Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Ρόδος, Αλεξανδρούπολη, Κεφαλλονιά, Μέγαρα, Λέσβος


Η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε το Σάββατο 22/11/14 ενημερωτική εξόρμηση στην ευρύτερη περιοχή Κηφισιάς - Κεφαλάρι. Πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο και τον εκλεγμένο Δημοτικό σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά» Ιωάννη Καπάτσο, μοίρασαν μεγάλη ποσότητα ενημερωτικού Υλικού καθώς επίσης την εφημερίδα του κινήματος.


Η αποδοχή από τον κόσμο ήταν εκπληκτική, διερχόμενοι οδηγοί, καταστηματάρχες, απλοί Έλληνες πολίτες συνομίλησαν εκτεταμένα με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής για πολλά τρέχοντα θέματα αλλά και της τοπικής κοινωνίας.


Είναι σαφές πλέον ότι ο απλός Έλληνας πολίτης έχει καταλάβει τον βρώμικο πόλεμο του σάπιου συστήματος εναντίων του κινήματός μας σε συνεργασία με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) και αυτό αποτυπώθηκε και σήμερα όχι μόνο από την ανταλλαγή απόψεων αλλά και από την μεγάλη ανταπόκριση του στην οικονομική εξόρμηση (δόθηκε μεγάλος αριθμός κουπονιών ενίσχυσης) της Τοπικής για την στήριξη του Κινήματος, του μόνου πραγματικού Εθνικιστικού Κινήματος που έχει μοναδικούς πόρους όλους εμάς.


Η γενικότερη αγάπη και αποδοχή του κόσμου, με παροτρύνσεις όπως «είστε οι μόνοι που βλέπουμε κοντά μας και σας θέλουμε ακόμα περισσότερο» μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για ακόμα δυναμικότερους αγώνες μέχρι την τελική Νίκη. 


Συναγωνιστές από την Τ.Ο Ρόδου με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αυγής στο Νότιο Αιγαίο Σπυρίδη Σάββα τίμησαν με την παρουσία τους κατόπιν προσκλήσεως την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας. Παρευρέθηκαν στην τέλεση της θείας λειτουργίας και στην κατάθεση στεφάνου στο βωμό της Πατρίδας. Στεφάνι κατέθεσαν μόνο ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατηγός και εκπρόσωπος της Βουλής. Η Χρυσή Αυγή Νοτίου Αιγαίου δηλώνει πάντα παρών στις κοινωνικές εκδηλώσεις του τόπου μας και παρέδωσε στεφάνι στην γραμματεία της Περιφέρειας, πλην όμως βάση κανονισμού δεν κατέθεσε κανένα κόμμα.


Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ομιλία για την ΑΟΖ και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Χρήστο Κιτσόπουλο, με θέμα την ΑΟΖ και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα της ΑΟΖ, λέγοντας ότι πριν από δυόμιση χρόνια, προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι θα ανακηρύξει ΑΟΖ.

Με αυτό το ψέμα αλλά και με διάφορα άλλα, δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στον Ελληνικό λαό κατάφερε να γίνει Πρωθυπουργός. Συνηθισμένες καταστάσεις για την Ελληνική πραγματικότητα, άλλα να λες προεκλογικά και άλλα να κάνεις μετά τις εκλογές. Δυόμιση χρόνια μετά η κατάσταση παραμένει η ίδια. Δεν έγινε απολύτως τίποτα από τις προεκλογικές εξαγγελίες για την ΑΟΖ.


Επίσης απέναντι στην προκλητικότητα των Τούρκων, για μία ακόμη φορά απεδείχθη η απόλυτη ένδεια, η ανυπαρξία και η μειοδοτική στάση της καταρρέουσας εξουσίας Σαμαρά - Βενιζέλου. Οι τούρκοι κάνουν βόλτες για μέρες στην ΑΟΖ της Κύπρου και η Ελλάς είναι παντελώς απούσα, ενώ η ηγεσία της αυτό-εξευτελίζεται και ξεπουλά τα δίκαια του Ελληνισμού. Ο Σαμαράς μέσω των υποτιθέμενων «διαπραγματεύσεων» προσπαθεί για άλλη μία φορά να ξεγελάσει τους Έλληνες, μεταθέτοντας στο διηνεκές τις υποσχέσεις του. Ο Σαμαράς είναι άτολμος και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πράξη το προφανές, δηλαδή την ανακήρυξη ΑΟΖ.

Αν πραγματικά ήθελε να ανακηρύξει ΑΟΖ, θα μπορούσε να φέρει προς συζήτηση την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει η Χρυσή Αυγή, η οποία βρίσκεται στα συρτάρια των υπουργών του εδώ και δύο χρόνια.  Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί σαφές μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι το Ελληνικό Κράτος είναι αποφασισμένο να περιφρουρήσει την ανεξαρτησία του και τα νόμιμα δικαιώματά του με κάθε τρόπο και μέσο. Στην συνέχεα ο Γραμματέας σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα, ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Κεφαλλονιά: Το Σάββατο 22/11/2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πυρήνα μας στο Αργοστόλι, η ομιλία με θέμα «Εδώ Πολυτεχνείο... η μεγάλη απάτη». Οι παλιοί συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία, μέσα από τη συγκλονιστική διήγηση των γεγονότων από τον Συναγωνιστή Γεράσιμο Μινέτο, να θυμηθούν, γνωστές και άγνωστες στους Νεοέλληνες, στιγμές του Νοέμβρη του ’73, ενώ στους νεότερους Συναγωνιστές δόθηκε η δυνατότητα να μάθουν την Αλήθεια, που τους κρύβουν επί 41 χρόνια, για τη μεγάλη απάτη που στήθηκε από τους ελληνόφωνους προδότες «δημοκράτες» σε συνεργασία με τα «παγκόσμια αφεντικά», προκειμένου να επανέλθει η χώρα μας σε καθεστώς δουλείας.


Χρέος όλων των Ελλήνων, με μπροστάρηδες τους Χρυσαυγίτες, είναι να αγωνιστούμε μέχρι τέλους, για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τη σιωνιστική δουλεία, στην οποία μας έριξε το καθεστώς της «Μεταπολίτευσης». Και αυτό θα πράξουμε.

Ομιλία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης των Μεγάρων από τον Συναγωνιστή Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η ομιλία του Συναγωνιστή αφορούσε την άτακτη υποχώρηση στα Ελληνοτουρκικά θέματα που τελείτε από την συγκυβέρνηση παρωδία και την επικίνδυνη πολιτική που ασκεί ο Σαμαράς σε θέματα εξωτερικής πολιτικής την ώρα που οι γείτονες μας κόβουν βόλτες έξω από το Σούνιο.


Δράση ενημέρωσης της Τ.Ο. Λέσβου στην Ανατολική Λέσβο.