Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Όχι σε μνημείο για τον αρχισφαγέα Βελουχιώτη στα Τρίκαλα!


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμη προσπάθειας της αριστεράς να επιβάλει την δική της ιστορική "αλήθεια",την δική της ιστορική "άποψη", με φόντο την μετονομασία δρόμων και την ανέγερση προτομής, η ανδριάντα στον Θανάση Κλάρα η Άρη Βελουχιώτη.

"Φυσικά" η αριστερά αδιαφορεί και για την "άλλη" ιστορική άποψη, αδιαφορεί για το γεγονός ότι το μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών αυτής της πόλης, το συγκεκριμένο πρόσωπο θεωρείται απλά σφαγέας.

Κάποτε βέβαια και η ίδια η αριστερά θεωρούσε τον Κλάρα "μιζέρια" και "δηλωσία' και τον αποκήρυττε μετά βδελυγμίας. Οι εποχές βέβαια άλλαξαν. Η ιδεολογική κηδεμονία της αριστεράς πρέπει να περάσει και σε πιο πρακτικές "λογικές". Να υποχρεώνονται όλοι οι κάτοικοι της πόλης, συμφωνούν δεν συμφωνούν, να βλέπουν προτομές, αγάλματα,και δρόμους με το όνομα του Κλάρα. Κάτι σαν την Βόρειο Κορέα δηλαδή, με τις προτομές και τους ανδριάντες των δικτατόρων που κυβερνούν, και που βρίσκονται παντού. Κάτι σαν την πρώην ΕΣΣΔ: Όπου δρόμος και Στάλιν,όπου πλατεία και Λένιν.

Εμείς από την πλευρά μας καλούμε την δημοτική αρχή της πόλης να απορρίψει το αίτημα αυτό. Να μην διχάσει τους πολίτες. Να μην γίνει κοινωνός μόνο της ιστορικής "άποψης" της αριστεράς.

Σε αντίθετη περίπτωση, και υπεύθυνη θα είναι για τον διχασμό που θα φέρει μια τέτοια απόφαση, αλλά και υποχρεωμένη, να τοποθετήσει πάλι, την προτομή του παπά-Σκρέκα,που σφαγιάστηκε από τους "συντρόφους" και ομογάλακτους του Κλάρα, και έχει "μυστηριωδώς" εξαφανιστεί, αλλά και να δεχθεί τυχόν αιτήματα πολιτών για ανέγερση προτομής προς τιμή του στρατηγού Καβράκου.

Κλείνοντας αν θέλει η αριστερά να τιμήσει τον Κλάρα, μπορεί να το κάνει στο φρούριο, όπου βρίσκονται οι φανοστάτες που κρεμάστηκε το κεφάλι του. Μπορούν εκεί, αν θέλουν, να προσκυνούν τους φανοστάτες, και εν μέσω ουίσκι και άλλων εξευγενισμένων ποτών, που είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό στον χώρο της αριστεράς,να κάνουν και "φιλολογικά μνημόσυνα" για το "έργο" του μακαρίτη. Και ίσως και η κ. Αγγελοπούλου, να μπει και χορηγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Οι "επαναστάτες" βλέπετε κάθε μέρα που περνά αυξάνονται...

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου