Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Δράμα, Πέλλα, Θάσος

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Γιάννη Ζωγράφου με θέμα: "Δημοκρατία και διαφορετικότητα". Η πραγματική Δημοκρατία τόνισε ο συναγωνιστής Ζωγράφος προασπίζεται την ιδεολογική διαφορετικότητα.


Η προσχηματική Δημοκρατία που ισχύει σήμερα στην χώρα μας προασπίζεται την ανώδυνη διαφορετικότητα για το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, ενώ διώκει κόμματα και ιδεολογίες που είναι επικίνδυνες για τα συμφέροντα του συστήματος, όπως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.


Ο συναγωνιστής Ζωγράφος αναφέρθηκε και στον αντιρατσιστικό νόμο όπου με πρόσχημα την διαφορετικότητα προασπίζεται σε ότι εναντιώνεται στην Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, στο Ελληνικό Έθνος και πολιτισμό. Ο νέος αντιρατσιστικός νόμος επισήμανε ο συναγωνιστής Ζωγράφος με προκάλυμμα την προάσπιση της διαφορετικότητας, είναι στην Ουσία ένας μεταμφιεσμένος ανθελληνικός ολοκληρωτισμός.


Τ .Ο. Δράμας: Ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Αζαριάδη, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ο συναγωνιστής έκανε μια ανασκόπηση των τελευταίων  γεγονότων, αρχίζοντας από την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, την οποία μετέτρεψε η κυβέρνηση σε μια «αποστειρωμένη» παρέλαση μόνο για πολιτικά πτώματα και όχι για τον Ελληνικό λαό.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραβίαση των χωρικών μας υδάτων από τουρκικά πλοία, δίχως καμία αντίδραση από τους ξεπουλημένους ντόπιους πολιτικάντηδες και στην αντιλαϊκή πολιτική της σαμαροβενιζελικής Χούντας, η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων, αναγκάζοντάς τους να πηγαίνουν σε γειτονικές χώρες για φθηνότερες ιατρικές επεμβάσεις. Στο τέλος, ο συναγωνιστής μίλησε για τους έγκλειστους συναγωνιστές και τον Αρχηγό μας στις φυλακές Κορυδαλλού, οι οποίοι συνεχίζουν το κοινοβουλευτικό τους έργο μέσα από τα κελιά της Τιμής και μας δίνουν καθημερινά δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικός Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Αιμοδοσία της Τ.Ο. Πέλλας. Την Παρασκευή 07/11/2014, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πέλλας παραβρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, πραγματοποιώντας ακόμη μια αιμοδοσία. Οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν με Πίστη στο Έθνος και στην Ιδέα να δίνουν καθημερινά τον Αγώνα τους, στηρίζοντας με οποιονδήποτε τρόπο τον Ελληνικό Λαό, μέχρι την Νίκη.



Τ. Ο. Θάσου: ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις. Την Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Θάσου, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση με μια ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Γεώργιου Χαλκιώτη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε επικεντρώνοντας στην εξαθλίωση στην οποία έχει επέλθει η ελληνική κοινωνία, λόγω των δυσβάσταχτων αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλει η μνημονιακή συγκυβέρνηση. Μόνο μια Εθνική κυβέρνηση θα μπορούσε να απαλλάξει τον Ελληνικό λαό από τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, όπως και με την ουσιαστική στροφή στην πρωτογενή παραγωγή, να καταστήσει την χώρα μας και πάλι αυτάρκη κι Ελεύθερη, ανέφερε ο συναγωνιστής.


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προκλητικότητα των τούρκων εναντίον των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, αλλά και της Κύπρου, η οποία μένει αναπάντητη από την προσκυνημένη και προδοτική συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων. Η ψοφοδεής πολιτική των συνεχών υποχωρήσεων θα οδηγήσει σε αλλεπάλληλες ήττες, χωρίς να πέσει ούτε μία ντουφεκιά. Μόνο μια στιβαρή Εθνική ηγεσία με την Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση θα μπορέσει να αναστείλει την τουρκική επεκτατικότητα και να θεμελιώσει την Ελλάδα ως μια υπολογίσιμη δύναμη στην Μεσόγειο, ανέφερε ολοκληρώνοντας ο συναγωνιστής Χαλκιώτης. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.