Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η' ΜΝΗΜΟΝΙΑ!



Απεδείχθη τελικώς ότι η προεκλογική ρήση Τσίπρα «εμείς θα βαράμε τα ταμπούρλα και οι αγορές θα χορεύουν», υπήρξε αληθής κατά το ήμισυ. Πράγματι, η κυβέρνηση Τσίπρα βαρά τα ταμπούρλα, μόνο που δεν θα χορέψουν οι αγορές, αλλά οι εξαπατημένοι Έλληνες!
«Συμφωνία!», κραυγάζουν περιχαρείς οι διεθνείς τοκογλύφοι, η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, τα κόμματα της σήψης και της παρακμής και τέλος οι τρομοκράτες των μικροφώνων και των στρατευμένων γραφίδων της «αντικειμενικής» ενημέρωσης. «Συμφωνία!», κραυγάζουν και οι δημοσκόποι κατ' εντολή της πλουτοκρατίας, παρουσιάζοντας «επιστημονικές έρευνες» οι οποίες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Ελληνικός Λαός εκλιπαρεί γονυπετής για την υπογραφή Νέου Μνημονίου.
Κούγκι λοιπόν η Ελλάδα και οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες και όχι το Βερολίνο, όπως διακήρυσσε ο Καμμένος. Επί της ουσίας, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ευρέθη προ αδιεξόδου: από τη μία είχε να αντιμετωπίσει την λαϊκή οργή από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα των Μνημονίων, οπότε οι προοπτικές περαιτέρω ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής ενυπήρχαν και από την άλλη την ολιγαρχία του πλούτου η οποία απαιτούσε Νέο Μνημόνιο για να διαφυλαχθούν και γιατί όχι να αυξηθούν τα προνόμια και τα βουτηγμένα στο ελληνικό αίμα κέρδη της.
Προς άρση του αδιεξόδου, προβλήθηκε το δίπολο Σύριζα-ΑΝΕΛ ως απάντηση στο Σαμαρά, ενώ στην πραγματικότητα ήταν η ύστατη επιλογή του αντεθνικού Καθεστώτος απέναντι στην προέλαση της Χρυσής Αυγής. Τώρα που η σύγκλιση Σύριζα-ΑΝΕΛ με τις μνημονιακές πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευκτη και το κυριότερο ευδιάκριτη από τα λαϊκά στρώματα, αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για τους υπεύθυνους των δεινών του Λαού μας.
Διότι απλούστατα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου βρίσκονται σε κοινό στρατόπεδο, το οποίο επιβλέπεται από τους διεθνείς δανειστές και στο οποίο κυματίζει η σημαία του Μνημονίου. Ποιος θα κάνει αντιπολίτευση σε ποιόν κι επιπρόσθετα, για ποιόν λόγο. Αυτό είναι το πραγματικό και αξεπέραστο εμπόδιο το οποίο θα πρέπει να διαχειριστεί το Καθεστώς, αφού καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί -δίκην ανακούφισης του Ελληνικού Λαού- για την επίτευξη του «έντιμου συμβιβασμού»!
Η χρήση των όρων «έντιμος συμβιβασμός», «συμφωνία», «πατριωτικό καθήκον», «σύνεση και λογική» αποτελούν τη συγκεκαλυμμένη αποτύπωση της υποδούλωσης και του ραγιαδισμού στο λεξιλόγιο των ψευτοδημοκρατών που εξουσιάζουν τυραννικά την Πατρίδα μας.
Καμία Αντίσταση στους διεθνείς τοκογλύφους δεν δύναται να λογισθεί υπό όρους συμβιβασμού, συμφωνίας, σύνεσης και λογικής. Η εξαθλίωση του Λαού μας από το 2010 και μέχρι σήμερα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το ερώτημα λοιπόν το οποίο εν τέλει ανακύπτει, είναι το κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Ελληνικός Λαός να αγωνιστεί για την Ελευθερία του.
Τα ψευτοδιλήμματα και οι αμφιβολίες ξεθωριάζουν το ίδιο γρήγορα με τις φρούδες ελπίδες που μοίρασε το Καθεστώς αναφορικά με το κίβδηλο και απατηλό όνειρο του τέλους των Μνημονίων. Όσο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας θα συκοφαντεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προκειμένου να αποτρέψει κακήν-κακώς την ραγδαία του άνοδο, τόσο θα επιτυγχάνεται το αντίθετο του προσδοκώμενου αποτέλεσμα. Και θα έρθει μια ημέρα που το ερώτημα «Χρυσή Αυγή ή Μνημόνια» θα βρίσκεται στα χείλη όλων των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, των μοναδικών θυμάτων της μνημονιακής πολιτικής δεξιών και αριστερών, φιλελεύθερων, σοσιαλδημοκρατών και μαρξιστών.
Κι όταν οι εγχώριοι λακέδες των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον θα κρύβονται πίσω από τις εθνοκτόνες σημαίες της τοκογλυφικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Έλληνες Εθνικιστές θα κυματίζουν αποφασιστικά και περήφανα τα Γαλανόλευκα Λάβαρα και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, για να υπενθυμίζουν στους δειλούς πως «θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία». Ή διαφορετικά, η Ελευθερία της Ελληνικής Πατρίδος απαιτεί ως ικανή και αναγκαία συνθήκη την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής!
Ευάγγελος Καρακώστας