Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ. ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ



Το αδιαχώρητο επικράτησε στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων της Χρυσής Αυγής, κατά την διάρκεια της ομιλίας του Ευρωβουλευτή του Κινήματος, Στρατηγού Γ. Επιτήδειου, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην συνεχιζόμενη δίωξη των Εθνικιστών και την πορεία της δίκης, καθώς επίσης και στην αναμενόμενη υπογραφή ενός νέου μνημονίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που θα οδηγήσει σε περεταίρω οικονομικά κοινωνικά αδιέξοδα τον Ελληνικό λαό.
Έκανε επίσης εκτενή αναφορά στην δράση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο, και τον αγώνα που δίνει και από το μετερίζι αυτό για την προάσπιση των Εθνικών Δικαίων. Τέλος κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση και σε ένταση του αγώνα, αφού οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι Εθνικιστές θα είναι πάλι στην πρωτοπορία των Εθνικών και Κοινωνικών αγώνων. Ακολούθησε διάλογος με τους παριστάμενους συναγωνιστές και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο κ. Επιτήδειος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου δεν παρέστησαν πολλά από τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ παρά την πρόσκληση που τους είχε αποσταλεί, με αποτέλεσμα τόσο ο Γραμματέας της Τ.Ο. της «Χρυσής Αυγής» Χρήστος Τσιόλας, όσο και ο κ. Επιτήδειος να αρπάξουν την ευκαιρία να καταγγείλουν «αποκλεισμό» του 3ου σε Κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος της Ελλάδας από την ενημέρωση των πολιτών, κάνοντας λόγο για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά απέναντι στο Σύνταγμα και μη σεβασμού των πολιτών».
Ο κ. Επιτήδειος απέδωσε την έλευση στα Τρίκαλα στο πλαίσιο «της διαρκούς επαφής με τους πολίτες και όχι μόνο …προεκλογικά γιατί η Χρυσή Αυγή τους πολίτες δεν τους βλέπει ως …ψηφοφόρους αλλά ως συναγωνιστές για την Πατρίδα» και πρόσθεσε «Εμείς δεν δημιουργούμε εχθρούς όπως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που μας χαρακτηρίζουν παρείσακτους».
«Προδόθηκαν και πάλι οι Έλληνες»
Για τις διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης με τους δανειστές της χώρας, ο Ευρωβουλευτής ανέφερε πως «οι υποσχέσεις της νέας συγκυβέρνησης δημιούργησαν προσδοκίες στους Έλληνες και λυπούμαστε που ο Ελληνικός λαός προδόθηκε και πάλι και σέρνεται στην υπογραφή νέου Μνημονίου», για να προσθέσει «ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας. Όχι οικονομικό, αλλά πολιτικό με Κυβερνήσεις που δεν τολμούν με «veto» να προασπίσουν τα συμφέροντα της Πατρίδας μέσα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα επειδή ξέρουν ότι εμείς θα το κάνουμε, μας χαρακτηρίζουν “φόβητρο” ερχόμενοι στην εξουσία. Ξέρουν ότι η δική τους αποτυχία, θα οδηγήσει την Χρυσή Αυγή στο να διαπραγματευτεί όχι με …κλωτσιές αλλά με αξιοπρεπή στάση τα συμφέροντα της Πατρίδας»
«Με την Ελλάδα δύναμη αποτροπής οι Τούρκοι απλά θα …λεονταρίζουν»
Ερωτώμενος για τις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων σε βάρος της Ελλάδας, ο κ. Επιτήδειος, ανέφερε πως «όσο η Ελλάδα είναι δύναμη αποτροπής, οι Τούρκοι θα αρκούνται σε …λεονταρισμούς, αλλά αν συνεχιστεί να μειώνεται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων μας, θα υπάρξει πρόβλημα».
Τοπικά ζητήματα στην ατζέντα της «Χρυσής Αυγής»
Ο κ. Τσιόλας, αφού επισήμανε πως «ο φυλακισμένος βουλευτής μας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ανέδειξε θέματα του Νομού με ερωτήσεις στην Βουλή», εστίασε στο «πάγωμα» του Ε-65, στα διόδια που πληρώνουν πλέον οι κάτοικοι της περιοχής του Μαλακασίου για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, «ως δέσμιοι μιας Κυβερνητικής πολιτικής υπέρ των κατασκευαστικών εταιρειών», στην ανυπαρξία σχεδιασμού διαχείρισης των υδάτων όταν γίνει η εκτροπή του Αχελώου, στην κακή κατάσταση του γεφυριού της Σαρακίνας που χρειάζεται προστασία πριν καταρρεύσει και στο αίτημα η μόνος Νομός της Θεσσαλίας που απέμεινε χωρίς Αρχαιολογικό Μουσείο να αποκτήσει, ώστε να δρομολογηθεί η μετατροπή του σε Αρχαιολογικό Πάρκο με τεράστια οφέλη για την ανάπτυξη του μέσω του τουρισμού.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, παραχώρησε συνεντεύξεις και σε δύο τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (TRT,TV-10).