Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ελ. Ζαρούλια: Το ανθελληνικό κράτος ελληνοποιεί πακιστανούς και χαρακτηρίζει τους Κυπρίους αλλογενείς αλλοδαπούς!



Η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια εξέθεσε το υπουργείο Παιδείας αναφορικά με την ανθελληνική τακτική του να συμπεριλαμβάνει τους Κυπρίους στην κατηγορία αλλοδαπών - αλλογενών!

Την εν λόγω ερώτηση είχε καταθέσει και γραπτώς από τις 12 Φεβρουαρίου και το αρμόδιο υπουργείο απάντησε εκπρόθεσμα. Η Συναγωνίστρια τόνισε πως την ίδια στιγμή που οι απόφοιτοι Κυπριακών Λυκείων εντάσσονται ως εισαγόμενοι επιτυχόντες αλλοδαποί και απόφοιτοι Λυκείων Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής (!), το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει πυρετωδώς νομοσχέδιο ελληνοποίησης χιλιάδων αλλοδαπών. Ο κάθε Χασάν, Αλί και Αμπντούλ θα φιγουράρει ως "Έλληνας" προκειμένου να δώσει ψηφαλάκια στα πολιτικά πτώματα του κλεπτοκρατικού τόξου.

Αποδεικνύεται στην πράξη πως τα ανθελληνικά αποκόμματα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ κτλ δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αφού υπάρχει ο Σαμαράς, πιο αριστερός από τους αριστερούς και πιο ανθέλληνας από τους ανθέλληνες! Ο προδότης πρωθυπουργός είναι ο καλύτερος φίλος και υπηρέτης των κομμουνιστών: Χάρισε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς, παρέδωσε γη και ύδωρ στους Τούρκους, νομιμοποίησε όλους τους λαθρομετανάστες και εκτέλεσε την μεγαλύτερη δικαστική και πολιτική σκευωρία σε βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, της φωνής του Ελληνισμού,  της Χρυσής Αυγής.

Ο αρμόδιος υπουργός Λοβέρδος, αφού δήλωσε αδυναμία να ανταποκριθεί εγκαίρως στον όγκο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αρκέστηκε να απαντήσει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το θέμα αφού δεν μπορεί να πάει κόντρα στο Ενωσιακό Δίκαιο. Βέβαια, το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που κατ΄ εξοχήν έδινε δικαιώματα στον κάθε τριτοκοσμικό λαθρομετανάστη να τον ψηφίσει μπορούσε να παραβαίνει κάθε έννοια Συνταγματικού Δικαίου, αλλά όταν πρόκειται για μείζονος εθνικής σημασίας θέματα όπως είναι το Κυπριακό και οι προεκτάσεις του, οι συγκυβερνώντες επικαλούνται την νομιμότητα.