Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΟΜΟΙΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για την Παιδεία.
Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας:
Ξεκινώντας την ομιλία μου να σταθώ σε κάτι που ειπώθηκε σε αυτήν εδώ την αίθουσα σήμερα. Σε μία μαρτυρία εκ μέρους του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Αφορά το ιστορικό της εισδοχής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την τότε ΕΟΚ, το 1979. Είπε ο κύριος Μητσοτάκης επί λέξει και η μαρτυρία του είναι σημαντική για τους ιστορικούς της νεότερης ιστορίας της χώρας. Είπε προφανώς εν τη ρύμη του λόγου του μια μεγάλη αλήθεια. Είπε ότι ένας φωτισμένος ηγέτης, εννοώντας τον Καραμανλή θείο, και στο «φωτισμένος» και στο «ηγέτης» χρειάζεται πολύ συζήτηση, ένας φωτισμένος ηγέτης είπε: «πηγαίνοντας κόντρα στην βούληση του λαού έκανε μια πολιτική διαπραγμάτευση και έβαλε την χώρα στην ΕΟΚ». Πρωτοφανής ομολογία, ομολογία κυνική για το πώς αντιλαμβάνονται στην Νέα Δημοκρατία, πόσο λογαριάζουν την γνώμη του λαού για το πώς βλέπουν και θεωρούν την Δημοκρατία, το Πολίτευμα και την Λαϊκή Κυριαρχία.
Και για να ελαφρύνω και να αποφορτίσω λίγο την ατμόσφαιρα, θέλω να εκφράσω κάποιες ευχές κι ένα χαριτολόγημα. Και το λέω αυτό για να μην πιαστούν κάποιοι από τα λεγόμενά μου και πικραθούν και στεναχωρηθούν. Θα εκφράσω, λοιπόν, από καρδίας τα περαστικά και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στον κύριο Αντώνη Σαμαρά, που έπεσε και έσπασε τον αγκώνα του. Εντάξει, είπαμε εσείς στην Νέα Δημοκρατία ότι βρίσκεστε εδώ και μήνες σε μια συνεχή πτώση. Πτώση πολιτική, γνωστό σε όλους. Δεν είπαμε, όμως, να γκρεμοτσακίζεστε και να σπάτε και τα μούτρα σας.

Θα αρχίσω την ομιλία μου με ένα γεγονός που αφορά την επικαιρότητα κι έχει απόλυτη σχέση και με τα νέα ήθη που ευαγγελίζεται η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που δεν είναι άλλα ήθη από αυτά που χαρακτήριζαν και τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Πριν από λίγες ώρες ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος έκανε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, είπε συγκεκριμένα:
"Η Χρυσή Αυγή δηλώνει την κατηγορηματική αντίθεσή της σε κάθε συμφωνία, την οποία έχει σκοπό να υπογράψει η κυβέρνηση και η οποία θα αποτελεί ένα νέο Μνημόνιο που θα διέπεται από το αγγλικό δίκαιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και θα συνοδεύεται επίσης από μία νέα φοροκαταιγίδα η οποία θα εξαντλήσει ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό. Καλούμε την κυβέρνηση να ζητήσει τη γνώμη του λαού σε μια τέτοια περίπτωση που θα πάρει αυτήν τη απόφαση".
Κατ’ ουσίαν ο κύριος Μιχαλολιάκος κατέθεσε για άλλη μια φορά την σαφή μας αντίθεση σε κάθε είδους μνημόνιο και στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Προκάλεσε, δε την κυβέρνηση να ζητήσει από τον λαό την γνώμη του, δηλαδή να κάνει δημοψήφισμα. Από αυτήν την μικρή αλλά περιεκτική δήλωση, η δημόσια τηλεόραση, η νέα ΕΡΤ, δηλαδή η τηλεόραση που θυμίζει τα χρόνια του ΕΑΜ του Δεκεμβρίου του 1944 παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεών της 19 μόνο λέξεις. 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Ο χρόνος δηλαδή που αντιστοιχεί για τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, τους υπαλλήλους δηλαδή του υπουργείου Τύπου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τον αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Αυτή είναι η δημοκρατία, ο πλουραλισμός, ο δημόσιος χαρακτήρας, τα νέα ήθη. Συγχαρητήρια στα καλόπαιδα της ΕΡΤ.Άξιος ο μισθός σας.
