Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Σαλαμίνα, Ξάνθη, Θάσος, Αθήνα

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Ο μύθος του Πολυτεχνείου. Την Τρίτη, 18/11/14, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Χατζηφιλίππου, με θέμα: "Ο μύθος του πολυτεχνείου". Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα, τόνισε πως ακόμη και η λέξη "μύθος" δεν ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση. Θα ήταν ίσως καλύτερα να χρησιμοποιούσαμε την λέξη παραμύθι, εφόσον ένας μύθος μπορεί να πάρει υπόσταση από πραγματικά γεγονότα, ενώ ένα παραμύθι χρησιμοποιείται κατ' εξοχήν για να κοιμούνται τα παιδιά.


Στο κύριο μέρος της ομιλίας του, παρέθεσε στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα το αρχικό του επιχείρημα, ξεσκεπάζοντας το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και την αισχρή προπαγάνδα της αριστεράς μέσα από το μόνο ελεύθερο βήμα της αλήθειας. Για παράδειγμα, ανέφερε την υπ αριθμόν 33437 αναφορά της συγκλήτου του Πολυτεχνείου της 11/10/75 προς τον εισαγγελέα Τσέβα, την μαρτυρία του πρυτάνεως του Πολυτεχνείου Κωνσταντίνου Κονοφάγου στις 20/01/75, και πολλά άλλα στοιχεία, οπού το συμπέρασμα ήταν το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις: Ουδείς άφησε την τελευταία του πνοή εντός του πολυτεχνείου.


Στο δεύτερο σκέλος της ομιλίας του, εστίασε αποκλείστηκα στα ψεύδη της αριστεράς και σε μεγαλύτερη εικόνα, στα ψέματα της μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Στα ψέματα του τότε δήμαρχου Ζωγράφου Μπέι και στις άτυχες ανασκαφές του για τις δήθεν σωρούς των θυμάτων, στην περίφημη ιστορία της "Ηλένιας" (φωτομοντέλο Νάνσυ Κρίντλαντ). κ.α. Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει πως η περιβόητη γενιά του Πολυτεχνείου είναι εκείνη που ρήμαξε και συνεχίζει να ρημάζει τον τόπο, εκχωρώντας εθνική κυριαρχία και παραχωρώντας γη και ύδωρ σε όλους όσους ενδόμυχα μισούν την Ελλάδα.

Ακολούθησε πολιτικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ως είθισται, άλλη μια καθιερωμένη συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να απαγγέλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Σαλαμίνας: Ομιλία του συναγωνιστή Αχιλλέα Β. με θέμα "Η θέση του Εθνικιστή στην παντοκρατορία του Σιωνισμού". Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι, οι κατέχοντες την εξουσία με όπλο Μ.Μ.Ε. διαμορφώνουν τις μάζες και επιβάλουν ποια θέματα θα συζητηθούν και θα σκέφτονται. Η εξουσία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και συμμορφώνει τον κόσμο χωρίς τανκς. Υπάρχει η τηλεόραση. Τον 21ο αιώνα , ο επηρεασμένος από τον ιουδαϊσμό μπολσεβικισμό, είναι λιγότερα επικίνδυνος από την ηθική σύφιλη του καπιταλισμού.


Όσο το έθνος υπομένει την πνευματική μετριότητα της ελίτ των τραπεζιτών, τόσο περισσότερα πρέπει να κάνουμε οι εθνικιστές. Στην βάση της κοινής ευρωπαϊκής καταγωγής και πολιτιστικής κληρονομιάς , μπορεί να δημιουργηθεί  ένα μέτρο αντίσταση. Η βελτιοδοξία είναι υπεύθυνη αντίληψη, είναι η αδιάκοπος μάχη, εναντίον του σιωνιστικού τρόπου ζωής, των αχυρανθρώπων εναντίον του κακού μας εαυτού. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε, αν ο αγώνας μας είναι ασήμαντος, ασήμαντη θα ‘ναι και η νίκη μας. Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής. 

Τ.Ο. Ξάνθης: Ομιλία για τον Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα. Άλλη μία τακτική συνάντηση της Τ.Ο. Ξάνθης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου το απόγευμα, με ομιλία από τον Γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, αναφορικά με τον αγώνα του Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα. Ο συναγωνιστής  εξήρε τον αγώνα του  Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, ο οποίος γεννήθηκε, όπως ανάφερε στο λόγο του ο συναγωνιστής, στις 14 Απριλίου 1903.

Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Ισπανού στρατηγού και δικτάτορα Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα, ο οποίος το 1923 ηγήθηκε στρατιωτικού κινήματος και διοίκησε την Ισπανία υπό την αιγίδα του βασιλέως μέχρι το 1930. Μετά την πτώση του πατέρα του, ακολουθεί πολιτικός αναβρασμός και συνεχείς εκλογικές διαδικασίες μέχρι και τις εκλογές της 19 Νοεμβρίου 1933 στις οποίες η ισπανική δεξιά με 205 κερδισμένες έδρες γίνεται, θεωρητικά μόνο, ρυθμιστής της πολιτικής καταστάσεως στη χώρα. Ο Χοσέ Αντόνιο μετουσιώνει την αγωνία και την αγάπη του για την Πατρίδα σε κίνημα και ιδρύει τον Οκτώβρη του 1933 τη ριζοσπαστική πολιτική κίνηση “Ισπανική Φάλαγγα”.


