Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνή, Εύβοια, Νότια Προάστια

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 κατά τις πρωινές ώρες κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Νικόλαο Τσουμαρέλη επισκέφτηκαν τις Σάπες χωριό του Νομού Ροδόπης.


Σκοπός της επίσκεψης αυτής η ενημέρωση των αγροτών, κτηνοτρόφων αλλά και των παραγωγών. Η άφιξη του κλιμακίου στο χώρο της Λαϊκής αγοράς έγινε αμέσως αντιληπτή,  ο κόσμος τους πλησίαζε δίχως το φόβο που επιμελώς προσπαθούν να περάσουν τα πουλημένα τσοντοκάναλα και ζητούσαν να προμηθευτούν τις εφημερίδες του Κινήματος και τα ενημερωτικά φυλλάδια.


Οι ταλαιπωρημένοι  πολίτες βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν κατάθεση ψυχής και να μοιραστούν τα άπειρα προβλήματά τους για την εξαθλίωση που μας έχει επιβάλει η εθνοκτόνος αυτή κυβέρνηση.



Με υπομονή αλλά και επιμονή, περίμεναν να πλησιάσουν τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες, για να αποκομίσουν το μοναδικό ελπιδοφόρο μήνυμα για τον μέλλον της Πατρίδας μας.


Εξαθλιωμένοι συνταξιούχοι, με τα λιγοστά φρούτα που κατάφεραν να αγοράσουν, αφού κάθε φορά που πάνε να πάρουν την σύνταξή τους διαπιστώνουν ότι οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής μειώνονται και δεν επαρκούν για φάρμακα και τρόφιμα, δήλωναν με δυνατές φωνές την αγανάκτησή τους και ευχόταν με την βοήθεια της Χρυσής Αυγής να τελειώσει σύντομα το μαρτύριό τους.


Οι παραγωγοί, αγανακτισμένοι, ζητούσαν την βοήθεια του Λαϊκού Συνδέσμου για να μπορέσουν να συνεχίσουν να θρέφουν τις οικογένειες τους.



Τα προβλήματά  τους πολλά αλλά όχι δίχως λύσεις, λύσεις που μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή  μπορεί και  θέλει να δώσει, ώστε η Ελληνική ύπαιθρος να σφύζει  και πάλι από ζωή, να μεγαλώσει και τις επόμενες γενιές με τιμιότητα και εργατικότητα, στοιχεία που χαρακτήριζαν τις προηγούμενες γενιές των ανθρώπων της επαρχίας. 


Όπως κάθε Κυριακή στις 19:00, στα γραφεία της Τ.Ο Ευβοίας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία πολιτική και κινηματική ενημέρωση για τα γεγονότα της επικαιρότητας. Οι συναγωνιστές Δροσινάκης Δρόσος και Ξυραδάκης Ιωάννης σχολίασαν τα συμβάντα και τις εξελίξεις της εβδομάδας.


Μέσα στα πλαίσια του σχολιασμού και με αφορμή την επέτειο "του Πολυτεχνείου", διεξήχθη συζήτηση σχετική με τον μύθο του Πολυτεχνείου και τους δημιουργούς αυτού, καθώς και για την προπαγάνδα που αναβιώνετε κάθε χρόνο. Επειδή το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, αποφασίστηκε μία αναλυτική παρουσίαση την ερχόμενη Κυριακή, από τον συναγωνιστή Δήμου Γεώργιο.


Στη συνέχεια, αναγνώστηκαν κείμενα αναφερόμενα στα ανθελληνικά σχέδια της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και των συν αυτώ, που σκοπό έχουν τον αφανισμό του Ελληνισμού και του Ελληνικού Έθνους. Καθώς και κείμενα ξένων λογοτεχνών που εξυμνούν τον Ελληνικό πολιτισμό και τη μεγάλη του συμβολή στην ανθρωπότητα. Η συλλογή και η ανάγνωση των συγκλονιστικά επίκαιρων αποσπασμάτων πραγματοποιήθηκε από τη συναγωνίστρια Μάρθα Δέδε.


