Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Οι ολιγάρχες της ενημέρωσης προετοιμάζουν την συγκυβέρνηση ΝΔ -Σύριζα



Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, διέσυρε από βήματος βουλής τους «αγγελιοφόρους» της «εθνικής συνεννόησης» στα πλαίσια μιας συνεργασίας ανάμεσα στην ΝΔ και την αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέροντας πως αυτή δεν έχει κανένα εθνικό όφελος, παρά μόνο οικονομικό και μικροκομματικό.

Όπως κατέδειξε οι ολιγάρχες των μίντια έχουν αντιληφθεί πως το μόνο κυβερνητικό σχήμα που εγγυάται την συνέχιση της κονόμας εις βάρος του ελληνικού λαού είναι η συνεργασία μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να επιβάλλουν τα αιματηρά μέτρα των τοκογλύφων, παριστάμενοι τους εθνοσωτήρες, όπως ακριβώς έγινε και με την περίπτωση της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και των αποκομμάτων τους.

Εν συνεχεία προέβη σε μια σύντομη ανασκόπηση της πορείας του εξωτερικού χρέους της χώρας, από το 1981 ως σήμερα, χρόνια κατά τα οποία αυτό αυξήθηκε με γεωμετρική πρόοδο και συντηρήθηκε από τα δύο κόμματα εξουσίας. Η ανάπτυξη του χρέους αποτελεί για τον μνημονιακό πρωθυπουργό «ανάπτυξη της οικονομίας» διότι μόνο με ψέματα μπορεί ο Σαμαράς να κρατήσει στο μαντρί τους ψηφοφόρους της ψοφοδεξιάς.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στην άμεση ανάγκη για προσφυγή στις κάλπες ώστε να επιβραβεύσει δια της ψήφου του ο ελληνικός λαός τη μοναδική γνήσια, ανεξάρτητη και υπεύθυνη πολιτική δύναμη της χώρας, τη Χρυσή Αυγή, που μιλάει ξεκάθαρα για το τέλος των μνημονίων και τη στάση πληρωμών έναντι των τοκογλύφων λόμπι που εξουσιάζουν την πατρίδα μας.