Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Α. Ματθαιόπουλος: Κίνδυνος για Θράκη και Αιγαίο από την πολιτική υποτέλειας της συγκυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Α. Ματθαιόπουλος: Κίνδυνος για Θράκη και Αιγαίο από την πολιτική υποτέλειας της συγκυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ξάνθης Goalfm 105.1 και απάντησε σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις φαιδρότητες του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη και των υπόλοιπων παρατάξεων που θέλουν να επαναφέρουν στην πόλη το Οθωμανικό στοιχείο με την ανέγερση τζαμιών ή με την μετονομασία κεντρικών οδών της πόλης σε Κεμάλ Ατατούρκ.

Σχετικά με τις προκλήσεις της Τουρκίας κατήγγειλε την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης και την τακτική της συναίνεσης και των χαμηλών τόνων που ακολουθεί. 

Επιπλέον, επισήμανε τους κινδύνους που διατρέχει η Θράκη από τον τουρκικό επεκτατισμό.

Όσο αφορά την εκλογολογία με αφορμή την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας είπε με βεβαιότητα ότι θα οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές, αφού οι 180 ψήφοι είναι άπιαστο όνειρο για τον Σαμαρά και την παρέα του, ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα ψηφίσει!
Κλείνοντας αναφέρθηκε σε τοπικά προβλήματα που απασχολούν την πόλη της Ξάνθης και δεσμεύτηκε ότι, αν και εκλέγεται σε άλλη περιφέρεια, θα κάνει ότι μπορεί με την βουλευτική του ιδιότητα για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των πολιτών.