Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Ρόδος, Δράμα, Καλαμάτα

Ενημερωτική δράση στις γειτονιές του Πύργου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά την οποία μοιράστηκαν φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού για τις θέσεις του Κινήματος.


Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που έχει καλλιεργήσει το σύστημα των κλεφτών κι απατεώνων πολιτικάντηδων, παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του κινήματος μας, οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν τον Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη, χωρίς να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω από τον Μεγάλο Σκοπό, που είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας από τους ξένους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους.


Τον μήνα Νοέμβριο έχει προγραμματιστεί σειρά επισκέψεων σε διάφορες περιοχές της Ηλείας για να σπάσουμε τη συνωμοσία σιωπής της τηλεχούντας που αποσιωπεί εντελώς την δραστηριότητα της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Όσο μας εξαφανίζουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής, τόσο θα μας βλέπει στους δρόμους ο Λαός!

Συναγωνιστές της Τ.Ο ΡΟΔΟΥ επισκέφτηκαν το χωριό Σιάννα της Ρόδου και συνομίλησαν με κατοίκους και φίλους της Χρυσής Αυγής. Έγιναν αποδέκτες παραπόνων και δυσαρέσκειας κατά των κυβερνώντων και συνεργατών των ξένων συμφερόντων. Το κλιμάκιο της χρυσής Αυγής, είχε άμεση επαφή με τον κόσμο, κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν οι εκπρόσωποι των υπολοίπων κομμάτων, καθώς είναι ανεπιθύμητοι από την πλειοψηφία του λαού.


Από τις περιοδείες των συναγωνιστών στα χωριά της περιφέρειάς μας και την επικοινωνία με τον κόσμο, αποδεικνύουμε κάθε μέρα ότι οι συκοφαντίες και οι παράνομες διώξεις της κατοχικής κυβέρνησης, δεν βρίσκουν αποδέκτες και όλοι περιμένουνε την ημέρα των εκλογών, για να τινάξουν το ζυγό της Βρυξελλοκρατίας από πάνω τους.


Τ.Ο. Δράμας: δράση κοινωνικής αλληλεγγύης. Άλλη μια προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από συναγωνιστές της Τ.Ο. Δράμας, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 το απόγευμα, κατά την οποία κλιμάκιο συναγωνιστών επεσκέφθη Ιερό Ναό της πόλης της Δράμας και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού.


Οι συναγωνιστές  αφού συνεχάρησαν τον Ιερέα για το εξαιρετικό έργο που παρέχει στην κοινωνία της Δράμας, παρέδωσαν  μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού προς διανομή στους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη και ζητούν την συνδρομή της εκκλησίας. 


Η Χρυσή Αυγή, παρά την άθλια πολεμική ολόκληρου του πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος, εξακολουθεί να στηρίζει  τον δοκιμαζόμενο από τα ανθελληνικά μνημόνια Ελληνικό λαό.  Στην δύσκολη αυτή συγκυρία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα μπορούσε να παραμείνει αδρανές, αφήνοντας τον λαό μας στην νύχια των κοράκων του λεγόμενου και φερόμενου ως συνταγματικού τόξου της ρεμούλας και της προδοσίας. 


Τ.Ο. Καλαμάτας: Το Σάββατο 9/11 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας με θέμα τι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ομιλητής ο συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος. Ο συναγωνιστής ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στις συνεχείς αποτυχημένες μεθόδους, των φυλλάδων και των καθεστωτικών τηλεοπτικών καναλιών, λασπολογίας και παραπληροφόρησης εναντίων της Τρίτης πολιτικής δύναμης (ακόμα και σε χαλκευμένες δημοσκοπήσεις) του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, τονίζοντας ότι παρόλες τις προσπάθειες τρομοκράτησης των υποστηρικτών και μελών του κινήματος μας  πραγματοποιήθηκε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση τιμής και μνήμης το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, όπως έπρεπε για τους Ήρωες Γιώργο και Μάνο, επισημαίνοντας ότι ακόμα και την μέρα εκείνη πολλοί από τους ρυπαρογράφους/πανελάρχες δεν δίστασαν να βγάλουν την χολή τους, δίνοντας ακόμα ένα καλοπληρωμένο σόου χρυσαυγιάδας, στους  Έλληνες τηλεθεατές/αναγνώστες.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε ειρωνικά στο γεγονός ότι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει καταπολεμηθεί όπως φαίνεται και από τα ''έγκριτα'' δελτία ειδήσεων. Στην ουσία το μόνο  που καταπολεμήθηκε είναι η αλήθεια αφού τα δελτία ειδήσεων σκοπίμως αποκρύπτουν τέτοιου είδους ειδήσεις (κλοπές, διαρρήξεις, δολοφονίες) από λαθρομετανάστες υπό τον φόβο τόσο την αύξηση της δύναμης της Χρυσής Αυγής αλλά και την αποκάλυψη της αποτυχίας της Μνημονιακής Χούντας για την εγκληματικότητα/λαθρομετανάστευση.


Κλείνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής Γιαννακόπουλος επισήμανε ότι στην ίδια μοίρα βρίσκονται και τα εθνικά θέματα όπου οι αναφορές τους είναι από σπάνιες ως μηδαμινές, με εξαίρεση τις ''πρόσφατες'' τουρκικές προκλήσεις για να δείξουν ότι ο φον Αντωνάκης εκτός από Ιντιάνα Τζόουνς (Βλέπετε Αμφίπολη), είναι και τουρκο''φάγος'' τονίζοντας ότι η μεγάλη ειρωνεία είναι να μιλάνε για ''κίνδυνο εξ Ανατολών'' οι υποστηρικτές της Ελληνοτουρκικής ''φιλίας'' και μάλιστα αυτοί που αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων θα βάλουν τα γνωστά τουρκοσίριαλ.
Τέλος ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τόσο στην Τ.Ο. Καλαμάτας αλλά και σε όλα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, οι Έλληνες εθνικιστές  αποδεικνύουν στην πράξη με την παρουσία τους, τόσο σε δράσεις όσο και σε εκδηλώσεις, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ζωντανή και δυνατή χαρίζοντας συνεχόμενα εγκεφαλικά και πανικό στους πολιτικούς της αντιπάλους διότι μετά από τόσα ύπουλα χτυπήματα από κράτος και παρακράτος το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζει τον νόμιμο και τίμιο πολιτικό αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!