Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ



Εάν το Μνημόνιο αποτελεί την επιτομή της συντριπτικής, ηθικής, οικονομικής και πολιτικής ήττας του αντεθνικού Καθεστώτος που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας, τότε ο δημογραφικός μαρασμός του Έθνους συνιστά αναμφισβήτητα την κορωνίδα των εγκλημάτων του.
Το Ελληνικό Έθνος γηράσκει και θνήσκει. Το βαθύτατα ανθελληνικό μεταπολιτευτικό Κράτος, ουδέν έπραξε προς επίλυση του δημογραφικού προβλήματος. Επέλεξε ως λύση μια επιλογή η οποία ταυτίζεται πλήρως με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών επικυρίαρχων: αντικατάσταση των Ελλήνων που θνήσκουν ή μεταναστεύουν με εκατομμύρια λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική!
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε τη θέση του αρχιερέα της ευρω-απάτης, Κ. Σημίτη, ο οποίος υπό την ιδιότητα του πρωθυπουργού της χώρας εξέφραζε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με «σοσιαλιστικό» κομπασμό, την θέση να εισαχθούν Ρουμάνοι στην Ελλάδα προκειμένου να «αναζωογονηθεί» το Έθνος μας. Η Ρουμανία ωστόσο εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ρουμάνοι εργάτες μπορούσαν πλέον να εργαστούν σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε.. Ως εκ τούτου, η πρόταση Σημίτη διαφοροποιήθηκε τύποις και όχι ως προς την ουσία της: την θέση των Ρουμάνων έλαβαν οι Ασιάτες και σε μικρότερο βαθμό οι Αφρικανοί. Από το 2004 κυρίως, η ασιατική πλημμυρίδα έπληξε την Ελλάδα δημιουργώντας στην Πατρίδα μας το σκηνικό μιας πραγματικής εισβολής ή εποικισμού εάν προτιμάτε.
Έκανε τίποτα το ελληνόφωνο Κράτος προκειμένου να αποτρέψει αυτή την δυσχερή κατάσταση; Βεβαίως! Ο τότε υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή και σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος, ευχαριστούμε δημοσίως τους «μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού τους»!
Την συγκεκριμένη δήλωση δεν είχε καταδικάσει κανένα από τα κόμματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ενώ σήμερα θλιβεροί πολιτικάντηδες οι οποίοι πρωταγωνίστησαν την περίοδο εκείνη παριστάνουν τους ανήσυχους και θορυβημένους από την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης.
Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία δημοσίευσε η Eurostat, ο πληθυσμός της Ελλάδας το έτος 2060 εκτιμάται πως θα είναι στα 8,6 εκατομμύρια, το 2070 θα φτάνει στα 8,1 εκατομμύρια, ενώ το 2080 θα ανέρχεται μόλις στα 7,7 εκατομμύρια. Διαπίστωσε κανείς την λήψη κυβερνητικών μέτρων προκειμένου να τεθεί ένα τέρμα στο δημογραφικό θάνατο του Λαού μας; Υπέπεσαν στην αντίληψή του τυχόν κίνητρα για την αύξηση των γεννήσεων ή έστω κάποιους είδους κρατική αρωγή στις πολύτεκνες οικογένειες;
Η απάντηση είναι ξεκάθαρα αρνητική και δεν οφείλεται στο γεγονός ότι οι κυβερνητικοί παράγοντες και συμβουλάτορες δεν σκέφτηκαν τέτοιου είδους μέτρα τα οποία θα πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα. Εκείνο το οποίο συμβαίνει στην πράξη είναι ότι το αντεθνικό Κράτος σκοπίμως επιδιώκει με κάθε τρόπο τον βιολογικό θάνατο του Έθνους.
Το έτος 2050, το ποσοστό του πληθυσμού ηλικίας 65 και άνω, θα φθάνει στο 33,9%! Πρακτικά, τούτο σημαίνει πως οι συνταξιούχοι θα έχουν αυξηθεί κατά 1,5 εκατομμύριο εν συγκρίσει με σήμερα, την ίδια στιγμή κατά την οποία τα ελληνόπουλα κάτω των 14 ετών θα αποτελούν μετά βίας το 12,9% του συνολικού πληθυσμού!
Η ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης, το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας -αρχικά σε 200.000 λαθρομετανάστες δεύτερης γενιάς-, αποτελούν σαφή βήματα τα οποία καταδεικνύουν ότι η αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες συνιστά στρατηγική επιλογή και στόχευση του «δημοκρατικού» τόξου.
Για να αναζωογονηθεί το Έθνος μας και να ξανανιώσει η ελληνική ύπαιθρος, κρίνεται επιτακτική η αναγκαιότητα της ενίσχυσης με κάθε μέσο της ελληνικής οικογένειας, ως δομικού κυττάρου του εθνικού μας οργανισμού. Η οικογένεια όμως, δημιουργείται όταν υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, με βασική εξ αυτών την εξασφάλιση της εργασίας για εκείνους που θα κληθούν να προσφέρουν παιδιά στην Ελληνική Πατρίδα. Τούτη όμως η προϋπόθεση, η Εργασία, αποτελεί για τη Χούντα των Μνημονίων προνόμιο των κομματόσκυλων και των παρατρεχάμενων των κομματικών στελεχών. Για τη Χρυσή Αυγή και το μελλοντικό Εθνικό Κράτος από την άλλη πλευρά, η Εργασία συνιστά υποχρέωση και δικαίωμα όλων των Ελλήνων.
Συμπερασματικά, επιβάλλεται η εθνική αφύπνιση του Λαού μας, προς αντιμετώπιση του μείζονος κινδύνου που προβάλλει απειλητικά. Δεν είναι μονάχα οι νέοι που αντιμετωπίζουν σήμερα τον απροσπέλαστο σκόπελο της εξεύρεσης εργασίας, εκείνοι που πρέπει να ανησυχούν. Πόσο σίγουροι αισθάνονται άραγε εκείνοι οι οποίοι θα υπερβαίνουν τα 65 έτη ηλικίας σε μερικές δεκαετίες από σήμερα, για το εάν θα δικαιούνται σύνταξη καθώς και για το μέγεθος αυτής;
Αντί των εθνοκτόνων Μνημονίων και των λαθρομεταναστών, η Χρυσή Αυγή προτάσσει ανεπιφύλακτα το τρίπτυχο Πατρίδα, Εργασία, Οικογένεια ως θεμέλιο λίθο του Ελληνικού Μέλλοντος.
Ευάγγελος Καρακώστας