Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος παραχώρησαν συνέντευξη στην διευθύντρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή.
Οι δύο Ευρωβουλευτές επεσήμαναν ότι η είσοδος των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τάραξε τα λιμνάζοντα νερά, καθώς με καίριες παρεμβάσεις και ερωτήσεις -και με γνώμονα τα εθνικά μας συμφέροντα- διεθνοποιήθηκαν σημαντικά Εθνικά ζητήματα της Ελλάδας, όπως η καπήλευση του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους Σκοπιανούς, η προδοσία της Κύπρου, και οι διαπραγματεύσεις που αφορούν στην ένταξη της Αλβανίας και της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Επίσης, ανεδείχθησαν σοβαρά κοινωνικά θέματα, με έμφαση στα άτομα που χρήζουν περίθαλψης, όπως τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) και η παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, όπως αυτή συντελέστηκε μέσω της παράνομης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
Οι δυο Συναγωνιστές τόνισαν ότι η αγάπη τους για την Πατρίδα, οι προδοτικές πολιτικές των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων αλλά και η άδικη λοιδορία και φίμωση της Χρυσής Αυγής από τον πολιτικό κόσμο και τα ΜΜΕ, με αποκορύφωμα τις παράνομες προφυλακίσεις στελεχών και μελών της, τους ώθησαν να πολιτευθούν με το Εθνικιστικό Κίνημα.
Τέλος, οι δύο Συναγωνιστές κάλεσαν όλους τους Έλληνες να συστρατευθούν με την Χρυσή Αυγή και δήλωσαν ότι η συνεργασία τους με τα άλλα εθνικιστικά κόμματα θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα, όπως επίσης οι αγώνες και οι παρεμβάσεις τους, με πρωτεύον ζήτημα την ανάδειξη των Εθνικών μας θεμάτων και την έξοδο της χώρας μας από το μνημονιακό τέλμα.
Η Ελλάδα πρέπει να καταστεί ισότιμο μέλος της Ευρώπης, δύναμη υπολογίσιμη και σεβαστή, κάτι που μόνο η Χρυσή Αυγή -με την γνήσια εθνικιστική της φωνή- μπορεί να επιτύχει.