Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων κτηνοτρόφων

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων κτηνοτρόφων

Την Τρίτη στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από όλους τους Κτηνοτροφικούς Συλλόγους της περιφέρειας με σκοπό την γνωστοποίηση των σοβαρότατων προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Στην συγκέντρωση συμμετείχε αντιπροσωπεία της Τ.Ο.Κομοτηνής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Αλατζά Ελευθέριο, ο οποίος τυγχάνει και ενεργός κτηνοτρόφος.

Οι συγκεντρωμένοι κτηνοτρόφοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους προς την ανάλγητη μνημονιακή συγκυβέρνηση και η αντιπροσωπεία των Συναγωνιστών απάντησε σε απορίες τους σχετικά με τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου  για την γεωργία- κτηνοτροφία αλλά και γενικότερα για τον ανύπαρκτο στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή πρωτογενή τομέα παραγωγής. Τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τομέα που απαξίωσαν οι πολιτικάντηδες ντόπιοι εντολοδόχοι των δανειστών αλλά ο οποίος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μπορεί να καταφέρει την απεξάρτησή μας ως χώρας από τα νύχια των διεθνών αρπακτικών-τραπεζιτών.

Με την επίδοση του ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς τον Περιφερειάρχη οι κτηνοτρόφοι διαβεβαίωσαν πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή διαβεβαίωσε πως θα είναι στο πλευρό τους.

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και «Εμείς δεν ξεχνάμε» διεμήνυσαν ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο ψήφισμα που επέδωσαν, απευθυνόμενοι σε πολιτικάντικα  “ώτα ΜΗ ακούοντα”.