Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ



Η Δημοτική σύμβουλος Αθηνών, Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, κατακεραύνωσε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο την δημοτική Αρχή, αλλά τα υπόλοιπα ανθελληνικά κόμματα που υπογράφουν την τουρκοποίηση της Πρωτεύουσας της Ελλάδος.
Ακολουθεί η τοποθέτηση της Συναγωνίστριας:
Κυρία Πρόεδρε, θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις που αφορούν στην ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.
Αρχικά μια γενικά παρατήρηση που αφορά στο εάν υπάρχουν αρχαία στη συγκεκριμένη περιοχή και εάν η αρχαιολογική υπηρεσία έχει ερευνήσει τον εν λόγω χώρο που γύρω από αυτόν υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα. Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα που θεωρώ πως θα έπρεπε να μας απασχολήσει όλους. Συνεχίζοντας θέλω να ξεκαθαρίσω πως σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα ΑΛΛΑ, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Όχι εις βάρος των Ελλήνων.
Η παράταξη μου και εγώ θεωρούμε πως θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για το εάν θέλει ο Ελληνικός λαός και κατ’ επέκταση ο Αθηναϊκός λαός να ανεγερθεί τζαμί στην Αθήνα. Δεν ξεχνάμε πως κανένας πολιτικός και κανένα κόμμα δεν είχε βάλει την ανέγερση τζαμιού στο προεκλογικό πολιτικό του πρόγραμμα. Η Συνθήκη της Λωζάνης επιτρέπει ανέγερση τζαμιού μόνο στην περιοχή της Θράκης. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι το Σύνταγμα των Ελλήνων το οποίο πολλοί καταπατούν κατ΄ εξακολούθηση. Το Σύνταγμα των Ελλήνων προβλέπει τη συνάθροιση Ελλήνων και όχι τζιχαντιστών στην πατρίδα μας.
Είμαστε της άποψης πως η ελληνική νομοθεσία πρέπει να είναι πάνω από όλα και να μην γίνεται καμία ενέργεια εις βάρος των Ελλήνων. Το θέμα αυτό το έχει αναπτύξει και ο παράνομα προφυλακισμένος επικεφαλής της παράταξης μας Ηλίας Κασιδιάρης στην Βουλή. Βέβαια είναι αρκετά οξύμωρο να επικαλούμεθα το αίσθημα της ευνομίας ορισμένων εδώ μέσα. Γιατί είναι οι ίδιοι που ενώ λένε πως σέβονται το νόμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ έστειλαν πριν λίγο καιρό τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε Έλληνες πολίτες, ΕΝΩ δεν έκανε τίποτα στη δημόσια χρήση παράνομων ουσιών στο ίδιο ακριβώς σημείο. "Ξέρουμε, ξέρουμε είναι συσσίτια μίσους και γι’ αυτό στείλανε τα ΜΑΤ. Είναι τα συσσίτια μίσους και τα χασίσια της αγάπης".
Τελειώνοντας θέλω να πω πως είναι ντροπή, ενώ κάναμε 400 χρόνια να διώξουμε τον μουσουλμανικό ζυγό από την πατρίδα μας με αγώνες και αίμα, να έρχονται ορισμένοι κουστουμάτοι και με μία υπογραφή, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν να αποφασίζουν την ανέγερση τζαμιού στην πόλη μας.
Είμαστε ενάντια στην τουρκοποίηση της Αθήνας και γι’ αυτό την Παρασκευή 29/5 στη Μητρόπολη στις 7:30 η ώρα θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Άλωση της Πόλης. Περνώντας τώρα στα ερωτήματα θα θέλαμε:
Α) Να μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται σήμερα το έργο για την ανέγερση του τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί για την περαίωση του.
Β) Να μας αποσταλεί όλη η αλληλογραφία που υπάρχει και σχετίζεται με το συγκεκριμένο έργο, μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.
Η ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