Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑ'Ι'ΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, καταγγέλλοντας την υποκρισία της συγκυβέρνησης, που όπως όλα δείχνουν, οδεύει ολοταχώς προς υπογραφή ενός νέου μνημόνιου.
Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην κοινή δήλωση που εξέδωσε η τρόικα για το επικείμενο Eurogroup, μέσω της οποίας προαναγγέλλεται το ωμό ξεπούλημα των συμφερόντων του ελληνικού λαού από τον ΣΥΡΙΖΑ στα σαλόνια των Βρυξελλών. Η εν λόγω ανακοίνωση εξεδόθη αμέσως μετά τη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Τσίπρα και Γιούνκερ, το περιεχόμενο της οποίας δίνει το πράσινο φως στους «θεσμούς» να πανηγυρίζουν για την επιβολή νέων αιματηρών μέτρων στις 11 Μαΐου και την περαιτέρω διάλυση της ελληνικής οικονομίας.
Υπενθύμισε πως μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πράξη την νωπή λαϊκή εντολή και να έρθει σε ρήξη με τους «δανειστές» θα ενισχύσει τη Χρυσή Αυγή αναδεικνύοντας της και πρακτικά σε μοναδικό κόμμα που διαθέτει τη βούληση να ικανοποιήσει τη θέληση του για αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού.
Η Χρυσή Αυγή, ξεκαθάρισε κλείνοντας, δεν πρόκειται να προδώσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού, αφού για τον Λαϊκό Σύνδεσμο ολόκληρο το μνημόνιο αποτελεί μια «κόκκινη γραμμή» που χωρίζει τους Έλληνες και την Ελλάδα από την ολοκληρωτική καταστροφή.