Ο ίδιος  θα αποτελέσει τον καθοδηγητή των ισπανών εθνικιστών στον αγώνα για μια ενιαία και αδιαίρετη μεγάλη Ισπανία, ενάντια στην ξενοκίνητη μαρξιστική δημοκρατία και στο Λαϊκό Μέτωπο, το οποίο ιδρύεται από τους κομμουνιστές, κατ’εντολή της μητέρας Μόσχας με σκοπό την επιβολή του μπολσεβικισμού στην Ισπανία. Εκλέγεται βουλευτής στη γενέτειρά του, το Κάδιξ το 1933, ενώ στις εκλογές του 1936 οι μπολσεβίκοι επικρατούν διά της τρομοκρατίας, εκδηλωθείσης μέσω εμπρησμών εκκλησιών, πολιτικών δολοφονιών και λεηλασιών. Στις 14 Μαρτίου 1936, η Φάλαγγα κηρύχθηκε εκτός νόμου, και ο αρχηγός της Χοσέ Αντόνιο ο οποίος δεν παύει στιγμή να κρατά ψηλά τη σημαία της αντίστασης, συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και φυλακίσθηκε στο φρούριο του Αλικάντε.  Αγέρωχος, κοιτά το εκτελεστικό απόσπασμα και αναφωνεί με όλη τη δύναμη της ελεύθερης, εθνικιστικής ψυχής του: «Θα μας επιβραβεύσει ο Θεός. Ζήτω η Ισπανία!».

Στις 20 Νοεμβρίου του 1936 και σε ηλικία μόλις 33 ετών ο Χοσέ Αντόνιο περνά στο Πάνθεον των ηρώων, όχι μόνο του ισπανικού, αλλά και του ευρωπαϊκού εθνικισμού κατ’επέκταση. Θεωρούσε το θάνατο μία πράξη χρέους. Έζησε τη ζωή του παραμένοντας στην πρώτη γραμμή του αγώνα και δεν λιγοψύχησε ακόμη και όταν βρέθηκε εμπρός στο εκτελεστικό απόσπασμα. Οι μπολσεβίκοι μπορεί να του αφαίρεσαν τη ζωή, το πνεύμα του όμως είναι ακόμα ελεύθερο, άφθαρτο και ζει μέσα στις ψυχές των ανά τον κόσμο Εθνικιστών.

Η συνάντηση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής, να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ. Ο. Θάσου: Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το Πολυτεχνείο. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 το απόγευμα, η καθιερωμένη συγκέντρωση της Τ.Ο. Θάσου, κατά την οποία ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Γιώργος Χαλκιώτης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, ενώ ο συναγωνιστής Γιώργος Κουβέλης πραγματοποίησε μια ομιλία για τα αληθή γεγονότα του Πολυτεχνείου. Την ομιλία του ο συναγωνιστής Χαλκιώτης ξεκίνησε αναφερόμενος στον τρόμο που διακατέχει το σύστημα της κλεπτοκρατίας, και πώς οι ¨δημοκράτες" φοβούνται την ύψιστη λειτουργία του πολιτεύματος που είναι οι εκλογές. Ο Σαμαράς έχει κολλήσει στην καρέκλα του πρωθυπουργού και κάνει τα πάντα για να παραμείνει, ακόμη κι αν πρόκειται για μερικούς μήνες μόνο, προσπαθώντας να αποφύγει το στραπάτσο που έρχεται με την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας.


Αναφέρθηκε επίσης και στην αθώωση του συναγωνιστή Κώστα Μπαρμπαρούση, αλλά και στην ένοχη σιωπή των καθεστωτικών μέσων "ενημέρωσης" που δεν ανέφεραν λέξη, γιατί πολύ απλά του χαλάει την εικόνα που θέλουν να δημιουργήσουν οι καναλάρχες για την Χρυσή Αυγή. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γιώργος Κουβέλης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλους τους μύθους που συνοδεύουν τον μεγάλο μύθο του Πολυτεχνείου, λέγοντας πως τα γεγονότα αυτά δεν "έριξαν" το καθεστώς της 21ης Απριλίου, καθώς και ότι δεν υπήρξαν νεκροί.  Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την βιντεοπροβολή με θέμα την διανομή ειδών ρουχισμού από την Τ.Ο. Αθηνών στο Καλλιμανοπούλειο γηροκομείο Καλαβρύτων. Για μια ακόμη φορά  η Χρυσή Αυγή  και η Τ.Ο Αθηνών απέδειξαν την συμπαράσταση τους και αλληλεγγύη τους σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα κάθε ηλικίας που δοκιμάζεται από την αντιλαϊκή και Εθνοκτόνο πολιτική του μνημονίου.

Η Χρυσή Αυγή  συνεπής στις προεκλογικές εξαγγελίες της θα δίνει καθημερινά   τον πολιτικό της, αγώνα, ώστε να απεμπλακεί η Χώρα μας από την μέγγενη του μνημονίου και του Δ.Ν.Τ. .που πνίγουν οικονομικά την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.