Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αν. Αττική

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Η παρακμή του Έθνους από την μεταπολίτευση και έπειτα. Την Παρασκευή 7/11/2014 στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον πρόεδρο του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ), Συναγωνιστή Μπαρμπούρη Βαγγέλη.


Ο Συναγωνιστής κατά την διάρκεια της χειμαρρώδους ομιλίας του, που στην πραγματικότητα ήταν μια κατάθεση ψυχής, κατέδειξε και ανέλυσε όλες τις πράξεις του αμαρτωλού καθεστώτος της μεταπολίτευσης οι οποίες οδήγησαν, τέσσερις δεκαετίες τώρα, την Πατρίδα μας, σε πλήρη παρακμή, ενώ συγχρόνως τόνισε πως η μόνη λύση για να βγούμε από το τέλμα στο οποίο έχουμε βυθιστεί, είναι η ενεργός συμμετοχή του Έλληνα στον Εθνικό Αγώνα που διεξάγει το κίνημά μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, πυκνώνοντας τις γραμμές μας!


Μετά το πέρας της ομιλίας, άπαντες οι παρευρισκόμενοι, ως είθισται, σε στάση προσοχής, απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα, η παρουσίαση του βιβλίου του Συναγωνιστή και Μέλους της Κ.Ε. Κ. Αλεξανδράκη, με τίτλο: Για μια Εθνική Οικονομία Ο Συναγωνιστής Κ. Αλεξανδράκης αναφέρθηκε στις ουσιαστικές διαφορές του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος της Χρυσής Αυγής από τις θεωρίες των ‘’πολυπολιτισμικών’’ και ‘’προοδευτικών’’ κομμάτων, αφού η οικονομία για τους Εθνικιστές δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά το μέσο για την επίτευξη του σκοπού!


Η οικονομία άλλωστε που έχει σκοπό να στηρίξει και να ‘’χτίσει’’ η Χρυσή Αυγή, βασίζεται ως επί το πλείστον στην αύξηση και στην αυτονομία της εγχώριας παραγωγής σε όλους τους τομείς, ώστε να έχει ξανά η Ελλάδα τον έλεγχο και την αυτονομία σε όλους τους πλουτοπαραγωγικούς τομείς της Πατρίδος μας.

Όλη η μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζεται από την εθνοπροδοτική συντεχνία και την χούντα Τούρκογλου-Σαμαρά έχει σαν μόνο σκοπό να εξοντώσει και να εξαθλιώσει μέχρι και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη, στηρίζοντας αποκλειστικά και μόνο τα ‘’παραρτήματά’’ τους, δηλαδή τις τράπεζες, όπου και αυτές με την σειρά τους συνεχίζουν την ‘’αιμοδιψή’’ τοκογλυφική τακτική τους με τα υψηλότοκα δάνεια και τις παράνομες κατασχέσεις περιουσιών!


Στο βιβλίο του ο Συναγωνιστής παρουσιάζει την πραγματική οικονομική εικόνα της χώρα μας και δικαιολογεί τον πόλεμο και την δίωξη που δέχεται η Χρυσή Αυγή αφού φοβούνται την εφαρμογή των θέσεων της και τον έλεγχο όλων των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών από γνήσια Ελληνικά Εθνικιστικά χέρια!

Την ομιλία έκλεισε η Συναγωνίστρια Ε. Χρήστου, κάνοντας αναφορά στα τελευταία πολιτικά δρώμενα, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές και υποστηρικτές που είχαν κατακλύσει τα γραφεία της τοπικής.