Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Σέρρες, Φυλή, Δυτική Αττική, Αργολίδα


Ενημερωτική δράση στη Στενή και στους Καθενούς Ευβοίας.

Οι ενημερωτικές δράσεις της Τ.Ο. Ευβοίας συνεχίζονται, με σκοπό κάθε Έλληνας να έρθει σε επαφή με τη φωνή των Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες του ξεπουλημένου συστήματος και των συστημικών ΜΜΕ, να φιμώσουν και να λασπολογήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουν τον ενημερωτικό τους αγώνα, μοιράζοντας εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια του λαϊκού συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.



Όπως σε κάθε ενημερωτική δράση των Χρυσαυγιτών, έτσι και σ’ αυτήν που πραγματοποιήθηκε στη Στενή και στους Καθενούς Ευβοίας η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή. Παρά την βροχή και τη συννεφιά που επικρατούσε εκείνες τις ώρες, η παρουσία μας στα χωριά έκανε τους κατοίκους να βγουν στις πόρτες, στα μπαλκόνια και στους δρόμους και να μας καλωσορίσουν. Οι ευχές που δεχθήκαμε και τα ενθαρρυντικά μηνύματα που λάβαμε, ενισχύουν τον αγώνα μας και δίνουν γι ακόμα μια φορά το μήνυμα στην κυβέρνηση του μνημονίου πως ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εμποδίζει τον αγώνα του Αρχηγού και του λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή.



Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά πως οι διώξεις κατά του Κινήματός μας, αποτελούν και διώξεις κατά των Ελλήνων, κατά της Ελληνικής μας ταυτότητας και κατά του Ελληνικού μας Έθνους. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Σέρρες: Ομιλία με θέμα «Ο μύθος του Πολυτεχνείου». Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη. Ο Συναγωνιστής παρέθεσε το ιστορικό εκείνων των ημερών, αναφέροντας με συγκεκριμένα στοιχεία πως οι «εκατοντάδες νεκροί» του «Πολυτεχνείου» αποτελούν έναν μύθο ο οποίος χρησιμοποιείται από το μεταπολιτευτικό καθεστώς για την συντήρησή του και τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού Λαού από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε Εθνικό και Κοινωνικό επίπεδο.


Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η λεγόμενη γενιά του «Πολυτεχνείου» είναι στην ουσία η σημερινή εγκληματική κλίκα του ανθελληνικού και αντισυνταγματικού-μνημονιακού τόξου, που πρόθυμα εκτελεί τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, οδηγώντας την Πατρίδα μας με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Για τον λόγο αυτό κάλεσε τους Συναγωνιστές να ευρίσκονται σε αγωνιστική εγρήγορση, ώστε να διαδοθεί το μήνυμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και να απαλλαγεί η Πατρίδα μας μια ώρα ταχύτερα από τα δεσμά της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Φυλής - Καματερού με θέμα'' Ο μύθος του Πολυτεχνείου'' από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση. Η συναγωνίστρια σε μια εμπεριστατωμένη ομιλία έκανε λόγο για τα πραγματικά θύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Την Ελλάδα, τον Λαό, την αξιοπρέπεια, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, τον πατριωτισμό, τη λογική. Σαράντα ένα χρόνια μεταπολίτευσης και κυριαρχούν οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια ψέματα, ενώ ο λαός παραμένει απληροφόρητος και αποπροσανατολισμένος. Αρκεί να θέσει κανείς το ερώτημα στον εαυτό του «ποιος ωφελήθηκε από τη γενιά του Πολυτεχνείου;», για να κατανοήσει σε όλο της το βάθος την άθλια μεταπολιτευτική πλάνη.

Εκείνη ακριβώς την περίοδο ξεκίνησε η επέλαση μιας ιδεολογικής τρομοκρατίας που έβαλε όρια και φραγμούς στον πολιτικό λόγο και την πληροφόρηση, ελεγχόμενα φυσικά από την αριστερά, η οποία από τότε επιβλήθηκε και επεκράτησε πλήρως. Ήταν εκείνη η περίοδος, που αποτέλεσε την αρχή ενός ιδεολογικού μονοπωλίου το οποίο συνεχίζεται ως τις μέρες μας. Η ελπίδα για συγκρότηση ενός κράτους εθνικού, με φιλότιμο, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, εθνική ασφάλεια, άμυνα, ανάπτυξη και σεβασμό για τον πολίτη γκρεμίστηκε το 1973 με την καλά οργανωμένη εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η Ελλάς από τότε είναι μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει πια λογική, γιατί έχει καταργηθεί. Δεν υπάρχει πολιτική σκέψη. Η πολιτική πραγματικότητα έχει διαστρεβλωθεί.


Η συναγωνίστρια τελειώνοντας τόνισε ότι η «γενιά του Πολυτεχνείου» κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτή την καταραμένη γενιά πρέπει να καταστρέψει πολιτικά η Χρυσή Αυγή για να δει η Ελλάδα και ο λαός της Θεού πρόσωπο! Και παρά τις αντιξοότητες και παρά τις παράνομες διώξεις τους, θα το καταφέρει και θα γκρεμίσει τη δικτατορία των διεφθαρμένων!

Ομιλία πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής με θέμα πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Κύρογλου ανέλυσε τα αίτια της πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής αλλά και της κοινοβουλευτικής ομάδος καθώς και πολλών στελεχών του Κινήματος.


Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας, Παράσχου 9 στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον γραμματέα της Τ.Ο Ανδρέα Ουλή για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα και ενημέρωση σχετικά με τις παράνομες διώξεις που υφίσταται το κίνημά μας από το σημερινό πολιτικό κατεστημένο.