Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Κομοτηνή, Αν. Αττική, Καβάλα

Πλήθος κόσμου για ακόμα μια Τετάρτη 19/11 στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Ομιλία με κεντρικό θέμα «Ο Μύθος του Πολυτεχνείου – Η Γενιά του πολυτεχνείου που Κατέστρεψε την Ελλάδα», με δυναμική παρουσία Ελλήνων που αντιστέκονται στην ανθελληνική προπαγάνδα ετών. Την ομιλία προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Μπέλλος Μιχάλης με θέματα που αφορούν την Τοπική κοινωνία και το πρόγραμμα δράσεων και κοινωνικής προσφοράς της τοπικής μας στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας.   

Το κύριο και πραγματικά καταπληκτικό μέρος της ομιλίας που απομυθοποίησε πλήρως το πολύ έντεχνα στημένο από σύστημα «Παραμυθάκι» του Πολυτεχνείου, ανέλαβε στην συνέχεια η Συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση. Με την παρουσίαση εμπεριστατωμένων στοιχείων «γκρέμισε» την καλό στημένη Ανθελληνική προπαγάνδα από την Αριστερά των Βολεμένων της Εκάλης ή οποία δυστυχώς «μολύνει» σαν εγκεφαλική Γάγγραινα τα παιδιά μας εντός των σχολείων από Μαρξιστές καθηγητάδες. Επίσης πραγματοποίησε λεπτομερή αναφορά στα «Αστέρια» της γενιάς του πολυτεχνείου και πως ενώ οι ίδιοι κολύμπησαν στα Πλούτη εξαργυρώνοντας  τους «αγώνες» τους ή Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά και Ηθικά. Ο παρευρισκόμενος κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα με το πέρας της ομιλίας της.


Ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κων/νος Αλεξανδράκης ανέλυσε τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα εκείνης της εποχής καθώς επίσης και Ιστορικά γεγονότα τα οποία σκόπιμος κρύβουν από τον Ελληνικό λαό από το ’73 και μετά. Η πολύ επιτυχημένη και δυναμική ομιλία έκλεισε με χειροκροτήματα από τον κόσμο, τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνος της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.


Τ.Ο. Κομοτηνής: Ενημερωτική δράση στα χωριά Ξυλαγανή και Αρσάκειο του Νομού Ροδόπης. Την Τρίτη 11-11-2014 το πρωί, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Κομοτηνής, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Νικόλαο Τσουμαρέλη, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα χωριά Ξυλαγανή και Αρσάκειο, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες του Κινήματός μας.



Η ενημερωτική επίσκεψη στην οποία προέβησαν οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Κομοτηνής έγινε έπειτα από πρόσκληση των κατοίκων των χωριών,  θέλοντας να έχουν μία πιο εμπεριστατωμένη ενημέρωση αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κινήματός μας. Ελπιδοφόρα η συνομιλία με τους κατοίκους οι οποίοι δεν εμπιστεύονται πλέον τα διεφθαρμένα Μ.Μ.Ε. γιατί κατάλαβαν ότι είναι φερέφωνα όλων αυτών που ξεπουλούν την Πατρίδα μας.




Αυτοί οι ελεεινοί προδότες εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού οδήγησαν τους Έλληνες σε κατάσταση επιβίωσης ανεξαρτήτου επαγγέλματος. Αγρότες και κτηνοτρόφοι οι κάτοικοι των χωριών, οραματίζονται δυσοίωνο το μέλλον της νέας γενιάς με μοναδικό καταφύγιο ελπίδας το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Πρωταρχικό τους ενδιαφέρον η αποφυλάκιση του Αρχηγού μας και των υπολοίπων συναγωνιστών.


Οι άνθρωποι της επαρχίας, έχοντας τον δικό τους μοναδικό τρόπο έκφρασης που τον χαρακτηρίζει η καθαρότητα και η ειλικρίνεια, απευθυνόμενοι στον Γραμματέα της Τοπικής ζήτησαν να συνεχίσουμε τον τίμιο αγώνα μας. Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις  για το μέλλον των παιδιών μας ώστε να  μην χρειαστεί να παραδώσουμε την σκυτάλη στην επόμενη γενιά. Μέλημα της νέας γενιάς να είναι η δημιουργία και όχι η επιβίωση. Ανάμεσα στα διάφορα θέματα που συζητήθηκαν, αυτό που κυριάρχησε, ήταν ο στρουθοκαμηλισμός των υπολοίπων κομματικών χώρων οι οποίοι αδυνατούν να μας αντιμετωπίσουν, στερούμενοι Ιδεολογίας και πολιτικών επιχειρημάτων. 


Οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες στο χωριό Ξυλαγανή επισκέφτηκαν και την Λαϊκή αγορά και συνομίλησαν με παραγωγούς οι οποίοι αισθανόμενοι προδομένοι αναζητούν σανίδα σωτηρίας για να συνεχίσουν το επάγγελμα που παρέλαβαν από τους γονείς τους ώστε να μπορέσουν να το παραδώσουν στους δικούς τους γιούς. Ο πιο ηλικιωμένος μας αποχαιρέτησε με την παράκληση να έχουμε δύναμη, ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί η υπερηφάνεια της Πατρίδας μας και να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Γιατί παλιότερα παλεύαμε για ένα καλύτερο αύριο, σήμερα όμως παλεύουμε για να υπάρχει αύριο.


Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα, πραγματοποιήθηκε προβολή από την εκδήλωση που διοργανώθηκε στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, με αφορμή την επέτειο από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους του Ντενκτάς. Συναγωνιστές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής από την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί με τους 3 Ευρωβουλευτές μας, καθώς και εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων και συνδυασμών από Ιταλία, Φλαμανδία, Βρετανία, Γερμανία και Ουγγαρία, έδωσαν ένα βροντερό παρών στην καρδιά του συστήματος, στο κέντρο λήψεως των αποφάσεων που ελέγχει τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας μέσω μιας εθνοπροδοτικής συγκυβέρνησης ανθελληνικών συντεχνιών-κομμάτων!


Ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Γ. Παπαγεωργίου, ανέλαβε να μας ξεναγήσει εικονικά και να μας μεταφέρει το κλίμα της εκδήλωσης, κάνοντας ιστορική αναφορά στην προδοτική συμφωνία Ζυρίχης-Λονδίνου το 1959, στον υποκινητή της εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων τον Ιούλιο του 74΄, Μακάριο και στον ''εθνάρχη'' Καραμανλή με το ιστορικό ''.η Κύπρος κείται μακράν.''. Μας μετέφερε το αποκορύφωμα της φορτισμένης συγκινησιακά ατμόσφαιρας καθώς εψάλη εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Εθνικός μας Ύμνος όπως και ο Ύμνος του Κινήματος μας. 


Τ. Ο. Καβάλας: Ομιλία για την διαχρονική προδοσία των Μπολσεβίκων από τον εμφύλιο μέχρι το πολυτεχνείο. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο Καβάλας η έκτακτη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με την διαχρονική προδοσία των Μπολσεβίκων από τον εμφύλιο μέχρι το πολυτεχνείο. Την ομιλία του ο συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής άνοιξε με το γνωστό σύνθημα των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, «αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει» και με αυτό τον τρόπο έδωσε το κεντρικό συναίσθημα στην ομιλία του. Αφού ξεδίπλωσε μερικές από τις εθνοπροδοτικές ενέργειες των κόκκινων σκυλιών κατά τον συμμοριτοπόλεμο και την καταστροφή που έφεραν σε αυτόν τον ιερό τόπο, τόνισε ότι μόνο οι Εθνικιστές πολέμησαν για αυτά τα ιερά χώματα της πατρίδας μας και ουδέποτε ένας εκ των Μπολσεβίκων δεν πραγματοποίησε έστω και μια ηρωική πράξη.


Αναφερόμενος ιδιαίτερα στο Πολυτεχνείο, το χαρακτήρισε ως το απόλυτο τίποτα, έναν κακόγουστο μύθο που συντηρείται από τους απατεώνες της μεταπολίτευσης, αφού δεν διαθέτουν ούτε ήρωες διαθέτουν, ούτε σε ηρωικές πράξεις έχουν προβεί. Είναι γνωστό αφού έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα 4 έρευνες που απέδειξαν την ανυπαρξία νεκρών. Κατέρριψε κι ένα άλλο ψέμα που λέγεται πολύ συχνά, ότι το Πολυτεχνείο έριξε το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Με αυτούς τους μύθους η κλεπτοκρατία των μεταπολιτευτικών αποκομμάτων συντηρούν το τυραννικό και διεφθαρμένο καθεστώς τους που είναι υπεύθυνο για όλες τις δυστυχίες και την τωρινή κατάσταση που έχει επέλθει στον Ελληνικό λαό, τόνισε ο συναγωνιστής.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε ότι στόχος των πρακτόρων της αριστεράς ήταν να δημιουργήσουν μια αναρχία στην Αθήνα που μαζί με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου θα οδηγούσαν στην ανατροπή του Παπαδόπουλου και την ανάληψη από το καθεστώς Δ. Ιωαννίδη και φυσικά την μεγάλη προδοσία της Κύπρου. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι μόνο οι Εθνικές κυβερνήσεις όπως αυτή του Ι. Μεταξά και του Γ. Παπαδόπουλου έχουνε παράγει έργο προς όφελος του Ελληνικού λαού και έχουν προάγει την χώρα μας διεθνώς με άθλους παγκόσμιας εμβέλειας. Η ομιλία ολοκληρώθηκε όπως πάντα με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.