Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων για τον μύθο του Πολυτεχνείου


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/11 στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, ομιλία από την συναγωνίστρια Ελένη Κλαπανάρα, με θέμα τον μύθο του Πολυτεχνείου και γεγονότα εκείνης της περιόδου. Ενός μύθου, που αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο, ενός αντεθνικού και αντιλαϊκού καθεστώτος, που έχει οδηγήσει σήμερα την Ελλάδα και τους Έλληνες στην εξαθλίωση και την Εθνική ταπείνωση.

Η συναγωνίστρια στην ομιλία της, παρουσίασε όλα εκείνα τα στοιχεία που καταρρίπτουν όλα τα σαθρά επιχειρήματα για εκατόμβες νεκρών εντός του πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα δύο πορίσματα για τα γεγονότα, του εισαγγελέα Τσεβά και του Αστυνομικού Διευθυντή Σαμπάνη, που αμφότερα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: ούτε ένας νεκρός εντός του χώρου του πολυτεχνείου. Επίσης, παρουσιάστηκε και η αναφορά της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου, η οποία αναφέρει σαφώς, ότι, δεν υπήρξαν νεκροί εντός του ιδρύματος.

Έγινε αναφορά επίσης, και στην φωτογραφία της Ηλένιας, που παρουσιαζόταν ως θύμα, συνοδευόμενη μάλιστα από δακρύβρεχτες ιστορίες για την τύχη της, για να αποδεχθεί εκ των υστέρων, ότι επρόκειτο για ένα φωτομοντέλο που ουδεμία σχέση είχε με τα γεγονότα.

Τέλος, έγινε μια μικρή αναφορά, στις επίσημα εκπεφρασμένες απόψεις του ΚΚΕ για τους εξεγερμένους, που ευθαρσώς τους χαρακτήρισε πράκτορες ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών, για να γίνει αργότερα τιμητής και να διεκδικήσει από τον υπόλοιπο μαρξιστικό υπόκοσμο, τα πρωτεία στην "αντίσταση" εναντίον του καθεστώτος...


Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα πολιτικά γεγονότα.

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Δευτέρα 10 π.μ. - 2 μ.μ.
Τρίτη και Σάββατο 7 - 9:30 μ.μ.