Το Κίνημά μας βιώνει τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και των υποχείριων αυτών, των ΜΜΕ. 

Φυλακίζουν τον Αρχηγό και τους συναγωνιστές μας, διώκουν κάθε πολιτική ιδέα που εκφράζει η Χρυσή Αυγή, επειδή αντιτίθεται στις προδοτικές δικές τους. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων με θέμα'' Ο μύθος του Πολυτεχνείου'' από την  συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση. Η συναγωνίστρια σε μια εμπεριστατωμένη ομιλία έκανε λόγο για τα πραγματικά θύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Την Ελλάδα, τον Λαό, την αξιοπρέπεια, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, τον πατριωτισμό, τη λογική. Σαράντα ένα χρόνια μεταπολίτευσης και κυριαρχούν οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια ψέματα, ενώ ο λαός παραμένει απληροφόρητος και αποπροσανατολισμένος. Αρκεί να θέσει κανείς το ερώτημα στον εαυτό του «ποιος ωφελήθηκε από τη γενιά του Πολυτεχνείου;», για να κατανοήσει σε όλο της το βάθος την άθλια μεταπολιτευτική πλάνη.


Εκείνη ακριβώς την περίοδο ξεκίνησε η επέλαση μιας ιδεολογικής τρομοκρατίας που έβαλε όρια και φραγμούς στον πολιτικό λόγο και την πληροφόρηση, ελεγχόμενα φυσικά από την αριστερά, η οποία από τότε επιβλήθηκε και επεκράτησε πλήρως. Ήταν εκείνη η περίοδος, που αποτέλεσε την αρχή ενός ιδεολογικού μονοπωλίου το οποίο συνεχίζεται ως τις μέρες μας. Η ελπίδα για συγκρότηση ενός κράτους εθνικού, με φιλότιμο, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, εθνική ασφάλεια, άμυνα, ανάπτυξη και σεβασμό για τον πολίτη γκρεμίστηκε το 1973 με την καλά οργανωμένη εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η Ελλάς από τότε είναι μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει πια λογική, γιατί έχει καταργηθεί. Δεν υπάρχει πολιτική σκέψη. Η πολιτική πραγματικότητα έχει διαστρεβλωθεί.

Η συναγωνίστρια τελειώνοντας τόνισε ότι η «γενιά του Πολυτεχνείου» κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτή την καταραμένη γενιά πρέπει να καταστρέψει πολιτικά η Χρυσή Αυγή για να δει η Ελλάδα και ο λαός της Θεού πρόσωπο! Και παρά τις αντιξοότητες και παρά τις παράνομες διώξεις τους, θα το καταφέρει και θα γκρεμίσει τη δικτατορία των διεφθαρμένων!

Την Πέμπτη 20-11-14 πραγματοποιήθηκε ακόμα μια επιτυχημένη εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο Νοτίων Προαστίων. Το θέμα της ομιλίας ''Χρυσαυγίτης – Χθες -  Σήμερα - Πάντα ΠΑΝΤΑ''  ήταν καθαρά ιδεολογικού περιεχομένου  και αναπτύχθηκε από τον συναγωνιστή Παλαιολογόπουλο Νικόλαο. Με απλό ,λιτό και κατανοητό λόγο ο ομιλών προσδιόρισε τα βασικά στοιχεία της ιδεολογίας μας όπως και την διαχρονικότητα αυτής.

Τονίσθηκε ότι η ιδιότητα του Χρυσαυγίτη δεν είναι τίτλος ιδιοκτησίας δεν αγοράζετε δεν χαρίζετε δεν δωρίζετε παρά μόνο κατακτάτε με καθημερινό αγώνα με καθημερινή αναζήτηση και μελέτη με μοναδικό και απόλυτο σύμμαχο την μεγαλύτερα αρετή την συνέπεια. Μετά από έναν σύντομο διάλογο με τους παρευρισκόμενους η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.