σημαντικούς λόγους που διώκεται το κίνημα μας, με  ακόμα αιχμάλωτους παράνομα και αντισυνταγματικά τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο αλλά και τους υπόλοιπους συναγωνιστές/βουλευτές, είναι το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μίλησε για υγιή και εθνική  ανάπτυξή έχοντας θέσεις και επιχειρήματα υπαρκτά για την επίτευξη της. Θέσεις που ενοχλούσαν και θα ενοχλούν τόσο τα ξένα συμφέροντα όσο και τους ανθέλληνες μιζαδόρους πολιτικάντηδες.