Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Όταν οι ιδεολογικοί απόγονοι του Κλάρα "γράφουν" ιστορία...


Είμαστε πράγματι πολύ εντυπωσιασμένοι  ως προς το γεγονός, πως οι ιδεολογικοί απόγονοι του Κλάρα, κάνουν ένα διάλειμμα από τις "υψηλές" συναντήσεις τους με την κα Αγγελοπούλου, και τους διεθνείς τοκογλύφους, που υποτίθεται ότι πολεμούν, και αποφάσισαν τώρα κάνουν και "μαθήματα" ιστορίας.

Και όπως είναι γνωστό σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, όταν κάνει μαθήματα ιστορίας η αριστερά, τότε η ιστορία στην καλύτερη περίπτωση ανατριχιάζει.
Για εμάς, η ιστορική αλήθεια λέει πως η πόλη δεν απελευθερώθηκε από κανέναν Κλάρα και κανέναν ΕΛΑΣ. Οι κατακτητές απλά αποχώρησαν. Και αυτό αρέσει δεν αρέσει είναι η αλήθεια. Οι Γερμανοί έφυγαν με την ησυχία τους,και στην συνέχεια μπήκε στην πόλη ο ΕΛΑΣ. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό το περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια πολλοί αυτόπτες μάρτυρες. Κάτι παρόμοιο συνέβη και το 1943, όταν παραδόθηκαν οι Ιταλοί.

Και για να σας το κάνουμε και πιο ξεκάθαρο, ΝΑΙ είμαστε ιδεολογικοί απόγονοι, του ηγέτη που είπε το ΟΧΙ, απόγονοι αυτών που κράτησαν την Ελλάδα ελεύθερη το Δεκέμβριο του 1944 στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, απόγονοι των μαχητών του Γράμμου και του Βίτσι. Απόγονοι όλων αυτών που έμειναν πιστοί στα ιδανικά τους, που πολέμησαν και νίκησαν, χωρίς να υπογράψουν καμία Βάρκιζα, και να μυξοκλαίνε 70 χρόνια αργότερα για αυτή τους την πράξη. Άλλωστε, αν αναλάβουν τις τύχες της χώρας οι απόγονοι του Κλάρα, πάλι Βάρκιζα θα υπογράψουν, και αυτή την φορά θα την υπογράψουν με το διεθνές κεφάλαιο που υποτίθεται πως το πολεμούν και αυτό.

Για εμάς ο Κλάρας είναι ότι έλεγε για αυτόν το ΚΚΕ κάποτε: "Δηλωσίας" και "μιζέριας". Για εμάς ο Κλάρας είναι ο φονιάς αθώων παιδιών στον Μελιγαλά, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ψαρρού, και τόσων άλλων χιλιάδων αθώων Ελλήνων. 

Φυσικά η αριστερά βρίσκει και τα κάνει, δεκαετίες τώρα. Η ψοφοδεξιά της ΝΔ πάντα διακατεχόμενη από φοβικά σύνδρομα, και ιδεολογικά συμπλέγματα, άφησε χώρο στους ιδεολογικούς απόγονους του Κλάρα να επιβάλλουν την ιδεολογική τους κηδεμονία.

Εμείς από την πλευρά μας, επειδή παρά το ιστορικό (και όχι μόνο)παραλήρημα της αριστεράς, δεν θέλουμε η πόλη να διχαστεί, καλούμε την δημοτική αρχή, να μην κάνει αποδεκτές τις προτάσεις των παρατάξεων της αριστεράς.

Και για να τελειώνουμε: Δεν φοβηθήκαμε φυλακές και δολοφονίες μελών μας, θα φοβηθούμε τους συνομιλητές της κας Αγγελοπούλου; Άλλωστε, από ιδεολογικούς απογόνους πολιτικών δυνάμεων που υπέγραψαν την Βάρκιζα και δηλώσεις μετανοίας, δεν γίνεται να φοβάται κανείς. Μόνο γελάει....

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου