Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ

Αλήθεια ,τι θα συνέβαινε, αν το Κίνημά μας προανήγγειλε αντισυγκέντρωση σε μια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ,η όποιου άλλου κόμματος του "δημοκρατικού τόξου"; Το πιθανότερο θα ήταν να έχει κινητοποιηθεί το σύνολο της Αστυνομίας,και από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μέχρι τον τελευταίο ειρηνοδίκη, θα είχαν ασκηθεί διώξεις σε βάρος μας.
Αλήθεια, τι θα συνέβαινε, αν κάποιος βουλευτής του Κινήματος μας από βήματος της βουλής αναφωνούσε π.χ:"Από το Πέραμα στο Κερατσίνι κομμούνι δεν θα μείνει"; Θα του είχε αφαιρεθεί αυτόματα η βουλευτική ασυλία,θα "επενέβαινε" ο φρούραρχος της βουλής,(μπορεί και οι εύζωνες από το παρακείμενο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη)και θα είχε γίνει ο κακός χαμός.
Όσο για τα ΜΜ"Ε",ας μην το συζητάμε..Θα είχαν "συγκλονιστεί","ανατριχιάσει","παγώσει","σοκαριστεί", "τρομοκρατηθεί" ,και όλες αυτές οι δημοσιογραφικές λέξεις και φράσεις κλισέ, θα είχαν αναδειχθεί στον υπερθετικό βαθμό.
Όταν όμως "δημοκρατικά" κόμματα κάνουν (στην πολιτικά "πολιτισμένη" Ελλάδα του 2015) αντισυγκεντρώσεις σε βάρος εθνικιστικού κόμματος,αυτό περνάει στα "ψιλά",η και καθόλου.Αλλά και στα "ψιλά" όταν περνάει, το ρεζουμέ του ρεπορτάζ είναι περίπου ότι: είναι "λογικό" και "φυσιολογικό" να υπάρχουν "αντιδράσεις" από οργισμένους "αντιφασίστες-τριες",και αν τραυματιστεί και κανένας Χρυσαυγίτης,τι να κάνουμε.."τάθελε ο κώλος του",αφού "τόλμησε" και πήγε σε συγκέντρωση του κόμματος που στηρίζει.
Θεωρούμε πως όλα αυτά είναι πολιτική αλητεία και απύθμενη πολιτική βλακεία. Γιατί μόνο ως πολιτική αλητεία μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι κόμματα (αριστερά και δεξιά) καλούν σε αντισυγκεντρώσεις η τις ανέχονται-και περίπου τις επικροτούν-με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άνθρωποι και περιουσίες. Θεωρούμε πως είναι πολιτική αλητεία να προσπαθείς να φιμώσεις με τον πιο πρόστυχο και αισχρό τρόπο την φωνή του πολιτικού σου αντιπάλου και ιδεολογικού "εχθρού".
Θεωρούμε πως είναι πολιτική αλητεία να επικαλούνται το "Σύνταγμα", την "νομιμότητα", τα "ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα" και την ίδια στιγμή να τα γράφουν όλα αυτά στα παλιά τους τα παπούτσια (αν έχουν παλιά παπούτσια οι Πασιονάριες της Εκάλης,και οι "λαϊκοί αγωνιστές"-"ψώνια", των Βορείων Προαστίων).
Θεωρούμε όμως, (και δεν μας "χαλάει" καθόλου) ύψιστη πολιτική βλακεία να ελπίζουν πως με τέτοιες μεθόδους,θα μπορέσουν να μας ανακόψουν. Απολαμβάνουμε την πολιτική τους βλακεία, αφού δείχνει πανικό,και ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων.
Θα έπρεπε οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί βλάκες,να έχουν καταλάβει από καιρό τώρα,πως ξέρουμε πως ο δρόμος μας είναι ανηφορικός, ξέρουμε πως ο δρόμος μας είναι στρωμένος με αγκάθια και καρφιά (παντός είδους),πως ο δρόμος μας είναι αν χρειαστεί, ματωμένος,από το αίμα συναγωνιστών μας,που θα τους χτυπήσουν,τραυματίσουν,ακόμη και σκοτώσουν.
Και θα έπρεπε να το έχουν καταλάβει καλά αυτό τους τελευταίους 20 τουλάχιστον μήνες.Ούτε οι φυλακές,ούτε οι διώξεις,ούτε οι δολοφονίες μας φόβισαν. Θα μας φοβίσουν μερικές εκατοντάδες περιφερόμενα "ψώνια" με ψυχοπαθολογικά προβλήματα;
Θα συνεχίσουμε λοιπόν την "δουλειά μας" εμείς,και την πολιτική τους αλητεία, και πολιτική βλακεία αυτοί.
Και όλοι αυτοί, μπορούν να ονειρεύονται ότι στο τέλος θα μας γονατίσουν..Όλοι άλλωστε έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Ακόμη και οι βλάκες και οι αλήτες..
Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