Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Καστοριά, Δυτ. Αττική, Χανιά, Τρίπολη

Τ.Ο. Καλαμάτας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μια ομιλία στα γραφεία μας (Σάββατο 15/11) με θέμα ''Το Παραμύθι Του Πολυτεχνείου''. Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ανάγνωσε στους παρευρισκόμενους την επιστολή του παράνομα αιχμάλωτου από την μνημονιάκή Χούντα, συναγωνιστή Γερμενή Γεώργιου με τίτλο (Η Φλόγα της Πίστης Φωτίζει Το Σκοτάδι Της Άρνησης).

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος. Ο συναγωνιστής στην ομιλία του  αναφέρθηκε στο μεγάλο ψέμα του Πολυτεχνείου που μέχρι σήμερα στοιχειώνει την πολιτική ιστορία της Ελλάδας τονίζοντας ότι το ψέμα του πολυτεχνείου και οι ''αγωνιστές'' του τύπου (Λαλιώτης, Δαμανάκη) έγιναν τα λάβαρα μιας ψεύτικης δημοκρατίας (δημοκρατικό μόρφωμα), υπεύθυνη για την κατάσταση στην χώρα μας που επικρατεί ως σήμερα. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής μίλησε τόσο για τα φανταστικά θύματα του πολυτεχνείου όσο και για τα εξαφανισμένα άτομα τύπου (Σαμπουάν Ηλένια).


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πόρισμα Τσεβά το οποίο στην κυριολεξία γκρεμίζει το μύθο για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, αναγνωρισμένο ως το πλέον έγκριτο πόρισμα από πολλούς σοβαρούς (μη κομματοποιημένους) ιστορικούς αναλυτές. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην γενιά του πολυτεχνείου ως την πλέον υπεύθυνη για την κατάσταση που βιώνει σήμερα η πατρίδα μας τονίζοντας ότι στην Ελλάδα του 2014 θρηνούμε ακόμα τα ανύπαρκτα θύματα του πολυτεχνείου με μοιρολογίστρες αυτούς που είναι υπεύθυνοι για πάνω από 5000 θύματα του μνημονίου και τις ξενόδουλης πολιτικής τους. Θύματα δυστυχώς πραγματικά και όχι φανταστικά, θύματα μιας ξενόδουλης εθνοκτόνας πολιτικής, ενός δημοκρατικού μορφώματος γεννημένου από τον μύθο του πολυτεχνείου και τους ανύπαρκτους ''αγωνιστές'' του.

Ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά της Μεσσηνίας, Κοπανάκι, Δώριο. Την Κυριακή 16/11 κλιμάκιο της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά της Μεσσηνίας Κοπανάκι και Δώριο. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματος μας καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό. Θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου με αποτέλεσμα οι εφημερίδες να εξαντληθούν γρήγορα φτάνοντας σε σημείο να μας ζητάνε και να μην έχουμε να δώσουμε. Φυσικά κατά τη διάρκεια της εξόρμησης μας δεν έλειψε ο διάλογος με πολλούς από τους κατοίκους των περιοχών που επισκεφτήκαμε, με θέματα τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό.


Αυτό που εισπράξαμε για μια ακόμα φορά από αυτή την επιτυχημένη μας ενημερωτική εξόρμηση στις περιοχές αυτές ήταν ότι κανένας δεν πιστεύει στα ψέματα των ΜΜΕ και ακόμα περισσότερο στο παραμύθι της ''ποινικής'' δίωξης εναντίων της Χρυσής Αυγής, αφού όπως είδαμε και εμείς συζητώντας με τους κατοίκους και οι πέτρες γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία πολιτική δίωξη χωρίς καμία νομική/ποινική υπόσταση.


Με πίστη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πίστη στον παράνομα αιχμάλωτο από την μνημονιακή Χούντα Αρχηγό μας συνεχίζουμε τον νόμιμο και πολιτικό μας αγώνα σπάζοντας την συνομωσία σιωπής που ως αέναο όρκο έχουν επιβάλει τα μνημονιακά ΜΜΕ, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας με τις απαγορευμένες (από τα ΜΜΕ) πραγματικές πολιτικές μας θέσεις.


Καστοριά: Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου ο συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, υπεύθυνος της Π.Ο.  Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εκπροσώπησε το κίνημα μας στους εορτασμούς της επετείου των 102 χρόνων από την απελευθέρωση της Καστοριάς και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αναγκαζόμαστε να σχολιάσουμε την αλγεινή στάση του βουλευτή Συ.Ριζ.Α. Καστοριάς, ο οποίος αποχώρησε προς στιγμήν από την εκδήλωση όταν καταθέσαμε το στεφάνι, γυρίζοντας την πλάτη του. Στη συνέχεια επέστρεψε και στάθηκε δίπλα στην βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. σχολιάζοντας την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις. Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι το εξής: ελπίζουμε να περάσανε καλά στην κατάθεση στεφάνων και στις άλλες εκδηλώσεις της ημέρας, διότι ήταν και η τελευταία τους ως βουλευτές του νομού μας. Όταν γίνουν εκλογές (σύντομα δηλαδή) ο Καστοριανός λαός θα τους στείλει σπίτια τους, αναγνωρίζοντας το ανύπαρκτο έργο τους για τον τόπο μας.


Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου με θέμα Δημοκρατία και Αρχαία Ελλάδα. 


Ομιλία με θέμα το ψέμα του Πολυτεχνείου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Χανίων. Ο Συναγωνιστής Σταθάκης Δημήτρης παρουσίασε διαφάνειες αναλύοντας τα γεγονότα εκείνης της περιόδου που οδήγησαν στην κατασκευή του πιο γνωστού μύθου της αριστεράς στην Ελλάδα.


Τ.Ο. Τρίπολης: Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, παρευρέθη στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τα 190 χρόνια από την δολοφονία του Πάνου Κολοκοτρώνη, του πρωτότοκου του Γέρου του Μωριά, στο χωριό Θάνα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θάνα «Άγιος Γεώργιος» και ο Δήμος Τριπόλεως.


Μετά από την επιμνημόσυνη δέηση, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Τριπόλεως συναγωνιστής Απόστολος Μπέλμπας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Πάνος Κολοκοτρώνης από ενέδρα βουλγαρων μισθοφόρων της παράταξης των δανείων και των ξενόδουλων πολιτικών (Μαυροκορδάτος κ.α. ). Κατά την Β΄ εμφύλια διαμάχη, στα χρόνια της Επανάστασης.


Η Ιστορία κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται, εδώ είναι τα δάνεια, εδώ είναι τα μνημόνια, εδώ είναι και τα πολιτικά υποχείρια των ξένων δυνάμεων , που ξεπουλάνε την Πατρίδα και που διώκουν όσους αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία της Ελλάδος. Τιμή και Δόξα στον Πάνο Κολοκοτρώνη και σε όσους αγωνίστηκαν για μια Ελεύθερη Ελλάδα και αποτελούν πρότυπο για εμάς σήμερα .