Θα αναφερθώ σ’ ένα θέμα το οποίο δεν είναι καθόλου άσχετο με το νομοσχέδιο που συζητάμε σήμερα και αναφέρομαι στο αίσχος που συνέβη έμπροσθεν του ιερού μνημείου του Αγνώστου στρατιώτη, στην Πλατεία Συντάγματος, στο κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας της χώρας. Πραγματοποιήθηκε με την άδεια των Αρχών το πρώτο χασισοφεστιβάλ. Είναι γνωστό ότι όπου επικρατεί η ασυδοσία του φιλελευθερισμού και του καπιταλισμού ανθούν τα ναρκωτικά και η αποχαύνωση σε όλες τις μορφές. Πολύ περισσότερο σε μια χώρα που επελαύνουν τα μνημόνια και τα ναρκωτικά που βρίσκονται σε έξαρση, όπως και ο τζόγος, η πορνεία και η εγκληματικότητα.
Κατά παράβαση, λοιπόν, του Συντάγματος και με την άδεια των Αρχών, του Δήμου, της Αστυνομίας κτλ νομιμοποίησαν ντε φάκτο τα ναρκωτικά με το εν λόγω φεστιβάλ όπου έγινε κατά κόρον χρήση των λεγομένων «μαλακών» ναρκωτικών, τα οποία αποτελούν και την πύλη εισόδου και εθισμού των νέων μας και στα λεγόμενα σκληρά και θανατηφόρα ναρκωτικά. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 90 με 95% των χρηστών των σκληρών ναρκωτικών ήταν προηγουμένως χρήστες «μαλακών» ναρκωτικών. Με την εν λόγω απαράδεκτη συγκέντρωση γίνεται σαφές ότι η παγκόσμιοι εξουσιαστές, τα ισχυρά κέντρα της Ευρώπης, οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι παρακμίες πολιτικοί και οικονομικοί άρχοντες και εξουσιαστές, εκτός από επαίτες θέλουν τους Έλληνες και μαστουρωμένους για να μπορούν να τους υποτάσσουν στα μνημόνιά τους. Απροκάλυπτα δε διαφημίζουν τόσο οι ίδιοι όσο και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ το υποτιθέμενο οικονομικό όφελος που θα υπάρξει με την καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Η Ελλάδα δεν είναι Αλβανία. Η Αθήνα δεν είναι Λαζαράτι!
Όπως και η πνευματική υγεία της νεολαίας, έτσι και η σωματική και η ψυχική της υγεία δεν τίθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν παζαρεύουμε το μέλλον της Πατρίδας μας, την ελληνική νεολαία για το βρώμικο χρήμα κάποιων επωνύμων και ανωνύμων. Τα ανωτέρω συνδυάζονται κάλλιστα με τις πρόσφατες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε δηκτικά σε δηλώσεις του χθες στον ραδιοσταθμό Βήμα τα εξής: «Πριν μερικό καιρό, την Μεγάλη Παρασκευή, ήρθε το Άγιο Φως με τιμές πάλι Αρχηγού κράτους. Δηλαδή δύο Αρχηγοί κρατών επισκέφτηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα και είναι το Άγιο Φως και τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας».
Εντάξει κύριοι της αριστεράς το καταλαβαίνουμε πως έχετε πρόβλημα. Σεβόμαστε τις απόψεις σας περί Θεού. Μπορείτε ελεύθερα να δηλώνετε άθεοι, να μην βαφτίζεται τα παιδιά σας και γενικά να επιδεικνύεται τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις, αλλά δεν έχετε δικαίωμα αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά και εν τέλει ανθελληνικά να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο σύνολο του ελληνικού λαού. Δεν μπορείτε να χλευάζετε και να φιμώνετε όσους δηλώνουν Έλληνες και Ορθόδοξοι.
Το 98%, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, είναι, δηλώνουν και θέλουν να παραμείνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Δεν μπορείτε να δείχνετε ευαισθησία στις προτιμήσεις, ιδιαιτερότητες και απόψεις μιας ισχνής κατ’ εμέ παρακμιακής μειοψηφίας, η οποία θέλει να επιβάλλει τις απόψεις και τον τρόπο ζωής στο υγιές σύνολο του ελληνικού λαού. Δεν μπορείτε, λοιπόν, να προασπίζεστε τα δικαιώματα των λίγων και να καταπατάτε τα δικαιώματα των πολλών. Τολμήστε αν μπορείτε να κάνετε ένα δημοψήφισμα για το θέμα της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα ή της ανέγερσης τζαμιών που θα ακολουθήσουν βάσει σχεδίου σε υπόλοιπες πόλεις. Συνέχεια έχει όπως ξέρετε και ξέρουμε και η Θεσσαλονίκη. Τολμήστε αν θέλετε να κάνετε ένα δημοψήφισμα, αν ο Αθηναίος ή ο Θεσσαλονικιός επιθυμεί τα πάρτι και τις πορείες κίναιδων στις πόλεις του. Αν θέλει τζαμιά στην πόλη του. Δεν το τολμάτε, δεν το κάνετε, γιατί είστε όμοια εθνομηδενιστές με τους προηγούμενους.
