Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ...



Έχουν παρέλθει 19 μήνες από την στιγμή που το ανθελληνικό καθεστώς σε αγαστή συνεργασία με το παρακράτος και την μιντιακή κλεπτοκρατία κορύφωσε την πολεμική του εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Είχαν προηγηθεί πολλά έτη λασπολογίας και συγκρότησης, δια του ψεύδους, ενός κατηγορητηρίου – τερατουργμήματος, που παρόμοιό του δεν έχει υπάρξει παγκοσμίως.
Στο ρου των προαναφερθέντων 19 μηνών οι εξελίξεις, πέριξ του Εθνικιστικού Κινήματος, υπήρξαν ραγδαίες.Με αποκορύφωμα την 1η Νοεμβρίου του 2013, το καθεστώς και το παρακράτος επεχείρησαν με κάθε αθέμιτο, παράνομο, αντισυνταγματικό και χυδαίο τρόπο να διαλύσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχουν χυθεί τόνοι μελάνης, προκειμένου να ερμηνευθεί η αντοχή του Κινήματος και των Αγωνιστών του, για να εξηγηθεί πως, παρά την πολεμική, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο συνέχιζε ακάθεκτη, αλλά και βρίσκοντας απήχηση σε όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων.
Η απάντηση στο ερώτημα αυτό βασάνιζε μεγαλόσχημους νόες του καθεστώτος, οι οποίοι με περισπούδαστες αναλύσεις προσπάθησαν να άρουν τα αδιέξοδα του συστήματος της κλεπτοκρατίας. Έως και σήμερα που γράφονται οι παρακάτω γραμμές, ουδείς κατάφερε να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα, παρότι επιφανείς φιλόσοφοι ασχολήθηκαν με αυτό, κάνοντάς το να μοιάζει σαν τα μαθηματικά προβλήματα της αρχαιότητας ή άλλες σχετικώς σύγχρονες εικασίες, που η απόδειξη ή διάψευσή τους βασανίζουν γενιές και γενιές επιστημόνων.
Ουδείς εκ των μεγαλόσχημων φιλοσόφων, κοινωνιολόγων, πολιτικών αναλυτών, οικονομολόγων και καθηγητάδων, έφτασε έστω και κοντά στην Αλήθεια, την οποία και τους παρουσιάζουμε, εν είδει ενός ανθρωπιστικού αντίδωρου για το μίσος που επεφύλαξαν σε ένα ολόκληρο Λαϊκό και Εθνικό Κίνημα. Η απάντηση «κρύβεται» στην άνωθεν παρατεθείσα φωτογραφία και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τον τίτλο «Κάποτε στην Πλατεία Μητροπόλεως».
Στην φωτογραφία εμφανίζονται οι Ήρωες του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, οι Αιώνιοι Συναγωνιστές, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, ως Σημαιοφόροι της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, στην Πλατεία Μητροπόλεως.
Την αποφράδα ημέρα που τα δολοφονικά σκυλιά της αριστεράς στέρησαν από εμάς, τους Συναγωνιστές μας, ήταν ημέρα λειτουργίας στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Το δολοφονικό και άνανδρο χτύπημα συνέβη στην ώρα προσελεύσεως των φίλων της Τοπικής, γεγονός που αποδεικνύει το σκοπούμενο των τρομοκρατών. Στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως εκείνη την στιγμή βρισκόταν ήδη πλήθος κόσμου και πολλοί ήταν αυτοί που βίωσαν σκηνές ανείπωτες, που η θύμησή τους σφίγγει την καρδιά τους μέχρι και σήμερα. Παρόλα αυτά, άπαντες συνεχίζουν τον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη, Λαό και Ελευθερία με και για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Κάποτε στην Πλατεία Μητροπόλεως με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ανανεώσαμε τον όρκο πολιτικού αγώνος ενώπιον του τελευταίου Αυτοκράτορα των Ελλήνων. Εκεί ήταν μαζί μας ο Γιώργος και ο Μάνος, τα αδέρφια μας!
Αύριο, Παρασκευή 29 Μαΐου, όλοι μας θα βρεθούμε και πάλι στην Πλατεία Μητροπόλεως, στην σκιά του αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Εκεί θα είναι και τα αδέρφια μας, εν πνεύματι κρατώντας και τα λάβαρα του Εθνικισμού και δίνοντάς μας το Παράδειγμα της Πίστεως στην Ιδέα και της Αυταπάρνησης ενώπιον των μόνων άξιων κριτών των Αγωνιστών, των «αγέννητων και των νεκρών», όπως έλεγε ο Μεγάλος Κωστής Παλαμάς. Εκεί, όλοι μαζί, θα πούμε προς τους επίδοξους ολετήρες της Πατρίδας μας: «Την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν, ουτ΄ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φεισόμενοι της ζωής ημών».
Κώστας Αλεξανδράκης