Σας ταιριάζουν απόλυτα οι στίχοι από το ποίημα του Παλαμά, Παλαμά που δεν διδάσκεται στα σχολεία μας. Όχι τώρα με την Αριστερά αλλά και πριν με την Δεξιά. Ποιος νέος μαθητής γνωρίζει τον Παλαμά, τον Σολωμό, τον Γιώργο Αθάνα, τον Σικελιανό, τον Πολέμη και τόσους άλλους φάρους και γίγαντες της ελληνικής λογοτεχνίας; Φροντίσατε τα παιδιά μας να τα ποτίζετε με δηλητήριο και να γνωρίζουν και να μαθαίνουν μόνο για κάποιους κομπλεξικούς θολοκουλτουριάρηδες που γράφουν ακαταλαβίστικα ποιήματα και κείμενα. Συμπράξατε όλα αυτά τα χρόνια, αριστεροί και δεξιοί, στο ξεχαρβάλωμα και την αποελληνοποίηση της παιδείας μας. Λέγει ο Παλαμάς, διαβάζω την πρώτη στροφή από το ποίημα του «Οι Λύκοι»:
«Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι!
Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,
για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί».
Τώρα σε ότι αφορά ειδικά για την τροπολογία σχετικά με την επέκταση και την διευκόλυνση ανεγέρσεως τζαμιού στον Βοτανικό είπαμε ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος δώσαν το τζαμί και ο Τσίπρας μεγαλώνει το οικόπεδο. Και θυμίζουμε το ποιος έδωσε το τζαμί, ποιος άνοιξε τον δρόμο στην ισλαμοποίηση που δεν είναι άλλη από την Νέα Δημοκρατία. Για να μην υποκρίνονται ακόμα και εδώ τους πιστούς, τους λαϊκούς αγωνιστές ή τους πατριώτες. Έδωσαν εξετάσεις, μια που μιλάμε για νομοσχέδιο περί παιδείας και έμειναν στάσιμοι. Και όταν απεκλήθησαν μέσα σε αυτήν την αίθουσα με τον όρο «φιντάνια του μνημονίου» από Βουλευτή της συμπολιτεύσεως διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ζήτησαν η έκφραση να διαγραφεί από τα πρακτικά. Η διαγραφή, κύριοι, μιας λέξης από τα πρακτικά μπορεί να εξυπηρετεί τον επίπλαστο καθωσπρεπισμό όλων σας μέσα σε αυτήν εδώ την αίθουσα, δεν διαγράφει όμως την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι ότι οι νεοφιλελεύθεροι της αστικής Δεξιάς παραμένουν μέχρι μυελού των οστέων μερκελικοί, μνημονιακοί, αντιλαϊκοί.
Κι αν βγουν μερικοί και αρχίσουν και λένε αυτά τα γλαφυρά περί Λαϊκής Δεξιάς το μόνο που θα προκαλέσουν στον ελληνικού λαό είναι το γέλιο και η απαξία. Προσπαθήσατε με άνομο και ανήθικο τρόπο να μας πλήξετε πολιτικά. Χρησιμοποιήσατε μηχανισμούς, υπηρεσίες, ρουφιάνους των μυστικών υπηρεσιών και του αστυνομικού κράτους, επίορκους δικαστικούς λειτουργούς στους οποίους είχατε επιρροή και στους οποίους προσπαθείτε ασθμαίνοντας να συνεχίσετε να έχετε. Όχι μόνο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής αλλά για την κάλυψη των δικών σας μεγάλων σκανδάλων. Τίποτα δεν καταφέρατε. 550 χιλιάδες τουλάχιστον Ελλήνων και Ελληνίδων στέκουν στο πλευρό μας.
Εμείς όμως δεν είμαστε το ίδιο με σας και τους τρόπους σας. Αυτό το οποίο μπορούμε να υποσχεθούμε όχι σε σας, αλλά απευθυνόμενοι στην δεξαμενή, αν και δεν είναι δόκιμος ο όρος να ομιλείς έτσι για τον λαό, εν πάση περίπτωση στην δεξαμενή των ψηφοφόρων που απευθύνεστε και απευθυνόμεθα, είναι ότι θα φροντίσουμε να μείνετε εσαεί στην θέση την οποία βρίσκεστε τώρα. Την θέση που σας αξίζει. Για όσα κάνατε εσείς και οι συνεταίροι σας του ΠΑΣΟΚ, για τα εγκλήματα 40 ετών. Η θέση που σας αξίζει φάνηκε τον περασμένο Ιανουάριο, φαίνεται και τώρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις.
Δεν είναι άλλη από την θέση της πολιτικής αφάνειας, των τίτλων τέλους για τα κόμματά σας και της χλεύης των Ελλήνων.